Tarsia uchebnici

• 701
  • 7
  •   1
Отговори
Zdraveite. Predvaritelno se izviniavam ako ima podobna tema, no ne ia vidiah. Goliamata mi dashteria e v 8 klas, no ne mojah da i kupia uchebnici po-rano, zashtoto rodih bliznaci i parite mi otivaha za tiah. Tia e v elitna gimnaziia i ima visoki ocenki, no se pritesniava, che niama uchebnici. Dosega ucheshe s neina priiatelka, no veche ne mi e udobno. Molia vi ako niakoi znae otkade moga da kupia po-evtini uchebnici v Lulin da mi kaje.

# 1
Имаше борса за учебници, втора употреба в НДК. Сега не е сезон, но ако споделиш точно какво ви трябва- по предмети, издателства и автори, може някой от форума да се отзове!

# 2
Благодаря. Аз намерих една борса за стари учебници в интернет. Ще видя как стоят нещата там, пише че ги пращали и с куриер.

# 3
Имам запазени учебници от гимназиалните ми години и такива от племенниците.
Пиши на ЛС, ако мога да помогна.
Успех на щерка ти с ученето.   bouquet

# 4
Благодаря и на теб. Писах ти ЛС.

# 5
С учебници не мога да ти помогна,но за друго се сещам.След като си с 3 деца не ти ли отпускат учебниците безплатно от самото училище?

# 6
  • у дома
С учебници не мога да ти помогна,но за друго се сещам.След като си с 3 деца не ти ли отпускат учебниците безплатно от самото училище?
В училищата има учебници само до 7 клас,от 8 клас нагоре самите деца си ги закупуват.

# 7
Да, миналата година ни ги дадоха от училището, но от тази трябвало да си ги купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт