Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 504
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Не става въпрос за 2 седмици а за 1 месец.  Peace

добре  Hug като не се е случило - няма как да се каже - имах предвид - че дори да бях родила не 3 дни преди 9 месец, а по средата - в 9 месец - не вярвам да би било различно, но няма значение  Hug

Вие, кито изкарахте и последния месец - определено сте по-наясно от мен Wink)) абе - Божа работа си е Wink) - вече имах чувството, че не мога да си нося корема, а още един месец #Crazy #Crazy

# 586
  • в 1001-та нощ
ААА чакайте ,това е след 3 то раждане,след четвъртото,чакайте снимки 2012 Joy Joy Joy
Аз пълномаслено мляко не давам и сега на децата си,за мен е супер вредно.Имам племеник който на 7-8 години направи алергичен шок от маслено мляко,а е дете без алергии и проблеми.
И да споделя,аз буквално за 3-4 седмици качих най много килограми,до 35 седмица бях ок,и от там до 40 стана страшно,но винаги съм била така,вече не ми и пука.

Мира - и мъжа ми иска 3 деца + 1 осиновено и параклис да построи  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
аз да му мисля (да си призная и аз искам, но не виждам как ще стане Wink))

# 587
Mira 1919,какво направи с раждането Ирен Онтева?Да не е родила в 7 месец?(не виждам да си отговорила)
Браво за твоето възстановяване на формата!  Simple Smile Бая килца си преборила,обаче!  Thinking

То е ясно,че нещата са индивидуални,но предполагам,че проблемите с кожата дължат и на количеството качени/свалени килограми,както и на скоростта на свалянето им.  Rolling Eyes
Ммм,как мислите?  Thinking

Алена
,ти колко килограма свали,ако не е тайна?

# 588
Конкретно за корема след раждане - МОЖЕ да бъде, какъвто е бил. Казвам го от личен опит. Дано не прозвучи "по озни начин" в нечие съзнание. Казвам го просто, защото е възможно, постижимо. Зависи и от структурата, разбира се, както и от броя на качените килца, състоянието му преди забременяване, вид раждане и т.н.
Аз родих със секцио по медицински причини, както повечето тук знаят, въпреки което за месец си върнах плоския и стегнат корем  Peace

Kaк успя? С коремни преси ли? Аз съм си на същите кг както преди - 61-63, но коремът ми не е съвсем както преди  Crazy

# 589
  • в 1001-та нощ
аз от 55кг до 46 кг

предполагам, че с времето ще се върна на около 49кг-50 кг

# 590
  • Бургас
Селма,да родила го е в 7м,за да не си развали формата,а детето е имало проблем заради това.
Ако нямах еластична кожа щях да се нацепя,а аз нямам и една стрия,да,свалям много килограми след раждане и кърмене,но няма какво да направя.
И сега ще боря 40 кг,свалям ги бавно,без гладуване и с много спорт,но просто няма как да се прибере кожата.Разбира се, че при първо раждане и малко качени килограми е напълно възможно да се постигне добър резултат.
Но ако си имал огромен корем,с много околоплодни води и други екстри,малко трудно ми се вижда.
Не знам,но има момичета с едни мънички кокетни коремчета,е те как да не се възтановят.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 14:40 от Mira 1919

# 591
  • в Кошера
Конкретно за корема след раждане - МОЖЕ да бъде, какъвто е бил. Казвам го от личен опит. Дано не прозвучи "по озни начин" в нечие съзнание. Казвам го просто, защото е възможно, постижимо. Зависи и от структурата, разбира се, както и от броя на качените килца, състоянието му преди забременяване, вид раждане и т.н.
Аз родих със секцио по медицински причини, както повечето тук знаят, въпреки което за месец си върнах плоския и стегнат корем  Peace

Kaк успя? С коремни преси ли? Аз съм си на същите кг както преди - 61-63, но коремът ми не е съвсем както преди  Crazy

Предвид, че съм секцио, коремни първия месец не съм правила, за сметка на последните 10 години назад обаче, когато това ми беше ежедневие  Peace Според мен това ме спаси. Дай Боже и след още едно-две дечица да е така положението, но се съмнявам  Rolling Eyes И ЕГН-то ще си каже своето  Mr. Green

# 592
аз от 55кг до 46 кг

предполагам, че с времето ще се върна на около 49кг-50 кг
 Това не са много килограми,ама хич.  Simple Smile
  дано възстановиш и останалото.  Hug

Тайра,ти беше много фина бременлийка.Направо невероятна.....

Mira 1919,потвърждаваш мисълта ми.  Peace
  Това за Ирен е отвратително....Не го знаех....

# 593
Селма,да родила го е в 7м,за да не си развали формата,а детето е имало проблем заради това.

ooooh! Човешката глупост наистина е безгранична  ooooh!

# 594
Вие, кито изкарахте и последния месец - определено сте по-наясно от мен Wink)) абе - Божа работа си е Wink) - вече имах чувството, че не мога да си нося корема, а още един месец #Crazy #Crazy

А представи си още един месец, че и една седмица отгоре... Като мина термина, вече дните ми се струваха деситилетия...

# 595
  • в 1001-та нощ
 #Crazy #Crazy #Crazy то си е и напрежение да чакаш .... а като четох, че и раждането си е било "да не квалифицирам" .... направо "поклон"  bowuu  bouquet

за Ирен Онтева и аз не знаех, но съм в потрес .... в интересна истината - разбрах, че ще ставам майка на прага на последното стъпало в кариеристката ми стълбица и за миг не съжалих ...някак всичко това много ме преобрази и ако сега бих могла да си позволя финансово - до края на живота си да раждам деца и да си ги гледам - няма да се замисля  newsm78 ...не само на проф. поле можеш да се развиваш, напротив (защото аз основно така гледах на работата - поле за развитие) ...сега съвсем ми се промени кръгозора ....но светът е материален и на работа ще се ходи  ooooh!

Tyra - добре, че не си започнала с коремни след раждането - абсолютно е противопоказно от гл.т. физиология - това е непоправима/необатима грешка и слава богу си я избегнала (да не се разпъвам сега в други подробности извън темата Wink))

# 596
Честит 1/2 рожден ден на прекрасната Мая и на Калоян. Да растат здрави и послушни  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

А представи си още един месец, че и една седмица отгоре... Като мина термина, вече дните ми се струваха деситилетия...
Ох, и аз преносих с една седмица, в най-големите жегите. Направо ми се ревеше с тоя корем. А колко вода задържах  ooooh! не е истина просто

# 597
Честит рожден ден на Стоун  , само хубави мигове желая на теб и цялото семейство.  newsm59
честити месечинки и на малките съкровища на Диването и Wonderland
Диване много отдавна не съм плела ,но покрай твоите творения за Мая ми дойде и на мен музата ,и ми се доплете. Laughing
Аз също си свалих веднага килограмите ,но това си е строго индивидуално.Без да съм спортувала и да полагам някакви грижи за това.

# 598
angelv, радвам се да те видя отново в темата  Hug Хубаво, че има още някой тук, който захранва по BLW, че Евридик@ и Оффи почти не пишат, да не кажа хич  Confused Аз май направих "пробив" със зеленчуците. След като хареса тиквата и го оставих да си похапва 2-3 дни, днес му предложих червено цвекло и също го хареса. Стана червен като вампирче  Laughing

# 599
Диване много отдавна не съм плела ,но покрай твоите творения за Мая ми дойде и на мен музата ,и ми се доплете. Laughing
Аз също си свалих веднага килограмите ,но това си е строго индивидуално.Без да съм спортувала и да полагам някакви грижи за това.
Хах, Гале, да подразня още малко музата ти. Та да хукнеш за прежда. Тъкмо завърших това:

Общи условия

Активация на акаунт