Отговори
# 150
Имам нужда от съвет, преди да тичам на лекар.
На Максим пръстчето на крака беше зачервено от наколко дни, до нокътчето. Помислихме, че се ударил лекичко. Тази сутрин забелязах, че червенината се е концентрирала в кръгло пръстенче като изгорено. А няма начин да е изгорено. Какво ли може да е? Гледах да не е от нокътчето, ама не е. Сега сложих топоцин и се чудя да тичам ли на болница.

# 151
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Имам нужда от съвет, преди да тичам на лекар.
На Максим пръстчето на крака беше зачервено от наколко дни, до нокътчето. Помислихме, че се ударил лекичко. Тази сутрин забелязах, че червенината се е концентрирала в кръгло пръстенче като изгорено. А няма начин да е изгорено. Какво ли може да е? Гледах да не е от нокътчето, ама не е. Сега сложих топоцин и се чудя да тичам ли на болница.

Мисля, че е от нокътчето  Simple Smile И на мен така ми се получава, когато ми се забие нокът в месото на някой пръст...особено на палеца на крака  Crazy  Нагледно не се вижда, но боли. Все пак попитай и лекар, за да се успокоиш

# 152
Върнахме се сега от разходка. Малко гадничко времето, ама едва ли е по-гадно отколкото при Бохо'с мама!  Hug
С кремче за подсичане мажа само ако има зачервено, иначе не!
Публикациите от групата ни и на мен не ми излизат на стената и затова много рядко се сещам да влезна вътре.
На мен ми е много хубаво да си ходя в Пловдив. Сега събрах приятелките ми да видят бебето. Стана супер лаф-сбирка. Дори много съжалявам, че не живея там, защото повечето ми приятелки почнаха сега да раждат деца и там имам с кого да бутам количките. Тук в София ще разчитам на вас!  Hug

За болничните и майчинството Терминаторчето го е обяснила перфектно. Аз смятам да се връщам втората година на работа и да прехвърля майчинството на свекърва ми и тя да гледа малкия. За ясла ми е още много мъничък.
Корали, хич не ги слушай те'Я лекари!  ooooh! Съвсем сте си в норма!
Йоан е роден 3650гр, 40 дена- 5250, 50 дена-6250гр и моята педиатърка много му се радва, колко хубаво е наддал! Peace
Ауу, много  ме е яд, че съм изпуснала Жирафчето!Ако някой може да пусне линк! Hug
Капризче, изФинете ме!  Hug

# 153
Мами, искам да ви питам моето момче днес има големи предпочитания, като суче иска само от лявата ми гърда, сложа ли го на дясно и се почва едно дърпане и силен рев, мислех си че може д го боли нещо на дясно, но си спи на дясно без проблем, не мога да разбера какво става Thinking моля за съвет, някой имал ли е такива проблеми. едната ми гърда мека , другата ще се пръсне newsm78

И ние сме така, и аз немога да си обясня защо така се получава. Дясната най-редовно прелива и като е ред да суче от нея се започват мъките - дърпане, реване. Ама аз си мисля, че е от силната струя в началото, неможе да свари да преглъща и пуска цицата. Като ми пусне цицата  2-3 струйки продължават да пръскат и направо я окъпвам цялата докато се дръпна...ужас  ooooh!

# 154
Аааа, някои ни разконспирираха  Joy    bouquet

Кьолшес ето линкче  http://www.btv.bg/videos/novini/video/1674057976-Peleni_ili_pampers.html
Да видиш и адашката, наконтена в новата ѝ червена рокля  Heart Eyes

Да знаеш как ти завиждам за ходенето до Пловдив - на мен ми е един от любимите градове...

# 155
хелоу от нас с Никола  Mr. Green

Корали, да те успокоя и аз  Mr. Green Никола се роди 3.250, изписаха го 2.950, на 2 месца и 3 дни беше 6.200  Crazy тоест +3 кг от рожденото му тегло и док не вижда нищо притеснително  Peace

Момичета, сега като прочетох, че лукът действал лактогонно, се сетих, че вечерта преди да направя мастита, ядох каварма  Shocked

Режимът обсъждате гледам. Ние нямаме 1 с 1 ден еднакъв, но пък нощем ни е твърда 6-часовата пауза - 23-5 или 24-6. И коликите ни не щат да ни напуснат  Mr. Green

И накрая да се похваля  Party - днес получих отговор от НОИ, а утре ще си получаа наааааааааааай-накрая парите от октомври до сега  newsm47 и ще си самоподаря ранен подарък за рождения ден  Flutter

# 156
Нашия днес голям сън му удари.
Баба му му прави гимнастика от 8 до 11, нали е детска учителка,а и да му се порадва. Grinning
Заспа, събуди се в 15 часа, после в 17, хапна, и чак сега пак се събуди, изкъпахме го, пак заспа, баща му хукна на кръчма на среща с класа, да видим дали ще спи през нощта.
Корали- много добре си наддава бебока, не се притеснявай изобщо и не слушай глупостите на лекарите. Peace

# 157
Жанета24 малее все едно за нашия случай говориш по същия начин и моето дете се окъпва докато се нахрани и аз си мислех че може би му идва много млякото в началото, след всяко такова хранене, нито дрехи ни остават, нито нищо newsm62

# 158
Марси за пелените за bumgenuis 4.0. Много съм доволна, Боби също не ака нощем и снощи изкара с една пелена 6 часа, като го смених беше съвсем леко мокър, като с еднократна пелена.
Някои оставят децата да си спят цялата нощ с една пелена, но при мен Боби си се буди и аз предпочитам да си го сменя.
Дарил Хана, да ти имам проблемите (че вашите живеят надалече)  Joy 
Ние си идваме април месец за 3 седмици и не знам нашите как ще са. Тя майка ми вече няколко пъти милата плака по скайп, толкова мъчно ми става, ама живот...завя ме вятъра и на...
Беруш аз ядох скоро червена леща, но случайно и не си спомням някакви промени....
Корали, к'во да ти кажа освен и аз „коралиии, корали да ти имам дофтура“ Wink Боби се роди 3269, на месец 4650, на два 5600-два дни по-късно 5900.
Адриана Мам, аз имах такъв проблем в началото в резултат на което, едната ми гърда беше чашка Е (вероятно) а другата С. Нещо такова (Оо) много бях смешна, мъжът ми ми разправяше, че ми харесвал гърдите и аз „Коя, лявата или дясната Grinning” Аз обаче упорито си поставях Боби на дясната, та белким почне да яде и накрая започна.
Жанета, ако това наситина е проблема, че струйката е много силна, изцеди се малко преди да му дадеш да яде, четох че това се препоръчва, хем  със сигурност ще стигне до задното мляко, хем няма да се дави, а и предното мляко било по-богато на захари и понякога можело да дразни стомаха.
За къпането и аз го къпя, много е смешно, щото не се усещам и го пръскам в очите, а той милия премигва един такъв Simple Smile)))

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 22:20 от Terminator

# 159
  • В две мънички очи...
Днес минахме и прегледа при ортопед. Всичко е перфектно само че чакахме 1,30 да ни приемат и сума народ болен  #2gunfire. Малкия заспа там ама се събуди гладен че си го кърмих там какво е виновно детето че го карат да чака. После и докато пратят такси още толкова чакахме  #2gunfire направо като кихне малкия и ме обзема луда паника да не сме прихванали някой грип от там Praynig. Сега ще е хепи няколко дни ще гледам да му давам повече кърма че дано ни подниме грипа  Praynig.
Като заговорихте а гърдите, аз също съм съм силна струя и на двете и редовно малкия си прави млечни бани, затова като ги видя че са по пълни го слагам на мен отгоре. Така струята е по малка и той не може да гълта толкова лакомо че да се дави. При нас е набелязал нещо дясната по-принцип тя е по-малка от лявата откакто сучем се появи разликата и незнам как го прави но ми хапе зърното преди малко ми го направи отново и направо щях да ревна.

# 160
Terminator я ги покажи тия пелени. И каква е разликата с 3та серия. И въобще къде пише коя серия са. Аз имам една пелена на bumgenius и много ми харесва, от 3те дето имам тая най ми допада и май такива ще взимам, даже вече почвам да ги дебна в Ибей. Ама светни ме ако има някакви тънкости със сериите, да знам какво да търся. Другите дето ми харесват са Fuzzi Bunz, някой да има отзиви за тях?

# 161
Ysabell, Mimoza-Plovdiv, kapri_z, Smurfieta, мише, Kölsches Mädel, malka_mravka, daryl hana, Terminator, благодаря ви момичета! И на тези които ми писаха на лични също!     bouquet  bouquet  bouquet
Все повече съжалявам за избора на лекар  Sad. И най-гадното е, че педиатърката работи съвместно с друг лекар-УНГ и най-често той ни консултира, а тя все нещо друго по-спешно има да прави от това да прегледа детето ми  Sad! И като се има предвид, че винаги съм със записан час! Последния път направо се вбесих, това за рахита ми го каза другия доктор. Но най-важното - педиатърката ни е лична позната на семейството ми[smilie=smile3555.gif]

Корали , Коралииииии , да ти имам дОФтора , да ти имам  Hug Алекс е роден 4400 , изписаха ни 4170 , на месец беше 5000 , а на два - 6400. Излиза, че за 2 месеца е наддал 2 кила. Никой не ми е споменавал за рахит. Давам Вигантол по 2 капки на ден и го кърмя колкото поиска. Е га ти налудничевите идеи - бебе на 2 месеца на диета  Crazy И какво ти казаха да правиш за да му забавиш наддаването ако не е тайна  Thinking Спокойно , добре си ти е детенцето , съвсем нормално си расте  Hug

Joy Joy Joy
kapri_z, направо се забавлявам страхотно, благодаря ти, че ми повдигаш духа!
препоръката е да спра изцяло нощното хранене - това в 0 часа и в 3 часа.

# 162
препоръката е да спра изцяло нощното хранене - това в 0 часа и в 3 часа.[/color]

Е това е препоръка един път. То така се махат две хранения от раз. И к'во го правиш дятето като ревне от глад  newsm78 Ама тия лекари хич не са добре. И мойта ме издразни с тия сокове. Тук гледам повечето на 3тия месец ги препоръчват, нашта на 2 месеца сокче - Ку-Ку

# 163
 Shocked Я му давай на детето да яде, доктора да стои гладен, да видим как ще преживее. Ама тия хора наистина нямат акъл.
Аз имам съседка, чието внуче е на 4 месеца и ме пита оня ден по колко АМ давам.
Казах - по 150 мл. Малее, като ми тегли една лекция колко скъпи са тия АМ, как на нейното внуче дават по 90 мл, и то разредено Shocked- на 120 мл. вода слагат 3 лъжички и бебо постоянно ревял.
А ми как няма да реве, като е гладен.
Така че игнор на лекарите, освен ако не се налага. Ние, майките, най добре си познаваме децата и знаем кое е най- добро за тях.
Пиша малко хаотично, но такъв ми е изказа, ще ме извинявате.
Терминатор-че- гуш. Hug

# 164
  • Λάρισα
Както казва нашият педиатър, "да кърмиш е добре за теб и детето ти - АМ е добре за мен и тези, които го продават". 

Общи условия

Активация на акаунт