Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 034
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  Ами проблема няма да се реши и то не се знае във времето до кога, именно защото в момента Чичек я няма, но този път е заради друг Моранов елемент. Все е Моран! Чичек е била винаги нечие оръжие по различни поводи, но защо тогава не проявяваше характер, а прояви на човека, който най-малко заслужаваше и заради който все пак е на този свят все още. Значи, когато желае - може и да бъде с характер или инат - все тая - резултата е важен. Но ината си проявяваше на неправилния човек, на който можеше само ръка да целува.
  И се сещам, че Саваш беше обвинен, че е подвел Чичек, когато я закара у Моранови. Не съм съгласна и с това. Нали Чичек не е елементарна - видно е и за слепия, че го направи, за да не усложнява видимото пред нейнот семейство.  И не мисля, че тя не го разбра. Друг е въпроса, че и се искаше по друг начина да го разбира.

# 211
Благодаря за Драконов капан - потърсих в :Masters-tb, започна веднага да се тегли, докато Преди дъжда в Замунда е "замръзнал" ,дано тръгне! Майче и тази нощ няма да се спи, ако реша да ги изгледамл Не знам как ще изчакам вторника. Дано за компенсация на напрежението дойде превод на 40 41 епизод.Keii  даде надежда да ги имаме още тази седмица и от другата преводът да върви заедно със серията на ATV, но нещо ни мина път- като на Ясемин и Саваш. Ще чакаме, важното е ,че ги има!

# 212
Tanya, благодаря за клиповете, много е красив оня момент с двамата пред фирмата на Ясемин, който си използвала! Прекрасни са и двамата, една от най- хубавите им снимки! Съгласна съм с написаното за Чичек - много бързо забрави на кого трябва да бъде благодарна и  какво се бяха разбрали със Саваш. Много ми е интересно все пак къде е в момента и все си мисля,че Явуз е хитрец и си преследва цели, но това може и чисто нейна работа да е! Въпросът е,че докато не се появи, нищо хубаво не може да се случи. Дано поне Саваш разбере какви ги прави Явуз, да научи историята с Мустафа и да го хване при Ясемин, че нервите ми не издържат вече с това винаги да е крачка напред!

# 213
  Саваш беше обвинен, че е подвел Чичек, когато я закара у Моранови.
с това и аз не съм съгласна  Peace за мен той винаги е бил пИрфектен в отношението си към нея. Като разбра за филмите, в които се вкарва  Crazy се дистанцира, да не бъде разбран погрешно, затова дори не смееше да я утеши след погребението ..

Jane  изобщо нищо не ни е минало път , ами имаме невероятен к@смет  Wink Grinning Hug
никой не дава срокове и не е неободимо, супер е, че  имаме превод, и то страхотен  thumbsup благодарение на момичетата newsm51  love001

# 214
  • По света и в нас.
здравейте  Hug
гледам пак сте подчешали 'главната героиня'  Wink
boule-neige  Peace  съгласна съм с теб, но май сме малцинство  newsm43

Думите на Назан още тогава ми прозвучаха пророчески, но за себе си ги възприех по-скоро като проклятие, че  семейството ще заплати скъпо за нещастията на Чичек. Тя не дойде по своя воля, Кемал я поиска, и с това сложи началото на безкрайното и подмятане насам-натам. през цялото време някой я използва - дали  АМ с пистолет, или аби с изнудване. Защо приема? Ами защото няма избор. Вярно, имаше някои (много) лоши моменти, но кой ли ги няма  Confused   В онези моменти ме нервеше намусения и сурат и истерични изблици, отказа и  да се разведе никога не съм приемала сериозно, и когато беше съгласна, все нещо ставаше, нещо друго пречеше.
Има и нещо друго - защо трябва да избираме - Ясемин или Чичек  Rolling Eyes Аз никога не съм гледала така на нещата, реално те не са двете страни на монетата, и двете са жертви на мухъла, макар и по различен начин. Това, че харесвам Ясемин и Саваш и искам да са заедно   loveuuu за мен не означава, че непременно трябва да 'мразя' Чичек  Peace Просто мисля, че не тя, а други неща са между тях, тя е само видимото  Peace Ето, сега Чичек я няма, проблемът решен ли е  Rolling Eyes

eliNIM  Hug добре дошла

Много ми хареса написаното. newsm10 newsm10 newsm10

# 215
Не твърдя, че Чичек е само жертва. Винаги съм отчитала, че тя е тази, която допусна да предаде тяхното споразумение. Чичек е единствения човек, когото Саваш никога не излъга. Относно онзи момент с приятелската целувка пред баща й я подведе не Саваш и не съзнателно, подведе я собственото й желание. Но едва ли любовта често е справедлива. Не случайно се казва, че тя може да е сляпа - и то избирателно сляпа. Тогава човек е склонен да вижда това, което иска. Но това не винаги го прави лош. Лош съветник в случая и е гордостта -да не отстъпва в никакъв случай. А за това вината е и в наследствеността, и в условията, в които е отраснала. В сръдните, "муцките", тръшкането тя е наверила своя начин да се бори. Това не се променя толкова лесно, както понякога се променят обстоятелствата.
Мисля, че трябва да я приемаме като жив и несъвършен човек. Защото и аз за себе си не бих могла да кажа със 100% сигурност как бих постъпила при определени обстоятелства. Имало е случай, за които разсъждавайки по чужд повод да си кажа "Не, аз никога не бих ....", а животът ми е поставял капанчета и не винаги съм успявала да удържа на това НЕ.

# 216
здравейте  Hug
гледам пак сте подчешали 'главната героиня'  Wink
boule-neige  Peace  съгласна съм с теб, но май сме малцинство  newsm43

Думите на Назан още тогава ми прозвучаха пророчески, но за себе си ги възприех по-скоро като проклятие, че  семейството ще заплати скъпо за нещастията на Чичек. Тя не дойде по своя воля, Кемал я поиска, и с това сложи началото на безкрайното и подмятане насам-натам. през цялото време някой я използва - дали  АМ с пистолет, или аби с изнудване. Защо приема? Ами защото няма избор. Вярно, имаше някои (много) лоши моменти, но кой ли ги няма  Confused   В онези моменти ме нервеше намусения и сурат и истерични изблици, отказа и  да се разведе никога не съм приемала сериозно, и когато беше съгласна, все нещо ставаше, нещо друго пречеше.
Има и нещо друго - защо трябва да избираме - Ясемин или Чичек  Rolling Eyes Аз никога не съм гледала така на нещата, реално те не са двете страни на монетата, и двете са жертви на мухъла, макар и по различен начин. Това, че харесвам Ясемин и Саваш и искам да са заедно   loveuuu за мен не означава, че непременно трябва да 'мразя' Чичек  Peace Просто мисля, че не тя, а други неща са между тях, тя е само видимото  Peace Ето, сега Чичек я няма, проблемът решен ли е  Rolling Eyes

eliNIM  Hug добре дошла

Много ми хареса написаното. newsm10 newsm10 newsm10

И аз се присъединявам. 

# 217
  Със сръдни, муцунки и тръшкане се бори, но срещу кого? Срещу Саваш! И какво постигна!? Неговото недоверие и презрителен поглед! Да беше си насочила силата, там където трябва! Да, пак любовта ще е виновна, но тя е само в нейните фантазии и с нищо Саваш и за секунда не и дал повод!  Напротив, той сподели с нея най-напред, колко обича Ясемин и ще я подкрепи, когато срещне любовта. Когато Шахи се опита за пореден път да и промие мозъка, че са се разделили Саваш и Ясемин -   Саваш ги чу, влезе в стаята и категорично заяви, че не са се разделили и обича Ясемин.  Заведе Ясемин в болницата при Пала, независимо, че Чичек е там - категорична позиция. Всичко е ясно и прозрачно при него. Абсолютно точен и коректен.
  Май много си увлякох по Китка, ама не ми е слабост. newsm78 newsm78 newsm78

# 218
  Със сръдни, муцунки и тръшкане се бори, но срещу кого? Срещу Саваш! И какво постигна!? Неговото недоверие и презрителен поглед! Да беше си насочила силата, там където трябва! Да, пак любовта ще е виновна, но тя е само в нейните фантазии и с нищо Саваш и за секунда не и дал повод!  Напротив, той сподели с нея най-напред, колко обича Ясемин и ще я подкрепи, когато срещне любовта. Когато Шахи се опита за пореден път да и промие мозъка, че са се разделили Саваш и Ясемин -   Саваш ги чу, влезе в стаята и категорично заяви, че не са се разделили и обича Ясемин.  Заведе Ясемин в болницата при Пала, независимо, че Чичек е там - категорична позиция. Всичко е ясно и прозрачно при него. Абсолютно точен и коректен.
  Май много си увлякох по Китка, ама не ми е слабост. newsm78 newsm78 newsm78

За Саваш съм напълно съгласна. И написах вече, че Чичек е единствения човек, към когото той е бил винаги честен и откровен. В никакъв случай не го обвинявам за случката преди пътуването за Ван.
В противовес на това и неговите лъжи спрямо Ясемин са не по-малко от нейните. Но тя му прощава и се опитва да го разбере, защото го обича. И от време на време му устройва красиви скандали.  Laughing 

# 219
но пък скандалите завършват красиво  Heart Eyes Heart Eyes Wink

Танче  Peace по-добре да си дъвчем Китка, отколкото аби  Twisted Evil
за него избягвам да мисля, че все ме депресира  smile3511

# 220
  Абе аз обичам да си я дъвча, щото все ме боцка в очите, ама да не стана пристрастена!? Simple Smile Simple Smile newsm78 Щом  успях да събера сили и да и посветя специално на нея клип! newsm78 Значи много ме е ядосала! hahaha hahaha hahaha
http://vbox7.com/play:4a9b72e4

# 221
О, скандалите са супер, а резултатът понякога си заслужава. А Саваш при всички случай - дали от щастие или мъка, поглежда така, че може да разтопи всяко сърце.   Laughing

# 222
  • София
Здравейте,
Аз разделям образа, действията и поведението на Чичек - на две:
1. Когато беше сама.
2. Когато Аби излезе и "застана зад нея".
И в двата случая тя  се обърка - какво е човешкото отношение и любов най-напред и след това, какво е да не си сам и да имаш солиден гръб. И получавайки "солиден гръб", тя на секундата обърна палачинката. Още преди погребението на брат си каза веднъж на Саваш, че те двамата не могат да решат сами за развода си. А мъката от загубата на брат си, тя просто използва в своя защита. Спрямо действията към Саваш, не казвам, че не й е било мъчно за брат й. И ако първият й образ будеше съжаление, то за втория ... почти я нареждам до Аби.

Сигурна съм, че ще прогледне и ще види истината в очите, но с това симпатична няма да ми стане. А играта на актрисата е страхотна.

# 223
  Съжалявам, грешката е в мен. Имах предвид този клип Praynig Praynig Praynig
  И много искам някой да ме убеди, че няма други мисли, като така галеше леглото!  Ще се избавя от собствените си подозрения и ще започна да и симпатизирам поне малко!

http://vbox7.com/play:971e248b

# 224
  Абе аз обичам да си я дъвча, щото все ме боцка в очите, ама да не стана пристрастена!? Simple Smile Simple Smile newsm78 Щом  успях да събера сили и да и посветя специално на нея клип! newsm78 Значи много ме е ядосала! hahaha hahaha hahaha
http://vbox7.com/play:4a9b72e4

Таня, попадението ти пак е страхотно. Излъчването на Чичек и излъчването на Пелин и различните неща, които Хакан търси и намира в тях. А първата среща на Пелин и Хакан в ресторанта беше страхотна сценка, с погледите на Саваш и Ясемин.

На Китка обаче не си била достатъчно ядосана, след като не си събрала (нямаше ли и друг клип с нея  newsm78) най-мрачните й физиономии, съпроводени с някой войнствен марш.     Laughing   Laughing   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт