дай да се разменим
За съжаление не се получи...Кърмата спря отново и повече не се появи...за съжаление
Благодаря, че попита, Мишка

Аз трябва да ходя до поликлиниката да взема бележка за каката , но още се чудя дали да се набутвам сред грипа
Като се заммисля сякаш вчера беше когато плахо присъпих прага на болницата....времето направо лети... Днес трябваше да сме на ваксини и консултация,но педи каза да отложа с 1 седмица,заради грпната вълна.... Днес най-сетне ще се сдобия с мечтаната количка...досега се разхождахмес количката на една приятелка
А аз е крайно време даседна да чета за изпита си на 7 февруари,но все нещо имам за правене и дните ей така си минават.. А от 18 февруари ми започват лекциите и много се притеснявам за Ванко да не свикне да яде наготово изцедено мляко..ще мисля варианти,а сега отивам да простирам
до после 
Ох аз да се похваля, че май ми минава гадния грип..Ама колко време ме държи вече....пазете се
И аз съм в младост 4 

Хърка си детето има си сополчета, сега мислим да викаме педиатърката в къщи да го прегледа пак и ще споделя какво е казала.
Но на другата сутрин си ми го дадоха 
и каза , че трябва да е по корем като се гледат , а аз точно така ги установих. Сега чакам следващата консултация , за да каже какво да правим и дали изобщо е проблем. Иначе като го държа прав си стъпва на двете крачета и се оттласква и с двете много добре ... знам ли
иначе като нищо ще ме обявят за контрабандист на витамин Д
Минах набързо по диагонал , че нямам време сега , довечера ще наваксвам.
, Горе главата момиче , ще мине и ще замине 
Дайте да не се плашим излишно 
Радвам се, за хубавия резултат
Дочух , че при вас от -35 по Целзий се е стоплило до 0 градуса
Ми то си ви е време за плаж направо 
Така че, аз съм решила да го отдам стряскането на този факт и да не се тревожа излишно за мойта маймунка 

Хайде вече побързо да идва пролет
Тези дни и аз съм се засънувала тъпи сънища и се мъча със спането 
За аспиратора за носле, нашия тати онзи ден пробва да засмуче сополките, с аспиратора който имаме за прахосмукачка и стана, а вчера се пробвах и аз, и успях, и бебо си стоя наистина мирен, а ефекта беше подобър и отколкото с прахосмукачка