ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 331
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Ей, много агресия се шири из децата.  #Crazy
Тедка, страхотни снимки.  Heart Eyes
Сашо е в Немска гимназия. Това е най-близкото до нас сериозно училище. От 5-ти клас започва изучаването на английски език.
При добре желание за учене ще е на ниво и с езиците, и с останалите предмети.  Hug

# 512
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте!
Не съм видяла, че има нова тема и си викам, къде ми се скрихте...
Както и да е.

Дидева беше дала линк (от ДОКС) за едни задачки за 1-волкаци от мисля, че Великденско състезане.. но нещо не работи.
Има ли ги нейде другаде? Или пък да не са линкнати на 1-ва страница?

# 513
Шани, ето линк от архива на страницата на местната секция на СМБ.  Wink
http://www.smb-ruse.com/index.php?p=archive

# 514
  • София
Честито на празнуващите и от нас.
А така, Вале, ще покажа поста ти на баща му на Павел. Аз съм на твоето мнение. Иначе го избра основно, защото той е учил там и си го харесва.
Шани, тук са всички състезания за 1-ви клас:
http://math-bg.com/

# 515
Иринче ,  Heart Eyes за линка.   bouquet

# 516
  • Варна
Ваче,честит рожден ден  bouquet
 Тетдка весело парти сте спретнали,а лошите моменти с времето отшумяват Hug
Свраче и Марти,сравнен с неговите съученици ми изглежда много мъничък,само две момиченца са по-ниски от него,но ще пораснат и ще ги настигнат,спокойно.
 Не остава време за математиката засега-пишат новото домашно,учат стихотворение за Левски,стихотворение по руски,допълнителна диктовка и игра на Сонито.
 Относно език или математика-за мен всичко е важно,затова съм ги записала в такова у-ще,в което държат на всички предмети.Тяхното  е езиково,но се набляга на всички предмети,без изключение,а това дава добра подготовка за по-горните класове.

# 517
  • Русе
 Ваче, жива и здрава да си и да те радват всички. Hug

Светослав сигурно продължава да държи първенството за най елегантен първокласник. 17 кг едвам ги стигаме.
   В нашите напъни върху математиката установихме,че 55 задача е нерешима и необяснима за него по никакъв начин.  Laughing Обаче се задовалих да го карам да разделя 17 лева на две, като му дадох пример да ги раздели между него и една негова много оправна приятелка. Направо си е в чиста загуба.  ooooh! Определено математиката не му е сила. Но пък и аз си отдъхнах, ако трябваше да тичаме да го записваме в математическата на другия край на град, много щеше да ми е зор. Simple Smile
  Днес ще идват да ги снимат от БНТ на тренировката. Трябва да го подготвя малко,че ако го пита някой нещо ще отговаря като въртял се 100 пъти батутист.  Mr. Green

# 518
  • с/у ОколоМръсТното
златнииииииии  Heart Eyes    bouquet

И ЧРД на Сашата на Вачето   bouquet
Жива, здрава и все така убийствено чаровна да расте  Hug

Редактирам се, че видах лента в подписа на Вачето... Още една поздравителна нота да изкажа и голяяяяяяямо задоволство   bouquet Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 11:33 от Шани

# 519
  • София
A m b e r, 55-та ми се вижда сложничка за първолаче. То аз се замислих поне минута, докато загрея.  Embarassed Не мисля, че моето първолаче ще се справи с нея. Ще го попитам довечера, като си дойде, но съм почти сигурна, че не му е по силите.

# 520
  • София
Благодаря ви, момичета!!!  Hug Hug Hug Hug

# 521
  • Бг-мама
Vache , приказни моменти и много здраве за цялото ви семейство.
A m b e r, имаш уникално детенце , много му се радвам .Да ти е живо и здраво , а ти си прекрасна майка ,не се съмнявай. Моето малкото е  много слабичко и много подвижно , за минутка не застава .Всеки ми казва да го запиша за акробат , че половината от времето  си през деня си виси на главата , но съм в малък град и тук няма такива неща.Дейзи , като описваш Петьо все едно говориш за Георги.Толкова е чувствителене и раним и реве по хиляди пъти на ден за всичко.
Нашата ваканция също е удължена и си стоим вкъщи и пишем.
Купих му сборник по математика с текстови задачи .Решиле от него 100 стр. т.е около 300 задачи ,  преписа буквара .Вчера го записах  на библиотека , взехме 6 книжки от които прочете 3 .Малки са от типа Франклин. Днес провим диктовки .

# 522
  • Русе
Ваче, жива и здрава  Hug  Че си желана и обичана си личи от лентичката  Mr. Green

Честито и на днешните рожденници-набори  Hug

Аз и Алекс сме на АБ. Солидарност с грипната ваканция  ooooh!  Алекс се е отдал на абсолютен мързел - не чете, не пише и не смята. Само виси пред ТВ  #Cussing out

# 523
ЧРД, Ваче! Да си здрава и много щастлива!  bouquet
И честита ти лентичка! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебе на финала!

Като гледам какви активности развивате през ваканцията ме хвана срам Embarassed Ние си отмързелувахме, само малко чете и учи по английски първокласника. Друго не успях да го накарам да прави.  ooooh! Математиката май ще е мъката на живота му Mr. Green
Иначе много се радва, че е на училище вече, обаче пък класната им е болна и става леко размотаване, защото вчера имаха заместващ учител от средния курс Rolling Eyes Само са чели страничките от буквара с Дж. Днес не знам какво ще правят и с кого ще бъдат.
Аз пък се помайвам из къщи и чакам варицелата Close, защото малкият е последният оцелял (засега) от неговата група в градината Joy

# 524
Ваче, Честит Рожден Ден, мила! Много  да те слушат в къщи и да ти угаждат  Laughing
Зечова, комплекси ми насаждаш, бе жена... кви са тези 300 задачи! Мойто мързелче не знам дали и 30 задачи е решило ваканцията.

X3, приятно чакане  Laughing

eli_dechkin, да се оправяте бързо и двамата!

Общи условия

Активация на акаунт