34 ОДЗ Брезичка в Дианабад

• 8 546
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
Мерси! Дано нямаме проблеми с адаптацията  Simple Smile  Обаче нищо не разбрах за това местене, сборуване... Защо изобщо се налага? И как така няма място за дете, което си ходи там на градина? Питам просто защото не съм в час, за пръв път ще се сблъсквам с детските градини в БГ  Simple Smile Но както вече писах, не съм от претенциозните и сигурно и с това ще се примиря... За съжаление така е в нашата скъпа Родина (с ударението на О)  Laughing

# 16
  • София
ами... ще се примириш, ако детето ти не плаче всеки ден, понеже тази седмица е в друга група - децата свикват с учителките и помещението, а това местене всяка седмица направо ги побърква... а защо се налага - вече съвсем се обърках от обясненията - първо учителките трябваше да си вземат отпуските до нова година, след това нямаше деца... истината е, че тази година е истински хаос със сборните групи - други години не са били чак толкова нагли... и истината е, че като разпръснат децата по другите групи, те нищо не учат - за какво тогава са на градина newsm78

Лека адаптация ви желая  Peace

# 17
Аз пък съм доволна от Брезичка. Доволна съм от госпожите, от директорката, от лелите, от извънредните занимания в градината, от храната....От това, че детето ми ходи спокойно, не иска да си тръгва понякога дори от градината...
Мал шанс, че се струпаха толкова събития едно след друго. Единствената грешка на персонала в случая е липсата на официална информация по отношение на сборни групи и ремонт - кое дете къде и до кога.
Родителите се поддават на емоцията от липсата на информация и се вслушват в слухове, които се оказват невярни (визирам слуха за върнатото дете - няма такова, майката сама си го е прибрала, като е разбрала, че отново са сборни групи).
Предлагам да се успокоим и да оценим труда на тези които съвестно се грижат за децата ни.
Разбира се, че има какво още да се желае, но това не означава че пейзажа е изцяло в сиво-черната гама. Нека бъдем обективни. И нека бъдем в един отбор с персонала от ДГ, иначе горко на дечицата ни.

# 18

Предлагам да се успокоим и да оценим труда на тези които съвестно се грижат за децата ни.
Разбира се, че има какво още да се желае, но това не означава че пейзажа е изцяло в сиво-черната гама. Нека бъдем обективни. И нека бъдем в един отбор с персонала от ДГ, иначе горко на дечицата ни.

Само добри и мили думи мога да кажа за персонала, който също е потърпевш от липсата на информация и се налага да се справя с всякакви проблеми. Емоциите са резултат от липса на информация. 1/3 от децата от групата, която е разпръсната не посещават изобщо градина в момента именно заради това, че им се отразява зле това положение и защото който родител има възможност не си пуска детети за да облекчи И госпожите. Аз го взимам на обяд също основно заради това. Тези хора носят цялата отговорност за децата. Но от тях нищо не зависи. Осигуряването на условията за работа и образователно-възпитателната дейност зависи от един човек.
Даже бих казала че персонала е най-потърпевш. Всичко е въпрос на официално изнесена информация- не е много, а и е  задължение на директора.
Слуховете са плод на липса на информация Peace

# 19
Днес вече Иво е на градина, защото не мога да го оставя повече вкъщи. Отново сборни групи, не се знае кога ще е готова тяхната стая. Добре, че не се разстрои много и бързо се адаптира, пусна 2-3 сълзи само, после като разбра.че има познати дечица и в другата група, се успокои.

Ако се чака подходящо време за саниране на помещението, има да си чакаме до пролетта най-рано Tired  До тогава ли ще е затворена тяхната стая? Crazy

# 20
Групата ни не е затворена от РИОКОЗ ако това имаш предвид. Мога да ти изпратя предписанието на РИОКОЗ, ако ми пратиш координати на лични, за да се запознаеш. Не знаем защо има ремонт посред зима и кой е поел тази самоинициатива, защото мухъл не се бори във влажно време. Групата не бива да се затваря. За друга информация надявам се да намериш Директорката Peace Peace

# 21
Оооо, изобщо не мисля да се обръщам към нея, няма смисъл. Просто се чудех наистина, кой е решил да се бори с мухъл през зимата ooooh! 

Значи всъщност групата е затворена от директорката, така ли?

Пращам ти ел. пощата си на ЛС, ако не те затруднява да ми пратиш въпросното предписание. Благодаря!

# 22
Оооо, изобщо не мисля да се обръщам към нея, няма смисъл. Просто се чудех наистина, кой е решил да се бори с мухъл през зимата ooooh! 

Значи всъщност групата е затворена от директорката, така ли?

Пращам ти ел. пощата си на ЛС, ако не те затруднява да ми пратиш въпросното предписание. Благодаря!

Peace

# 23
  • София
От тези сборни групи и липсващи учителки, не ми е ясно точно каква ПУ ще завърши синът ми - миналата седмица им преподаваше учителката по пеене няколко дни... не че се съмнявам в нейния педагогически опит по пеене, но все пак дали има образование да учи децата на смятане например  newsm78. Постоянно им се сменят учителките - как разбират коя, до къде е стигнала и идея си нямам, вече горко съжалявам, че не го пратих в училище на ПУ ooooh!... помислете си - догодина вашите деца ще са ПУ Peace

# 24
Вече мислим по въпроса Peace Със сигурност по-голямата част от групата ни няма да е в ДГ в знак на несъгласие с управлението на ДГ. Госпожите- стискам им палци да се преборят Hug

# 25
  • София
между другото синът ми обожава едната от вашите госпожи, което прави цялата история много тъжна...

# 26
Децата ни си обожават госпожите и ние  също си ги обичаме Peace Обаче от тях нищо не зависи, както и от нас.

# 27
Мерси! Дано нямаме проблеми с адаптацията  Simple Smile  Обаче нищо не разбрах за това местене, сборуване... Защо изобщо се налага? И как така няма място за дете, което си ходи там на градина? Питам просто защото не съм в час, за пръв път ще се сблъсквам с детските градини в БГ  Simple Smile Но както вече писах, не съм от претенциозните и сигурно и с това ще се примиря... За съжаление така е в нашата скъпа Родина (с ударението на О)  Laughing

Налага се, защото като се затвори една група, децата се разхвърлят по другите групи. А групата е затворена, защото очевидно мухълът не е даже и за непретенциозните. Нищо че вероятно обяснението е друго.

Ти ще преживееш някакви условия, но ако се отразят на здравето на детето и в крайна сметка се окаже че не то ходи на ДГ, а ти стоиш вкъщи да го гледаш болно, може да се окаже че ДГ не е чак такова щастие. Ако няма на кой да разчиташ, просто забрави за работа. Вярно е че много деца чакат, но който и да влезе при такива условия, няма безропотно да дава пари за лекарства и да си инвалидизира детето щото директорката и общината не могат да се разберат какво да направят. А после ще дойдат други деца и пак така. Това че няма места и хората са в безизходица не им дава правото да рискуват здравето на децата.

Още повече че има адекватно решение на въпроса, което просто трябва да се приложи. И със сигурност няма да се наложи да се бият противоземетръсни шайби.

# 28
Днес засякох директорката на входа, каза ми, че в момента почистват помещенията след ремонта и се надява до 2 дни трета "а" група да е отново в собствената си стая.

# 29
  • София
хихи, на един татко от 3А група днес директорката обясняваше, че утре се прибират в собствените си помещения  Mr. Green . Върл фен съм й на тази жена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт