Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 053
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Е, до като се обърна и балкона пълен, но малко слизат долу с размисли и страсти???? newsm78 newsm78 newsm78

KKATINNA права си - ако се среши бързо проблема къде отива ние? newsm78 newsm78 newsm78

# 136
Гони, ако сериала свърши, а то все някога ще стане, ще си отворим две нови теми Joy, едната за сериала на Мурат, а другата - на Нургюл. Hug, а пък може и повече, за сериала на Фериде, че в тази тема май пишем най-вече за нейната героиня. Hug

# 137
   Добро утро, Савашки!

Благодаря за кафето! Hug Много сте раннобудни! Пък и много кафета сте сервирали, но ще опитам от всичките! Стеф се е погрижила и за хубава гледка, за да си отворим по-бързо очите!   Как го правите?
Ники, какви ги уртуваш рано-рано! Ти ме разсъни най-бързо! То ще да ти е от ранното ставене или от психарския трей! Извод - в неделя не трябва да се работи! Какви сватби с психясалия, какви 5 лв! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Не знам дали няма да бръкна в монитора във вторник!? #Cussing out #Cussing out Вече не искам да гадая, че ми се обърна фантазията с ръбовете навън! newsm78 newsm78 newsm78
 Почти съм убедена, че Шахи точно това ще каже на Яска, тя му е каръната, но той не може да се разведе с Китка, иначе следва смърт! Но не искам Психара да и е спасителя, това вече ще е гавра и с нас и с героите! #Cussing out

Приятен ден на всички, а на работещите - лека работа!
И по-малко в кухнята - в неделя се почива!

# 138
Гони, ако сериала свърши, а то все някога ще стане, ще си отворим две нови теми Joy, едната за сериала на Мурат, а другата - на Нургюл. Hug, а пък може и повече, за сериала на Фериде, че в тази тема май пишем най-вече за нейната героиня. Hug

Наистина образът й е толкова пълен, че може да се пише много по него - съжалявам, но това е мое мнение!!! Peace Peace Peace

# 139
Дани, браво за клипчето, много ми хареса, от него струи толкова много нежност, много добре си пасват кадрите с музиката.

Що се отнася до Явуз, от него струи толкова много неконтролируема жестокост, че скоро ще я видат всички, надявам се и Ясемин да я види, преди да е станало късно и да й е навредил.  Сценаристите изобщо да не си помислят да я омъжват за него, че ще им запомня имената  Mr. Green и няма да гледам друг техен проект. Joy Joy

# 140
Да, Чичек е сложен и противоречив образ, затова й отделям толкова много време. А и във всеки проблем за Саваш и Ясемин, тя е намесена и играе основна роля.
Даже си мисля, че тя съдържа основната идея на сериала, как една млада жена, силно свързана със старите традиции, се преобразява, развива, се върти в кръг, се връща назад, за да достигне накрая до една съвремена жена, освободена от старите предразсъдъци, порядки и начин на живот.

# 141
Дани, браво за клипчето, много ми хареса, от него струи толкова много нежност, много добре си пасват кадрите с музиката.

Що се отнася до Явуз, от него струи толкова много неконтролируема жестокост, че скоро ще я видат всички, надявам се и Ясемин да я види, преди да е станало късно и да й е навредил.  Сценаристите изобщо да не си помислят да я омъжват за него, че ще им запомня имената  Mr. Green и няма да гледам друг техен проект. Joy Joy

Познати закани от недалечното минало, но пак - съм тук???? newsm78 newsm78 Peace Peace Peace  bouquet

# 142
Нургюл, май отново е пропушила, ако може да вярвам на преводача на Гугъл http://www.diziler.com/haber/efkardan-sigaraya-basladi

# 143
Нургюл, май отново е пропушила, ако може да вярвам на преводача на Гугъл http://www.diziler.com/haber/efkardan-sigaraya-basladi

Ние не сме ги спирали! Joy Joy Joy

Сладурковците пак ще се целуват, но до кога?

# 144
Агите  ще кръстосват шпаги, но да имеше как няма някой да подшушне на Саваш  какво му се върти в болния мозък на този психар! А къде е господин Никой, дето знае всичко? newsm78 newsm78 newsm78

# 145
Момичета не мога да разбера бебето Йомер в живота близнак ли си има?  Wink

# 146
  • София
Агите  ще кръстосват шпаги, но да имеше как няма някой да подшушне на Саваш  какво му се върти в болния мозък на този психар! А къде е господин Никой, дето знае всичко? newsm78 newsm78 newsm78

От работа нали не се хубавее, та ето ме пак при вас!!!
Танче, споко, душко, нашто момче   си е умно, само ще разбере какви ги дроби тоя.
А Господин Никой не искам много да го виждам, че той пък какви ги забърква... До сега най-големите мъки бяха свързани с него. Въпреки, че съм сигурна, че пак ще изкочи, едва ли сме спечелили битката с наркобизнеса. А и  Психото не може да няма пръст в тази работа.

# 147
Да, Чичек е сложен и противоречив образ, затова й отделям толкова много време. А и във всеки проблем за Саваш и Ясемин, тя е намесена и играе основна роля.
Даже си мисля, че тя съдържа основната идея на сериала, как една млада жена, силно свързана със старите традиции, се преобразява, развива, се върти в кръг, се връща назад, за да достигне накрая до една съвремена жена, освободена от старите предразсъдъци, порядки и начин на живот.
Съгласна съм, че Чичек е противоречив образ, но в никакъв случай не е сложен, по скоро е само двупластов.

# 148
Момичета не мога да разбера бебето Йомер в живота близнак ли си има?  Wink
Да, има близнак и играят в сериала и двамата.

# 149
здравейте! аз сам една от балкона! следя сериала от самото начало! харесват ми коментарите ви! Много добар кастинг на артисите, особенно главните Саваш и Ясемин! незнам дали се справям с писането!Провокираме да пиша новия трейлар!

Общи условия

Активация на акаунт