Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 038
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
 HugЗдравейте!
Надявам се keii да няма нищо против, но тъй като не я видях от снощи си позволих да сложа субтитри на втория фрагман с превода на Aleynam (разбира се с нейното съгласие).
Заповядайте  http://www.youtube.com/watch?v=IK_NOjmFg_s

# 151
Гледам трейлъра и се ядосвам! Тази Шахнур не разбра ли, че не трябва да си пъха гагата във всичко?! Sick Кога най-накрая ще се кротне и ще спре да действа зад гърба на Саваш?! ooooh!
Нейна работа ли е да обяснява на Яска за традициите и аширетите?! Sick
А Явуз голяма гадина наистина ще излезе, чудя се какъв му е проблема на тоя... #Crazy Ако Саваш и Явуз се разберат за развода, като аги могат да забранят на аширетите да се саморазправят. Хайде за АМ знаем, че целта му беше да си пренася наркотика в съдружие с Балдарови, но какво цели Явуз?! newsm78 Много ми е мътен тоя, и ми става все по-противен. Sick
Само пречат на гълъбчетата да си живеят заедно,  щастливо и спокойно.
Яска много красива в тая серия! Heart Eyes

# 152
Благодаря за превода! Мисля ,че Шахнур ще изнудва Ясемин за да запази живота на Саваш  отдалечавайки  я от него. Разводът  е невазможен с Чичек- иначе кравната вражда води до неговата смърт.  Нещо повече изгодната оферта, която Ясемин приема е отдалечване от Саваш , но оставяйки Йомер при него в дом Балдар. звучи ми страховито и неприемливо от Ясемин, но тя изглежда притеснена по време на разговора с Шахнур, дори ужасена.От друга страна Шахнур научавайки за сина на Саваш няма да се примири да е далеч от къщата и. затова си мисля че е дошла  при Ясемин. А Ясемин е сама и тажна в колата. И мисля че това е изненадата на Ясемин за Саваш! дано да не сам права но от този трейлър това ме провокира да пиша.

# 153
geri iv Благодаря за трейлъра със субтитри! newsm51

За каква грешка и вина, говори Ясемин и сякаш се оправдава за това пред Саваш, като казва "теб те нямаше, когато родих Йомер". Може би е разбрал, че Яска искаше да продава Йомер, и дали неочаквания "гост" на Ясемин, не е някой от миналото, свързан с това.  newsm78

# 154
Иска ми се Шахнур да вземе Ясемин в дом Балдар, но защо тя е така изплашена и казва,, Стига,, накрая на фрагмана.

# 155
  • На юг от тук
Нали бяха някъде писали, че  ще гледаме сблъсъка между две силни жени. Може и този момент вече да настъпи. Не ми се вярва ЯСКА да даде детото си да бъде гледано от друга жена/Чичек/. По- скоро би заминала далеч. Но да видим все пак и реакцията на Саваш.

# 156
geri iv, багодаря за буквичките  bouquet, но не ми стана по-леко! newsm78
  Стеф, и аз имам усещането, че Ясемин за нещо се оправдава и вини само себе си! Дали Саваш не е разбрал от някъде, че е искала да продаде Йомер? newsm78
 Аз не мисля, че Саваш ще и отнеме детето и ще е отглеждано от Китка, но перспективата да останат да живеят разделено и баща постоянен гост - не ми харесва! Sad А решение  на този етап - НЯМА! Даже става още по-сложна обстановката! Наистина, всичко в момента е в ръцете на Саваш, макар че няма кой знае какъв избор! newsm78 Спасението ще е, ако успее изцяло да разкрие Явуз и да намери начин да го постави на колене, иначе този болен мозък е непредвидим до къде може да стигне! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 157
eliNIM Добре дошла при нас!  smile3525

Таня
, и аз не вярвам, че ще отнемат детето от Яска, и тя не би се съгласила. Не се сещам, какви доводи би й изтъкнала Шахнур, за да го направи.

# 158
Лошото в случая, че Саваш сигурно незнае какви ги върши Шахнур. Но мисля,че тя се опитва да ги
раздели от  подсказките и трейлъра, като отдалечи Ясемин. Не ми се вярва той да се премири с тази ситуация. Ше започне едно издирване. Само да не се възползва от такава ситуация Явуз. Боже какво ли не ми идва на ум. И последната дума е все пак на сценаристите, а те го умеят това перфектно.

# 159
Благодаря ! Просто слезнах от балкона. Много е приятно в темата! Както казах с вас съм от първа тема. Четях ви и се наслаждавах! Така се разтоварвах и мислех с вас!

# 160
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. От снощи ми се върти в главата една мисъл и искам да я споделя с вас. Спомняте ли си когато Шахнур разбра за Ясемин, тя каза на Саваш, че е изключено той да се разведе, ама ако толкова много я иска тази Ясемин да си я вземе за втора жена. Та в тази връзка,  дали изненадващото предложение няма да е от Шахи към Яска до стане втора жена на Саваш.

# 161
Да, Чичек е сложен и противоречив образ, затова й отделям толкова много време. А и във всеки проблем за Саваш и Ясемин, тя е намесена и играе основна роля.
Даже си мисля, че тя съдържа основната идея на сериала, как една млада жена, силно свързана със старите традиции, се преобразява, развива, се върти в кръг, се връща назад, за да достигне накрая до една съвремена жена, освободена от старите предразсъдъци, порядки и начин на живот.

Stef, благодаря ти  Peace  bouquet smile3525 newsm10 newsm51  love001 за това, че  едва ли щях да го изразя  по-добре от теб! Peace Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
geri iv Благодаря за трейлъра със субтитри! newsm51

И аз благодаря smile3525

eliNIM  добре дошла Hug  bouquet Hug

# 163
geri iv Благодаря за преведения трейлър  newsm51 newsm51 newsm51

# 164
eliNIM Добре дошла при нас!  smile3525

Таня
, и аз не вярвам, че ще отнемат детето от Яска, и тя не би се съгласила. Не се сещам, какви доводи би й изтъкнала Шахнур, за да го направи.

Знам ли какви закони на аширета ще извади!? newsm78 Колко много криеха за брака на Назан, да не се разбере във  Ван, защото свекър и ще отнеме Баран! newsm78 Та, в тоя ред на мисли, може и да поиска да вземе принца на аширета, това е все пак Шахнур ханъм, винаги пълна с изненади! Разчитам на Саваш поне в тая посока да няма проблеми Яска, достатъчни са и останалите наказания! Cry Cry

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 16:45 от Tanya_M

Общи условия

Активация на акаунт