Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 031
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу привет за идеята! Но ако сценаристите решат да забременят Назан и от това да следва продължение на връзката между Бора и Назан ще ни чакат явно серии „sonra…” Че как иначе ще изнудва яко, ако то горкото дете все още не се е появило на бял свят.  Но как Бора ще се смае от новината за позитивен тест, ще бъде интересна картинка. Аз съм сигурна, че изобретателния ти ум вече е оформил сценария на този момент. Моля те, сподели го.
Нямаш грижи...ще заформя нещо...само малко търпение да го измисля и напиша. Peace Hug

# 721
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Зизу – щастлива усмивка за моите очи и уши си ти! Момичета, иска ми се да чуете това, но незнам как да го сложа тук, че да бъде активно при кликване:
http://vbox7.com/play:a3aa65b5&al=1&vid=2042695

# 722
Зизу привет за идеята! Но ако сценаристите решат да забременят Назан и от това да следва продължение на връзката между Бора и Назан ще ни чакат явно серии „sonra…” Че как иначе ще изнудва яко, ако то горкото дете все още не се е появило на бял свят.  Но как Бора ще се смае от новината за позитивен тест, ще бъде интересна картинка. Аз съм сигурна, че изобретателния ти ум вече е оформил сценария на този момент. Моля те, сподели го.

Съгласна съм с теб и чакам с нетърпение новия сценарий на Зизу!
(Въпреки че нито Бора, нито Назан са ми любимците във филма - и като актьори, също  Sad )

# 723
Момичета, в шеги и закачки, пардон, с много интересни снимки, колажи, клипове, разсъждения, изпълнихме поредната тема за нашия сериал.

Възложено ми беше да ви отправя покана:

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА 

# 724
   Здравейте и от мен!

Днес се наложи да се включа по-късно и вие сте писали, писали....не мога да ви стигна! Simple Smile

Добро дошли на всички нови момичета, ще видите каква болест е...няма излекувани, но много сладка зараза! Simple Smile  Никой да не се притеснява, от това не се умира, просто си прочистваме душите с емоции, което е полезно!

Лили, Goni, благодаря за сутришното кафе с компания, аз ще го изпия като следобедно! Simple Smile

hiacint, благодаря за фотоматериала, внася добра гледка на страницата! Друго  е човек да си промие очите!

Всичко, което сте написали е със солидни аргументи и съм съгласна напълно.

Лили,, страхотен пост си написала /703/ . Напълно съм на твоето мнение. Поздравления! Достатъчно трудно ставаше при тях абсолютно всичко, за да има Ясемин още търпение, тя просто се измори, а генералното заключение на Шахи - не чакай Саваш да се разведе, иначе следва смърт - просто завърши общия пейза. наистина, този път не беше взето решение на емоционална основа, добре премислено, назряващо отдавна, трупало се с времето, че това е една невъзможна любов. Но да се нядяваме, щом не е такова  заглавието на филма, няма да е съвсем невъзможна, а само с наказание! Thinking Притеснява ме само заглавието - първо ЛЮБОВ, а след това НАКАЗАНИЕ, дано да не са ни оставили само наказание до края на сериала, просто няма да има кой да ги гледа, а и не вярвам, че Суперявуз  ще го изкарат триглав змей, в тяло на Октопод, #2gunfire #2gunfire #2gunfire Стига вече! С него прекалиха! #Cussing out #Cussing out В трея пак е с крачка напред! До кога ще го правят на кристална топка! #Cussing out #Cussing out
  Важното е, че на Саваш вече му свети лампичката и докато не се справи с него, няма да има мир и спокойствие. newsm78 Дано само да не закъснее, че като го гледам как дебне този злодей - тръпки ме побиват. #Cussing out #Cussing out
  Незнам какво да очаквам, наистина този път  - незнам! Thinking Thinking Thinking
  За Бора -  дай боже Назан да не му каже за бебето, ако е бременна, че все още не са ни светнали официално, защото няма да има оттърване от тази пиявица, а на Саваш сега изобщо не му е до Бора - има си един ПСИХОПАТ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Зизу, аз продължавам със стрелбата, навярно не си прибрала кошчето! И не го прибирай!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт