А иначе за сокчето още миналия месец ни каза да давам, ама аз се направих на приятно разсеяна
мисля си да не рискувам.... от както сме се върнали все спи..размърдва се за малко и пак се унся
Споделете опит от
носно къпането Отивам да гледам Забранения плод

явно са свикнали с гледката 
, или пък на пейка.Правила съм го къде ли не.
То и голямите хора не трябва да спят на възглавници ,пък какво остава за едно бебе.
Спреят им също ми харесва, но тъпото му е, че пръска като дезодорант,
Ние ползвахме досега физиологичния разтвор на Тонимер, обаче мъж ми вчера купил Маример и се сетих, че някой спомена за аспиратора им...Утре ще му заръчам да го вземе и дано ме олесни, че с тия клечки за уши не си е работа. Мерси, Миш
цял ден чета на почивки и ...аха да започна да пиша, се появява още някоя и друга страничка
не знаех, че имат спрейче. Мисля да го потърся и да го взема, че ми писна удома да се валят ампули физ. р-р.
много ме кефи!! Всичко обяснява, винаги си вдига телефона, за късното захранване е, направление никога не ни е отказала. Само не ме кефи, че е на мнение, че нощем не трябва да ядем, водичка трябвало да давам
ама то не може всичко да й е перфектно 
?
нашият мъж е много пестелив на усмивки и ги раздава скромно и предимно сутрин
А вчера за първи път взе една хартиена кърпичка от ръката ми и я държа размахвайки я около минута
Сигурно не е било осъзнато, но много се зарадвах 

) и си викам сега да видим милото кога ще ги забележи, че не се впечатлява много от такива неща и си мислех, че ще минат дни. А нашия си иде и от врата ми вика "Малиии кви са тия обици, като мангалка си"
Пък на мен много ми си ми харесват
Та така ходя си като мангалка, тия дни и един лак ще сложа за завършек

))))))
той спи, аз не мога
Препоръчани теми