Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 493
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
да бе, и аз си мислех наскоро за offy, къде изчезна таз жена  newsm78

# 601
Вие, кито изкарахте и последния месец - определено сте по-наясно от мен Wink)) абе - Божа работа си е Wink) - вече имах чувството, че не мога да си нося корема, а още един месец #Crazy #Crazy

А представи си още един месец, че и една седмица отгоре... Като мина термина, вече дните ми се струваха деситилетия...

На мен ми се ревеше! А след като родих, така ми бяха отекли краката, че не можех да си обуя джапанките! Има ОГРОМНО значение всеки ден в последния месец. Това си е мое лично мнение.

# 602
И аз да вметна по темата възстановявате на кожляка. При мен след първото раждане си бях смок направо Mr. Green Laughing до 40-ия ден си носех рокерските дреии. Второто ми отне малко повече време , но така и зациклих на едни 3килца .. но сега , сега ооомама-миа  просто съм еднооголемо шшИколадово топче. Това е страста ми към шоколада разбира се  Mr. Green
Мисля , че както и всичко в тоя живот всичко си е строго индивидуално , генетика .. и разбира се желание или мерак .. пустат му суета , ама няма лошо трябва да я имаме  Hug
 Аз се чувствам изключително зле , тежи ми при ръст 1.74 .. килата  Embarassed нормално живо тегло , преди приятните ми събития е 64.. ама здраве да е . Вероятно когато спра да кърмя ,или поне пристигне цикълЪт ще се нормализират нещата с дИбелината.
Това с Ирен Онтева  newsm78 сигурни ли сте че не поредната инсИнУАция . Аз зная друга версия
 Преждевременно раждане в осмия месец .. детенцето е имало малко проблеми ..но за щастие всичко е наред .  Защо не се кефим на известните а само им намираме косури  Heart Eyes Хей нищо лично към никои само мнение независимо и ненатрапващо , Hug

# 603
На мен ми се ревеше! А след като родих, така ми бяха отекли краката, че не можех да си обуя джапанките! Има ОГРОМНО значение всеки ден в последния месец. Това си е мое лично мнение.

Аз лично, глезени нямах, кокалчетата ми изобщо не се виждаха. От коляното надолу краката ми бяха като трупчета. Simple Smile По стъпалата вените също не се виждаха... Имах чувството, че ако бодна една игличка, ще почне да шурти вода. Grinning

# 604
  • София
Оф, то верно да му се доплете на човек. жИстока е шапката, но мънинкото е истинското произведение на изкуството.
Alena, ще пробвам чайчетата, благодаря. Точно суровите круши ни докараха болките.

# 605
  • Бургас
evita72,много рядко пюя по известен човек,ама много рядко.Възхищавам се на всички постигнали нещо в живота,много се дразня на писания и жълтини,аз много време не го вярвах това.Както и да е бих била щастлива ,аз да не съм права и всичко да е плод на измислици.

# 606
Диване, много "грозна" шапка! Пу!  Mr. Green Mr. Green
Да ти е жива и здрава рожденичката и все така красива!   bouquet

Честит рожден ден и на Калоян на Уондърленд и на Стоун2009  smile3525 nbirthday

# 607
    Здравейте момичета! Simple Smile

Ех, че много сте писали и то все по интересни теми!

За килограмите след раждането аз също се възстанових доста бързо, проблеми с корема нямам, но имам едни "любовни дръжки" , които много ме дразнят Sad  За тази част от тялото диети не помагат за това моля ако някой знае подходящи упражнения  да сподели.   bouquet

Krisa, внимавай мила какво има в пюретата. Аз преди да дам нещо ново по 100 пъти препрочитам етикета да не съм пропуснала нещо от състава, особено след като миналия месец, се появиха екземите по тялото на малката, лекарката категорично ме предупреди да отложа въвеждането на мляко поне до 8 месец.

Исках да попитам нещо, но дано не ме разберете погрешно и не възникне нов спор.  Peace   Възможно ли е да се появи АД след прием на ваксина /по конкретно Пентаксим/? Ние нямахме никакви проблеми преди това, не сме сменяли препарати за пране, шампоани, не бяхме захранени и моя хранителен режим от раждането до тогава беше все един и същ....  Опитвам се да открия причината, но нещо ми убягва.....

Ходихме днес при педиатъра, за да и занесем резултатите от изследванията на кръв и урина на малката и когато видя хемоглобина - 116, каза че е малко нисък?! Аз доста съм се ровила в нета и този резултат ми се виждаше съвсем нормален, още повече, че започнах захранването на 5.1/2 месеца със доста символични количества и към момента на изследването не бях въвела нито една храна съдържаща повече желязо.  Лекарката каза да включвам вече  месо, като на първо време то да е само пуешко 2 пъти седмично. Едновременно с това и по 1/2 твърдо сварен жълтък всеки ден?!?! Никъде до сега във вашите коментари не съм видяла педиатър да е препоръчал таково екстремно вкарване на месо и жълтък и най-вероятно няма да я послушам, но все пак ако има и други мами на които е препоръчано подобно нещо нека споделят.

Искам да Ви попитам дали сте виждали някоя марка пюрета, която да предлага чисто  пуешко месо, за да мога аз да си добавям различни зеленчуци и да е по- разнообразно менюто на малката. Ако няма такива пюрета вие от къде се снабдявате с пуешко месо newsm78
Интересуваме и какво мислите за въвеждане на орехови ядки. Всички ядки ли са алергени? Съвсем малко количество смлени орехи добавени към някое пюре дали могат да навредят? Майките с по-големи дечица - кога започнахте да давате ядки на децата си и имаше ли странични реакции?

Хайде спирам, че стана един ферман.... Дано не съм Ви отегчила с дългия си пост  Rolling Eyes

# 608
еееее Диванче ,дивенце  Hug Ако отвориш бутик , ще те моля за една мъжка шапка със шалче ..цена без значение . То и модела е тоооолкова красив  Hug

buggy- и аз пробвах Макс по BLW нооо неуспешно , не съм се отказала , затова и не се записах във тази тема . Дадох бананче .. и той нали е стръвен ,  с второто гризване отхапа доста и залепна на небцето , .па не дава да му бърничкам в устата и така .. не се отказвам . От една седмица се захранваме със домашни пюрета , зеленчук и плодови . Но много държа да продължа по този метод ,пък да видим докъде ще стигна със мерака ми

п.п А бре Мире  Hug вервам ти Hug нямах впредвид че лично пюеш моля те  Hug
Достоверно ми е инфото  за Ирен  Peace източник .. немога да спомена ..щото ще ми се разсърди

# 609
Да, на ХИП има пуешко,пилешко и заешко.Поне аз само тези съм взимала и виждала Simple Smile

# 610
Селма  Hug Hug. Аз също се зарадвах много да те видя обратно в темата!

buggy-->, аз ти писах и в темата за захранването, но ако не си го прочела- благородно ти завиждам за напредъка и апетита на малчо   Hands Clap. Аз не забелязвам никакъв интерес в Силвена към нашата храна, освен ако не и я подам в устата от моята ръка, което вече не правя, тъй като не се вписва в BLW.  След като почти привърших книгата се запалих още повече по BLW и не смятам да се откажа- все някога ще прояде  Rolling Eyes.

Диването, възхитителни творения  newsm10. Може да започнеш да продаваш, че Мая колко шапки може да износи  Mr. Green Аз страшно си падам по плетеното, а в един магазин във Варна една супер сладурска плетена шапчица е 25 лв.  #Crazy Crossing Arms

За провисналата кожа- аз също я имам, и стои доста грозно на иначе не много пълното ми тяло. Но ще я мъча по-нататък (чакам си музата  Mr. Green).

# 611
  • Бургас
evita72,много се радвам,ако това е истината,явно моя информатор е за бой.Но пък дори да не гледам Ирен Онтева ,Тайра е доказателство за това как може да роди човек и да е като манекен,така че явно може. Peace

# 612
Аааааааааа,не.Нямате изчитане просто Crazy

Евита72,хич да не споменава думата "дебела".Аз лично се уверих преди 2 седмици,че съвсем си е добре,докато се потеше над една салата,а аз изплюсках цяла пица Grinning
ПИтното от дрЯхи,аз махам със сода за хляб.Поръсвам,държа 30 мин и пера Peace

Корема-пфффф ooooh!След Ивон,на 1-вият месец бях с 2 кг под тези от забременяването и със супер плосък корем.Сега положението съвсем не е цветущо,но го отдавам на кърменето,заради което ям по 3 пъти на ден ooooh!Надявам се след отбиването,нещата да е нормализират Praynig

Иренооу,много грозна шапка.Пфуууу,как не те е срам..........Мая-та ще я изям Heart Eyes

Захранването:
плод-ябълка,круша,банан,слива-изяжда около 170-200 гр дневно,около 17 ч
зеленчук-картоф,морков,броколи-изяжда до 170 гр и после доцоква кърма,около 13:30 ч
Каша още не е ял,но имам една оризова безглутенова,която ще оставя да ядът с баща му,докато си правя татуто.Дано го засити,защото няма да ме има 7 ч. Crazy
Единственото което не хареса е тиква-нито домашна,нито купена newsm78
Кърма ядем нощем през 1,5-2 ч,денем в 7:30,в 9:00,в 11:00,в 13:30 след пюрето,в 15:30 ,в 19:00,в 21:00 и т.н
Общо взето,от както го захранвам,яде като новороден newsm78,но само ако е с мен.С баща му може да не яде и 4 часа-странно Thinking

Мерки и теглилки-10 800 кг/75 см Peace

За 9-ят м от бременноста изобщо не ми се сеща.Последните 3 дни,не можех да стана от леглото.Имах чувството,че нося канара Tired

Стоун,ЧРД  bouquet

# 613
krisi_b, хемоглобинът съвсем не е нисък  Naughty. Ето извадка от линка за реф. стойности, който някой наскоро беше пуснал: 3 - 6 месеца 101 - 129, 6 - 12 месеца 107 - 131.
А за упражнения мога да ти препоръчам една серия "10 minute trainer" (мисля, че и преди съм я споменавала)- на мен лично много ми помогна точно с областта около кръста, упражненията са кратки, но много интензивни и не ти трябват почти никакви уреди  Peace.
За АД след ваксина - май е възможно, има случаи с подобни съмнения  Thinking.

# 614
Селма,да родила го е в 7м,за да не си развали формата,а детето е имало проблем заради това.

ooooh! Човешката глупост наистина е безгранична  ooooh!

е на такива патици застреляни им се чудя що раждат бе!?

ние сме малко зле и аз съм на ръба на припадък от физическа изтощеност (хронична и прясна) и на ръба на истерия.
вчера си изповръща корема мойто дете и накрая разбира се свършихме в спешното.ама този път го заведохме в детска клиника в спешното.казаха стомашен грип,което се разбира сигурно ротавирус или както там се казва.казаха д ане яде нищо вкл. и кърма,да пие само едни соли,които ни дадоха на прах и разтворими с вода,но по две чаени лъжички на две минути и това е.аз обаче неиздържах и снощи го накърмих малко,та заспахме,но аз стоягх на стража да не повърне и сега съм умряла.днеска не повръща,но не яде до одеве нищо,защото неискаше,не пи и нищо,та с епритесних,само рева и преди малко леко го накърмих и заспа...дано не повърне.

Общи условия

Активация на акаунт