Отговори
# 390
Понеже някой спомена задната хрема ще кажа нещо по въпроса - моя позната учи хомеопатия и освен това има 2 дечица, реших да я питам дали знае нещо, което може да помогне. Отговорът беше - няколко капки кърма в нослето. Реших че няма да навреди и опитах - има 3 варианта - въобразявам си че сега е по-добре, хремата си минава от само себе си или наистина е помогнало.
Иначе имам термометър, който мери за 10 сек. в устата и така проверявам Simple Smile
Ааа и може ли паролка за facebook Wink

# 391
Kölsches Mädel имай предвид, че ако е облечен по-дебело, с полар може да прегрее леко и да ти се струва топъл. Аз като ги гушкам и ми се струват топли, а нямат Т. Така че го остави на легълцето и тогава премери отново.

И на мен ако може паролка, за да кача малко снимки и за да ви видя вас.

# 392
Николина, пиколинаooooh! много съм зле! Като се притесних, че е вдигнал Т, го навлякох с една жилетка и освен парното надух и един радиатор!  Whistling Нищо чудно значи!  Embarassed
Сега е добре Груйчо. ОСтавила съм го в люлката да си самоизяжда ръцете!  Mr. Green

# 393
Привет момичета днес от толкова ровене в чуждестранните сайтове хич ме няма.А да сетих се минавам да ви кажа и моята радост преди малко сме се заиграли с Дея и докато и държа ръчичките и и говоря щуротийки започна с глас да се смее чак до захласване беше страхотно  Laughing забравила съм тези мили моменти колко са прекрасни. Peace
Kölsches Mädel-не се вкарвай във филми.Аз също меря температурата в дупето.

# 394

Берушка, имах подобен проблем , впоследствие установих че се дължи на запушване на пора на зърното.Теб боли ли те по време на сучене?Мен ме болеше , освен това гърдата започваше да боде някак отвътре след като съм го накърмила( вазоспазъм ) .И самата гърда беше точно като натъртена, ударена ,без да напипвам  запушвания

И аз понякога имам подобни бодежи след кърмене, но не ме болят гърдите, нямам бучки или твърдост. Всичко си е нормално - само тези бодежи.
Ти как установи, че е запушен канал - на лекар ли ходи или? И как се оправи запушването?

Не съм ходила на лекар, надявам се и да не се налага. Предполагам че е запушен канал, а и според консултантките по кърмене също е такова. Оправя се с масажи, обливане с топла вода и най-вече сукане на дребното. След като суче ми олеква значително и затова смятам, че е каналче.

Я от софийските мами дето дават АМ да каже някоя дава ли Friso. Имам почти цяла кутия Friso HA и няма какво да я правя, ако някоя мама дава такова мляко да и го дам. Иначе ще го подържа още известно време и ще го изхвърля.

Кьолнска я не се шашкай, що така си навляква детето, пък после го обвиняваш че температура вдига Wink

# 395
  • Пловдив
Kölsches Mädel  недей така.препарати за понижаване на температура се дават при над 38 - 38.5.а ако има такава не го навличай ами дори обратното.от личен опит знам.баткото все го навличах и треперех постоянно над него и затова сега е кекав.моя малкия преди четири дни вдигна 38 градуса и три дни му давах осцилукокциум.ми още на втория ден му нямаше нищо.така че може да пробваш и ти Hug

# 396
Аз Т меря в дупето.
Барушка, ние сме на НАН  Wink
Дидка, много е готино. Особено ми е смешно когато без причина започне да ми се ленздзи на среща.  Monkey

# 397
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Биби, изобщо не се притеснявай  Hug На мен ще ми стигне за още 1-2 седмици и се надявам, дотогава да ми изкокне от някъде поне 1 шишенце  Praynig Иначе ние температурата си я мерим под мишницата с електронен термометър, ама не знам показва ли вярно, не показва ли  Rolling Eyes Температурата му винаги е 36,5...А с живачен, малкия мисля, че няма да го изтрае толкова време. А и, Биби, не му давай профилактично лекарства за темп, защото има вероятност ако няма температура да му я смъкнеш много и да му падне под 35 градуса. После ще се чудиш как да я вдигаш  Peace

Абе, мами, аз не мога да разбера Мартин хремав ли е, не е ли  ooooh! Всяка сутрин и всяка вечер с клечка за уши му вадя по 1 циФка от всяка ноздра. Педито ми беше казала преди време, че е от климатика, ама чак пък толкова  newsm78 Иначе не му тече нослето, нито пък се дави нещо от сополи, но не трябва ли едно напълно здраво бебе да няма съкровища в носа? Мъчно ми е да го гледам как плаче всеки път като му бъркам в носа. Мисля да купя аспиратор за нос...Някой беше писал скоро за аспиратор-а ва Маример  Rolling Eyes Нека си признае кой беше и да сподели дали върши работа  Hug

# 398
До сега съм мерила температура само два пъти и то защото таткото се шашка повечко.Под мищницата я мерихме с дигитален термометър.

Дари също се смее с глас и раздава усмивки на всички, а от два дена започна чак да пищи от радост.Тя си е кротушка, изобщо не плаче и си се занимава сама с ръчичките си,много са и интересни, а татко и като и каже "ауууууууууууу" и тя повтаря и му вика "ей",даже като го види и сама започва.

# 399
Абе уж съм от нешашкащите се, ама на... Mr. Green
Дидке, Ралица,много готино с тези хилежи!
Катенце, мъжът ми е проверил, но е свършил. Обаче аптерката му е казала да проверим в една друга аптека до нас. Утре ще се опитам да се разходя до там и ще докладвам!  Peace

# 400
здр,докато не съм забравила да кажа и аз за кърмата в нослето и аз съм слагала и да ви кажа май наистина има ефект поне при нас.За аспиратора  аз имам на маример добра работа върши доволна съм.

# 401
  • София
много са ни сладки маниците всички ни радват и изненадват всеки ден , ние преди два дни си бяхме в пазарджик у наще и имахме гости и бебка там се смя с глас тогава го направи за първи път аз направо изпаднах в умиление и чак ми се насълзиха очите , иначе и ние лапаме ръчички особено лявата

# 402
за аспиратора забравих да кажа че самото маркуче е малко дълго и трудно се изсмуква направо ти свършва въздуха обаче аз го отрязах за да е по късо и сега е по лесно

# 403
здравейте  Hug
И аз съм едноръка Laughing
Днес бяхме навън почти два часа.Ева пощуря от кеф.Гонихме се с нея и се замервахме с топки, после баба й я повози и на шейната, а дребчо си поспа едно хубаво............Сега пак дреме.И както обичайностава - когато споделя нещо във форума, става обратното  Mr. GreenВчера казах че нощем си спи момчето ,а през днея е по ръцете ни и там си поспива  LaughingЕ сега си поспа хубаво през деня ,ще видим през ноща как ще е  Mr. Green
За Хайавазов - добър специалист е , но явно по добре преглежда в кабинета си( частният) ,иначе малко претупва  Rolling EyesЕва е гледана от него в 25-та п-ка и прегледа беше 5мин   Laughing
Аз още не съм водила дребчо , ще поизчакам още малко , март месец ще го заведа  Peace
Берушка, браво че се е оправил проблема  Hug
Аз имах запушване на пора на зърното ,то се виждаше - като тапичка от засъхнало мляко стои  Peace
Zuzu_pretty бързо оздравяване  bouquet
Рядко меря Т .Ева я познавам че е с такава ако ръцете , дланите и прасците са й топли.Температуропонижаващо давам само ако Т е над 39, иначе я леувам при хомеопат от година насам.
Знам че когато има Т детето е добре да бъде разсъблечено ,а не обратното  Hug
Катенце- нормално е да има секрети в носа  PeaceИ аз имам този аспиратор, доволна съм .Но гледам да го ползвам по рядко.Чистя с физиологичен и после с памуче вадя вече омекналите корички.
Много е мило когато се усмихват беззъбо малките сладури  Heart EyesИ аз чакам с нетърпение първият "хилеж"  Grinning

# 404
Здравейте,днес бяхме на консултация и вече сме цели 4,900 и 55 см биха нии ваксината Пентаксим педи каза да давам панадол ,но забравих да я попитам дали мога да го къпя ooooh! мисля си да не рискувам.... от както сме се върнали все спи..размърдва се за малко и пак се унся Mr. Green каза ми да започвам сокчета Thinking  Споделете опит от Simple Smileносно къпането Отивам да гледам Забранения плод

Общи условия

Активация на акаунт