Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 515
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Честит рожден ден и от мен на stone, бъди много здрава, усмихната и обичана   bouquet

Честити месечинки на Мая и Калоян. Да растат здрави, весели и послушни дечковци  Simple Smile

По въпроса с килограмите  Аз бях качила 20 кг  Embarassed . Преди да забременея бях 39...  В родилното влязох 60 и излязох 52! Сега съм 43, без диети. Не смятам да свалям повече  Simple Smile .

# 616
angelv, радвам се да те видя отново в темата  Hug Хубаво, че има още някой тук, който захранва по BLW, че Евридик@ и Оффи почти не пишат, да не кажа хич  Confused ..........
  Ех,Бъги......

Евридик@  ....     
  nlight,Клер,Димитриан@,Аллекса,Анди....И те не пишат....

Гаца Баца (марита)Hug Отдавна се губиш нещо.

# 617

По въпроса с килограмите  Аз бях качила 20 кг  Embarassed . Преди да забременея бях 39...  В родилното влязох 60 и излязох 52! Сега съм 43, без диети. Не смятам да свалям повече  Simple Smile .
   Как 39?!
   Няма такива килограми!  Shocked  Laughing
   Браво за постигнатото!  Hug

# 618
Маритка, дано се оправите бързо от този вирус  Hug Hug

# 619
Цитат на: ***Ади*** l
[b
Мерки и теглилки[/b]-10 800 кг/75 см Peace

Ади, браво на вас, голям юнак е Алекс smile3501

# 620
Маритке, желая бързо оздравяване на малкия  Hug На теб много сили  Hug

Buggy, Offy пише в юнската тема - аз я следя също  Peace

Раждане в 7-ми месец по желание....... не ми се вярва някоя жена в България да го направи. Чувала съм, че в други страни наистина има такава практика, но не и тук. За мен е неприемливо  Stop

Последните дни от бременността  ooooh! кошмар.

# 621
Здравейте момичета   и бебета Simple Smile,

Якова, малката е невероятна, а усмивката е.....но комент  Simple Smile
Диване мая е страхотна, а шапката е супер.
Боби Боби, аз също бях питала за уредите за готвене на пюрета, почти нямаше отговори, но аз все пак купих ето това
http://www.babyartikel.de/produkt/garer_und_mixer/beaba_babycook_sorbet
за сега съм доволна но го имам от няколко  дни, така че не мога да дам повече впечатления.
хайде весели събота и неделя на всички.
забравих да кажа, че много се радвам на всички мами дето пишат отново и чакам още да се върнат.

# 622
Айде всички да ходим в юнската тема и там да пишем! Grinning

# 623
мерси момичета! Hug

селме,не съм така свободна като преди. навсякъде претупвам и гледам да съкращавам,защото детето ми не е от баш лесните и ме обсебва,а тук...много с епише.вече почти нищо немога да следя в тази тема,но надничам ни в клин–ни в ръкав от време на време Hug

# 624
angelv, видях, че си писала. Благодаря  Hug
Ами аз да ти кажа, в началото също му подавах в устата. Изчаквах го да оближе храната и ако му хареса, му я подавах в ръчичката да си я държи сам. Ако не - си я прибирах. След това започнах да му поставям парченцата в ръката, а от няколко дни вече му слагам всичко на таблата. Ама то моето дете си е такова. Ако не му покажа какво да прави с дадено нещо, никога няма да се сети сам Simple Smile Гладен ще си остане  Laughing

evita72, май ти е бил много мек банана  Grinning (леле, това може да бъде разбрано и по друг начин  Shocked) Много се радвам, че прописа пак. Имаш страхотно чувство за хумор, а на мен определено ми липсваше това тук  Hug

Селме, започвай да захранваш по BLW и няма да ти липсват. Повечето пишат там Wink

Диването, олигавих монитора  hahaha Мая е страхотна  Hug

Марита, дано се оправи Алето бързо  Peace

# 625
  • в 1001-та нощ
Девойки  newsm78 Mr. Green Blush Heart Eyes давайте заглавия за следващата тема, моля освен тук и на лични - да не изпусна някое  newsm78

# 626
Има огромно значение наистина дали си родила в 8ми или 9ти месец. Аз в 9ти месец качих 6кг, а за 8 месеца преди това 9. Сега ми висят още 3 кила от последния месец. Също зависи и колко голямо е било бебето - ако се е родило 2кг е доста по-различно за фигурата на мама отколкото ако се е родило 4кг  Peace

Гледам пюретата сте обсъждали - в някои има мляко, пише си го на етикетите - не е незаконно, ако е отбелязано. Затова се чете съдържанието  Peace  А за пюретата на Ганчев с глутен за 4 месеца даже не желая да коментирам. Млечните каши също не са с адаптирано мляко доколкото знам или поне повечето (трябва да се чете етикета), понеже гледам че много от вас дават млечни каши.

# 627
Айде всички да ходим в юнската тема и там да пишем! Grinning
Joy  hahaha  Много ще се разхлабиш Wink Пък и цял ден в тоалетната да прекараш ...  Mr. Green

Danito_d, знам, че пише при юнките Оффи  Peace

# 628
И на мен ми липсва тук - беше свежарка  Peace

# 629
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Някой беше писал, че като излизат зъби и се получава диария? Имаше ли нещо такова? Ох Борис втори ден ходи направо зелено, което си е изцяло попило в памперса. Вчера му дадох оризова каша да го запече, днес на обед яде ориз с морков и пак зелено и воднисто се изходи. Буди се по 5 пъти на вечер с рев...снощи или по-точно тази сутрин дори не съм го чула, добре че баща му го е чул. От три вечери ми е така. Иначе е жизнен "шета" с паяка. Може ли да е болен или да е от зъби?  newsm78

за корема - аз като видях на моя мъж една съученичка на плажа - беше с плочки и държеше голямо дете за ръка...голямо - към 10г. някъде

Стоун, честит рожден ден!

На месечинковците днес, честито!

Диването уникална шапка и аз искам

Общи условия

Активация на акаунт