. По време на бременността към 5-6 месец ми излезе едно мастно топче на деколтето над лявата гърда, колкото грахово зърно, може би даже малко по-голямо. Стои като пъпка, ама не е. Бях го показала на аг-то ми и тя каза, че най-вероятно е запушена пора. Когато лежах в болницата след раждането го показах на един хирург там и той каза, че не е притеснително, но най-вероятно ще трябва да се отстрани оперативно. Е, днес ходих до личната, показах й го и тя ми даде направление за хирург да го погледне и той потвърди, че трябва да се махне. От само себе си няма да мине!
Та утре ще ми прави операция и ще го махне с местна упойка. Ще имам леко козметично шевче май, не разбрах шев ли ще бъде или ще се лепи. Ще го изпрати за биопсия.
Аз това като го чух и ми текнаха сълзите, но той ме успокои , че само звучи страшно. Такава била процедурата и бенка да ти махнат или брадавица по естетически причини, пак се давала за биопсия. Та така утре пак под ножа 
Сега се връщам да ви прочета , да се разсея малко, че сън не ме лови. Чак не мога да повярвам, че го казвам!

и моят мъж това иска-близнаци, пък аз се дърпам кат' магаре на мост! Не щЪ, че нали съм близначка и знам какво е! 

Ама и аз му хвърлях по едно око докато се кърмим, накрая взех, че се заинтригувах.

през живота не съм пила толкова много, но още си ходя с маска , а Крис как странно ме гледа.. все едно се пита "коя ли е тази страшната, която ми се появява от нколко дена..."
друго не постигнах. За аутизма - не мисля, че едно 2 месечно бебе, което се смее и бърбори, има аутизъм или предпоставка за такова...
МРАЗЯ ГО ТОВА МЯСТО