Отговори
# 120
Личи си, че коликите отшумяват, активността във форума се е увеличила драстично. Simple Smile

Да бе, отшумяват другия път. При нас положението е по-зле от всякога Sick Нощес за пръв път рева и пищя неудържимо от колики. До сега само пъшкаше и приплакваше. Може ли да е от Еспумизана?

# 121
Добро за тези дето е добро!Ние вчера ходихме да си вземем кака от наще и се прибрахме по тъмно и Дея като я обзе един рев леле цяла вечер само плака и се носихме.Уж се приспахме ама цяла нощ на 30мин се буди и плаче.Тежка нощ изкарах. Sad
Относно режима сутрин като станем около 8-9ч.след хранене я оставям в нейното легло вече и се забавлява с играчките над него и така 3часа до следващото ядене,а аз си изпивам кафенцето и сядам на компа на спокойствие.През деня  се храни на около 3часа и след като се нахрани се заиграва или си гледа или се самоизяжда и така известно време след това иска внимание,после помрънква и я приспивам с люлеене и пеене и спи около 40мин.и като стане то дошло време пак да яде и така сме през деня.
Mimoza-Plovdiv-мерси за кафенцето   bouquet
booboo's mama -къде се загуби?Голям студ при вас леле аз не мога да издържам на студено хич  Simple Smile

# 122
  • Пловдив
запис

# 123
пуфпаф, и Миланко е със същия проблем като Ванко.
И аз се чудя вече какво да го правя, от преди НГ не е акал сам в памперса си.
И понеже се научи да го изаквам аз /3 пъти до сега с термометър/, даже и без термометър, само да го хвана в същата поза все едно съм с термометъра и той се изкава. Получи се нещо като придобит навик, като кучето на Павлов.
И от преди НГ сме така.
Нашия педиатър каза да започвам сокчетата, според него така ще се реши проблема.
Но аз ще почакам още малко, не е толкова зле положението.

# 124
Добър Ден и от мен Simple Smile  Да попитам мамите от Пловдив ще излизате ли или духа много ,че много се чудя,пък видя ли слънце "нимой ма задържа" вкъщи по принцип  Laughing
Миньон ако преди това си ползвала други капки от еспумизана е.Ние бяхме само на инфакол и 1 седмица реших да давам еспумизан-е то беше един рев,едно гърчене и пак взехме старите капки.Дано минават по-скоро и не се налага да даваш нищо  Hug
booboo's mama Мале,ужас-аз така не мога да верея-и тва и през деня ли е така студено !?!

# 125
Здравейте, записвам се и аз в новата темичка  Simple Smile
Доста сте изписали за ден и половина  Crazy
При нас коликите намаляват, но все още си го мъчат. Понякога си мисля, че и скъпите капки не помагат, защото си реве без значение дали съм дала Колииф или Инфакол. При нас режима е следния - къпем го към –9:30-10:00, след това яде, но почти винаги заспива чак към полунощ. След като заспи се буди към 4 - 5 часа, яде и после спи до 8 часа. През ноща не мрънка и реве, както през деня. През деня не спи много, но му се пада поне веднъж по един по-дълъг сън от по 3 часа. Вече доста се заглежда и се занимава сам, като му правя звуци се опитва да ги имитира и се смее...
На мен също ми превеждат всички болнични без закъснение, но сега се чудя последния кога да го чакам, тъй като включва и част от месец Февруари. Май ще трябва да изтече времето, което включва болничния и тогава ще го изплатят, а това означава чак края на Февруари  #Crazy
Аз дупето на малкия не го мажа при всяко сменяне на памперса, мисля че нема смисъл.....  

# 126
Да и според мен вече е привикнал с термометъра и ме изчаква...Пробвах да го оставя,но не става може само да му го допра до дупето и тогава започва да се напъва и да ака...като цяло акото е доста гъсто Tired ядох круши,но не помогнаха.... Ще питам педи за водата от сушени сливи да видим какво ще каже,че из нета има доста противоречиваи отзиви Peace

# 127
И аз не мажа при смяна на памперса, само вечер с мляко за телце или олио /и двете са ми отворени и редувам/.

# 128
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
тук вали снежец, така че отново само на двора ще излезем с бебока.
Терминаторче я дай линк да ги видя тези скъпи пелени. Ние за сега само нощно време сме с еднократни, но от няколко седмици вече не ми ака през нощта, така че ми е много по удобно с памперси тогава, цяла нощси изкарва само с един. Embarassed
Иначе и аз не мажа с крем, като е наакана или я мия на мивката или бърша дупето с памуче натопено в смрадлика, не ми се еподсичала от както ни изписаха от болницата.

На мен също ми превеждат всички болнични без закъснение, но сега се чудя последния кога да го чакам, тъй като включва и част от месец Февруари. Май ще трябва да изтече времето, което включва болничния и тогава ще го изплатят, а това означава чак края на Февруари  #Crazy
plana той болничния не се изплаща целия, в смимъл дните за януари ще ти ги изплатят в началото на февруари, а тези за февруари по късно, поне при мен е така. Почти винаги част от болничния ми е за един месец, а друга част за следващия.
За детските и майчинствити Терминаторчето правилно ви е обяснила. Laughing

# 129
Запис и от мен.
Нашите ни бяха на гости, не бяха виждали малкия от раждането и сега като си тръгнаха майка голям рев му удари- живеят надалече и рядко могат да идват.
На Теди дупето се зачерви за втори път и установих, че е от памперса- и преди и сега е на Памперс.
Най- доволна съм от Пуфис. И прехвалените Либеро пробвах, ама хич не ме изкефиха.
Мажа със свинска мас или мляко на Бюбхен при всяка смяна.
Усмихнат ден ви желая!!!

# 130
Такаааа, да се отчета и аз - снощи ядох леща и резулта не закъсня  bombs Някой беше споменал, че точно определена леща действала, да казва бързо коя е, да знам после каква да си купувам. И да питам червената леща пробвал ли я е някой, дали има същия ефект? Абе и друго май исках да пиша, ама пусти мозък хич го няма напоследък....

# 131
Само на мен ли не ми действа лещата, както с нея така и без нея.
Не се оплаквам, имам си мляко и Миланко не се оплаква /даже яде само от едната/,
хем готвих 100 пъти досега, за да се уверя.

А възможно ли е да е защото обичам леща яхния, а не чорба. Правя си я малко по-гъстичка.
Вие как я готвите момичета???

# 132
Привет момичета!
Докато се добера до форума и то станало обяд, но така дремнах с малката до 11,30 че се чувствям свежа най-после Mr. Green (тази нощ се будихме на 2,30 - 3 часа, кофти).
За лещата щях да казвам преди няколко дни и забравих. На мен определено ми действа, колкото и странно да ми се стори, когато някой беше споменал. Едва ли има значение точно как е сготвена, но аз винаги я правя яхния.
Судокрем не е добре да се ползва на всяка смяна на памперс, а само когато е зачервено или подсечено дупето. Иначе да се маже с някакво по-леко кремче. Аз като цяло почти не мажа с нищо, освен ако не видя че започва да се зачервява. Подмивам сравнително често със чиста вода. Като гледам и в Пенатен има парабени и в Бочко също и като цяло колкото по-малко козметика(химия), толкова по-добре за бебето.
Добре дошли на новите мами  Hug
Това доколкото си спомням го беше дала Мише
http://www.youtube.com/watch?v=GP-ADSVstD0&feature=related
много ми допада, който иска да се раздвижи здраво да почва Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 13:30 от bilyana333

# 133
Marci мерси  Wink
Светнах се по въпроса за болничните, и на мен ми ги изплащат на два пъти... Hug

Скоро и аз ядох леща, но не съм забелязала да ми се е увеличила кърмата....Иначе в къщи я правя не много гъста.

# 134
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Миньон ако преди това си ползвала други капки от еспумизана е.Ние бяхме само на инфакол и 1 седмица реших да давам еспумизан-е то беше един рев,едно гърчене и пак взехме старите капки.Дано минават по-скоро и не се налага да даваш нищо  Hug

Напълно нормално е, когато смениш капките с други, в началото да не действат! Не става ей така...Ние ползвахме само Колийф, решихме да ги сменим с Еспумизан. Първата седмица бяха мъки, след това организма свикна и всичко си беше ОК...Лошото обаче при Еспумизана е, че детето привиква към тях и в 1 момент спират да действат. Трябва да се замени с други капки за известно време и след това да се поднови приема му. Затова и спрях да ги давам и си минах пак на Колийф. Резултата беше същия - 1 седмица болки и гърчене, но ето, че Марти в момента няма колики...Когато сменяш нещо - било то храна или капки, при едно дете, трябва търпение, докато организма свикне с тях!

Общи условия

Активация на акаунт