Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 758
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Халоооу Hug

Май,не само нашата нощ е била ревлива.От 00 ч до 03 ч се одра от рев.Накрая му дадох капки за колики и заспа.Какво беше туй чудо не знам newsm78И от няколко дни е такъв киселяк,че ми се реве ooooh!

Татус,ще си правя този:

Само без завъртулките по кръста.

За Вигантолетена- я споделете последно по- колко давате?
От 3 различни места ,чувам 3 различни дози.Нашият е 500 млг.

Айде,пак хленчи.Друг път ще допиша....

# 691
  • Пловдив
Момичета искам да ви питам нещо! Знам, че яденето на цитрусови плодове, влияе по някакъв начин (негативно) на кърмата и до сега съм избягвала да ям. Цяла бременност обаче пиех изстискан лимон с мед + топла вода - това с цел повишаване на имунитета. Сега отново искам да почна да го пия това чудо, но ме е страх за кърмата (да не вземе да стане киселяк, знам ли newsm78 ) Знаете ли нещо по въпроса?
За тези които се интересуват, лимонадата си я правя по следния начин: сока на един лимон, 1 с.л. мед, 1 ч.ч топла вода. Пие се сутрин на гладно. Има регулиращо действие (на стомаха и на теглото) + имуностимулиращо.

# 692

Общо взето,от както го захранвам,яде като новороден newsm78,но само ако е с мен.С баща му може да не яде и 4 часа-странно :thinking

И Ванеса е така. Един ден я оставих на майка ми като я нахраних в 9ч. Върнах се в 16ч и беше яла дотогава само половин пюре  Shocked

# 693
Момичета ето още един сайт от който можете да си купите различни брашна:
http://www.titbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath= … p;products_id=211

# 694
# 695
  • в 1001-та нощ

Общо взето,от както го захранвам,яде като новороден newsm78,но само ако е с мен.С баща му може да не яде и 4 часа-странно :thinking

И Ванеса е така. Един ден я оставих на майка ми като я нахраних в 9ч. Върнах се в 16ч и беше яла дотогава само половин пюре  Shocked

за баща му "да си реве" е нещо нормално - "те бебетата реват" - това им е работата  Joy Joy Joy , но не и да се сети, че е гладен например ...или памперсът е за смяна  newsm78 ...може да си реве до него половин час и не му трепне нещо  Sick #Crazy #2gunfire #Cussing out (виж, ако той самият е гладен - да не си срещу него  Joy hahaha)

и най-често, ако малкият се раздразни при него (дори да го е взел преди 2 минути) - констатацията е "той иска при теб"....а не"какво го тревожи този малък бръмбъзък"  Hug защото - аз, ако реве - няма да го отведа в комшиите или някъде другаде, за да се освободя от плача Hug и те да се оправят Joy

напоследък обаче - започна да влиза в релси (след сериозна намеса от моя страна, разбира се - не от самосебе си  Joy )

в интерес на истината обаче - аз толкова съм свикнала с малкия (а и вие предполагам), че го усещам кога ще огладнее и съм готова с храната - тъкмо навреме и се храним без да е освирепял от глад ...

в началото на захранването - като беше много гладен - не искаше друго, освен мляко  Hug вече не е така, разбира, че другото не е играчка, а храна и го предпочита пред млякото  Peace

# 696
Норискат,аз всяка вечер ям по 1 портокал и да ти кажа,не съм забелязала Ал да има нещо против. Thinking
Все пак вече не са пеленачета,а карат 7-ми месец.Едва ли ще е такъв голям проблем newsm78

# 697
Ади и аз искам да си правя татус, но не знам дали пречи на кърменето, знаеш ли нещо по въпроса  Peace

# 698
dianadsd-  Peace
Ади- кой татус , че се не види

Момичета ,правите ли общи поръчки .. да се включа за нещо си , има за какво де  Mr. Green
 Знаете ли тази джаджа за смучене на плодове но Нуби май беше , освен от чуждите сайтове дали я няма и по нашите географски ширини . Абе може и да е глезотия безполезна , ама нещо съм се заяла  smile3539 та ако се организирате свиркаите  Grinning

# 699
  • в 1001-та нощ
и аз не виждам татуировката Tired

# 700
  • Тук и сега
Аз пък да ви се оплача, че се обади един комшия, че са ни обрали вилата и ходихме днес да видим какви са щетите. И всички малки дрешки от Камея, които бяха чисто нови, са ги взели тия гадове. Аз хубаво си ги бях складирала в чували, че и с надписи по годинки даже, уж да ми е по-удобно. И сега ще умра от яд. А бяха толкова много и така запазени.  Sad Сега ще падне едно пръскане на пари за лятото, че и на Ками от миналото лято всичко и е малко.
...........................
Да ви се похваля, че от днес си имаме зъбче. Поне нещо хубаво да се случи този ден, че ми бяха потънали гимиите.

# 701
  • в 1001-та нощ
murzel , много неприятно  ooooh! ooooh! Sick #2gunfire #Cussing out като знам аз колко дрехи складирам на Калоян за следващото .... и аз като теб - сортирани, надписани ..

при нас - преди седмица разбиха няколко от подземните гаражи  #Crazy ooooh! крали са колелета, инструменти...и т.н. , а преди време разбиха и апартаменти и от тогава всичко заключваме, но след последните набези в гаражите - заключваме и вратата на оградата ... навсякъде по бравите топки, вместо дръжки, камери ....

преди време пък крадоха от играчките на децата - във вътрешния двор - живущите сме си направили трева, цветя, беседка, пясъчник и всички играчки са общи и не се прибират и някой тръгнал да краде камиончета  ooooh! ooooh! ooooh!

честито зъбче  Hug

# 702
Вигантолетен давам 2 таблетки по 500. Само за сравнение - една капка вигантол е 667, а една капка деавит е 1000, т.е. все едно давам 1.5 капка вигантол или 1 капка деавит. Посъветвах се допълнително и с педиатърката. Количеството би трябвало да е специфично при всяко дете в зависимост от големината на фонтанелата и колко бързо се затваря  Peace

noriscat При мен при ядене на цитруси малката получава тежки колики, последно пробвах по Коледа  Blush Просто има чувствително стомахче, но при теб може да няма никакви проблеми. Пробвай с малки количества  Simple Smile

evita72 Има ги в Хиполенд и в вис виталис. Предполагам, че могат да се намерят във всеки по-голям бебе маркет.

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 10:10 от scarly

# 703
murzel, ужасно! Баси хората, умът ми не го побира!  #2gunfire

noriscat, при последното ми хапване на портокали, което беше преди месец и нещо, на Малчо му се появи слуз в акото. От тогава не съм хапвала, а сега не смея, защото започнах да захранвам. Понеже всяко дете си е индивидуално, ако искаш пробвай как ще приеме лимона с мед твоето дете и ако няма проблем си продължи  Peace

# 704
  • Burgas
Добро утро!

Дано днес дечицата ни да са здрави, усмихнати и послушни!

Murzel много неприятна новина, но пък имате зъбе, честито moresmile

да попитам, след като ви се възстанови цикъла, редовен ли е ? На мен ми дойде за първи път по нова година и сега го чакам, но никакъв го няма. И нали се сещате в какъв филм съм се вкарала? Рано ми е за второ Confused

Общи условия

Активация на акаунт