Отговори
# 105
  • В две мънички очи...
Да за детските е така. То и аз няма да вземам, но като ходих да си прибирам акта за раждане един мъж подаваше за тяхното бебче и носеше бележка за дохода на жена си.
За режима през деня ами от 8-9ч. сме на линия. Общо взето спи около 12-13ч. и то дали има половин час и някаде около 16ч. пак малко подремва. Рядко имам случай да спи през деня повече. И определено си иска внимание и то постоянно да се чува гласа ми. Направо преграквам да пея и да танцувам с него. Като се изморя му оставям играчката и той докато и се кефи си прави гимнастика.
Още не е заспал в момента и не му се спи....

# 106
казах ви аз, че Кьолнската мадама е отишла на почивка в топлите страни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy  Топло, топло, ама чак днес се пооправи времето! Тъкмо като си тръгвахме грейна слънчице, а няколко дена имаше ужасна мъгла и не можеше да изкараме дЯцата!  Heart Eyes

# 107
Не съм на 100% сигурна,но мисля,че една година получаваш 90 % от заплатата и една година 240лв-минимална работна заплата,а ако започнеш работа ти дават 120лв,от моята кума го знам,нейното дете сега става на 2 год.

# 108
Кьолшес, направо ти завидях благородно! Моят татко е от Пловдивско и имам баба и дядо и братовчеди там, но не сме си ходили сигурно вече ще стане година. Сега се каним уж или за Великден или за Гергьовден да отидем , но ще видим. Че баба и дядо още не са виждали бебка на живо. Иначе тя като ходи у братовчед ми, вика че ми гледала ''емейла'' и видяла снимките на Василена / аз докато загрея , че иска да каже, че във Фейса са гледали снимките/ и още вика, '' а колко ти дрънкахме по другия емейл, ама ти не вдигаш'' демек по скайпа ми били звъняли Joy. А като направя някоя нова снимка , татко винаги ме пита , дали съм я качила във Фейсбука да я видела баба ми. Аз му викам , чакай стига ми дава зор, тя баба ми все едно само във Фейсбук стои..Joy

А да ви питам, аз като сменям памперса на бебка, винаги й мажа дупенцето със судокрем. Вие винаги ли мажете с крем против подсичане, когато сменяте памперс?

А за детските и мен няма да ме огрее... Laughing

# 109
Аз винаги мажа с Пенатен. Сега понеже и беше малко зачервено дупето първо мажех на Бюбхен специалния крем против подсичане и отгоре пак с пенатен.

Абе я някой да ме светне, що вече не ми излизат на стената публикациите от групата ни във Фейса  newsm78 Кво ли не правих и къде ли не рових и не ще и не ще.

# 110
  • В две мънички очи...
Беруш и на мен не ми излизат публикациите ама и аз толкова го гледам сигурно бабето на miMozzza е по -редовно от мен там  Joy.
За детските през втората година - дават 120лв. но ако детето не ходи на детска градина, ако ходи не дават нищо въпреки че си плащаш за детската градина...
И аз мажа винаги с кремче, ама засега май съм най-доволна от бочко и мисля само него да вземаме напред. Вече и памперси си избрах Памперс Актив бейби най-добре ни пазят сухи и не изпускат най-важното че направо се луднах с тия мокри дрехи.

# 111
Абе я някой да ме светне, що вече не ми излизат на стената публикациите от групата ни във Фейса  newsm78 Кво ли не правих и къде ли не рових и не ще и не ще.
Никаква идея нямам.. нищо не съм променяла.  Rolling Eyes

# 112
Мимоза, дупето на Боби не го мажа с абсолютно нищо. Единственото нещо, с което "мажа" Боби е бадемово олио и то, когато му правя масажи, че на сухо не е гот.
Изабел, нещо май си се объркала, преди една година, със сигурност получаваш 90% от брутното, но не повече от нетното до навършване 1 година на детето, втората година получаваш 240 лв., а ако се върнеш на работа 50% от 240 лв., не съм сигурна, ако е на ясла какво беше положението, вече съм забравила. Съмнявам се да са го променили това, че иначе цяла БГ щеше да ревне и да се чуе.

# 113
Уточнявам, тия 240лв. за втората година не се изплащат, ако детето е дадено на детска градина, но ако майката се е върнала на работа и да речем баба му го гледа или детегледачка, майката получава 50% от 240 лв.

# 114
Браво, Терминаторче, ти си по запозната от нас, дето уж тук живеем Joy.

# 115
Запис и от мен
Личи си, че коликите отшумяват, активността във форума се е увеличила драстично. Simple Smile Няма изчитане.
Специални благодарности на Дори за поздрава за имения ден на Максим Hug Чак сега влизам и видях, че си се сетила.

# 116
  • Торонто/София
лелеее чак на 8ма страница да се запиша и аз - срамота!  Embarassed Embarassed Embarassed
последните дни хич не ми остана време за форума, пък вие писали, писали, едвам изчетох всичко
на новодошлите мами - добре дошли и от мен   bouquet
на рожденници и именници - на патерица - ЧЕСТИТО!
ние сме добре - само дето носа не можем да си подадем навън - днес се събудихме на "прекрасните" -35 градуса - май става време да ходя на гости на терминаторчето  Mr. Green
баткото днес го водихме на детско парти за рожден ден - много хубаво прекара
Вики е добре - последния път като го мерих беше 62-3см и около 6,8кг - расте, дебелее и хубавее - почти винаги е усмихнат, гука и се смее - режимчето и той го оправи - заспива около 11-12 някъде и откарва обикновенно 7-9 часа сън нонстоп - успявам и аз да поспя като хората - иначе и със хапването е добре - стига до 200-300мл на едно хранене  Shocked
с рязането на ноктите няма проблем - като е буден ги режем като му държа ръчичката да не мърда
и на мен не ми излизат публикациите на групата във ФБ - незнам защо
Мама Мими - стискам палци - и аз имам същата като твойта свекърва - вещица не ами незнам  Twisted Evil
мише - дай и ти твоя ФБ
и друго щях да пиша ама много ми се спи вече и отивам - до скоро и на всички много  Hug Hug Hug

# 117
добро утро днес няма кой да сложи кафе и закуска.Най сетне и тук да завали сняг докога незнам ама сега е много хубаво дано се задържи че да се порадват децата.

# 118
Добро утро,
нека днес кафето да е от мен.
Първо го сервирам тук а след малко отивам да си сипя и аз.

А това е съботната ни закуска.
Ако на някой му хареса веднага давам рецептата,
защото става за отрицателно време и е мнооого ама много вкусно.

# 119
здравейте и от мен  Hug тези дни нямах никакво време за форума ooooh! благодаря на всички за пожеланията Hug Кпризче мила, Честит Рожден Ден и на теб с малко закъснение  bouquet   Ох колко хубаво вали навън...радвам се като децата BlushМ ного искам да изкарам малкия да го снимам в снега и мисля да го направя днес,че нали дават да падат температурите до - 10 тези дни... иначе сме добре,само дето проблема с акането не можем да го разрешим...помагаите пробвах с какво ли не.. пием Лактолоза,но ефект пак няма ако не бракна с термометъра...в сряда сме на консултация и ваксина,та пак ще повдигна въпросапри педи... Време е за яденеееее   
По-късно ще наваксам с четенето

Общи условия

Активация на акаунт