Отговори
# 375
Аз меря Т в дупето. Господинчото стои мирен и дори му харесва. Grinning
Но меря само когато се усъмня, че може би не е добре- досега около 7-8 пъти.

# 376
  • Пловдив
от няколко дни забелязах по крачетата на Никол малки по размер леко грапави участъци,които на пипане са като суха и леко неравна кожа,леко по-червени от останалата кожа.От какво може да е?поне на 5-6 места има такива

# 377
Температура до сега не съм мерила, и дано да няма нужда.
Биби ако детенце е спокойно като го гушнеш може да я измериш и под мишничката съвсем внимателно. Преди това затопли края на термометъра с ръката си за кратко, че децата хич не обичат да ги изненадаме с нещо ново, непознато и студено.

Аз днес бях на разходка с двете деца. Особено баткото пощуря в къщи.

Марси, сори за почивката, но децата са по-важни и дано да не е сериозно и Вики бързо да се оправи.

# 378
Ей ме на и мен след разходка. Мнооого добре ми се отрази, на дребното също - още спи в количката, паркирана в коридора  Mr. Green А последните дни като не излизахме спеше като заек - спи 3 минути, буди се зяпа играчките малко, пак заспив за 3 мин и така цял ден.
Та друга ми беше мисълта - проверих за Павловичата мас - има я в магазин Пинокио в Дружба, кутийката е 120 гр и струва 7.80 лв. Аз за сега не купих, че нали имам на Бюбхен крем и една друга паста и както казва Кьолшес, пари съм давала, трябва да ги измажа  Mr. Green Пък и почвам малко по малко да се пробвам с многократните пелени, днес поръчах още 2 модела за проба и след това ще решавам окончателно от кои да купя.
Терминаторче  Hug мерси че помагаш за избора, чакам отговор на новата ми серия малоумни въпоси  Mr. Green

# 379
  • София
booboo's mama, чудесна работа е свършил мъжът ти   bouquet. Да си го ползвате със здраве  Peace.

bilyana333, браво за килограмчетата  Hug.

мише, бързо да оздравяваш  Peace. Знам как се чувстваш  spoko. Аз ходя с маска непрекъснато. То и ти предполагам.

Кьолшес, аз също меря температурата под мишницата. Дано вие нямате  Peace.

Марси, скоро да оздравява каката и да посетите хотелчето  Hug.

Браво на мамчетата и децата за разходките  Hug.

# 380
Мерси за отговорите!   bouquet Преди малко се разбуди, пипнах му челцето и е значително по-хладно отпреди. Панадолът е подействал.
А каква е нормалната бебешка температура? Сори за малоумния въпрос!  Heart Eyes

# 381
  • В две мънички очи...
И аз искам да знам колко е нормалната бебешка температура.
Аз меря на гънките на крачето.
Оф ние днес сме много кисели спи ни се а не можем  newsm78

# 382
  • Пловдив
Здравейте и от нас с Крис Simple Smile
Kölsches Mädel  температурата меря под мишница или в устата Simple Smile
аз знам че до 37,2 е нормална за бебета, но нека и др да кажат.Мерси за инфото за ефффтиното подстригване . Hug И аз имам термална вода на авен и досега не съм е ползвала, все се чудех закакво да е ползвам, добре че сподели, ще пробвам и аз за пъпчиците около муцунката. Simple Smile
мише аз от 1 седмица ходя с маска у нас... ужасно ееееее.бързо да се оправяш.
zuzi_pretty аз бях писала за задната хрена още си е имаме и сега ни изписаха нови капки които се правят в 1 билкпова аптека и есберитокс капки да видим.Благодаря ти че сподели какво ви е изписал доки.Аз сега смуча коризалия че съм си още болничка.
За крем за подсичане съм ползвала само судокрем, сега имам бочко, но се чудя какъв да взема че той е с парабени.

# 383
  • В две мънички очи...
Парабени непарабено бочкото му действаше супер  Joy
Марси това кремче е много добре аз го търся от 2 месеца и сега го открих в един онлайн магазн и ще си го купя.

# 384
Kölsches благодаря - аз живея точно до 25 поликлиника в Младост-3 и май ще га пробвам този д-р Хайвазов. А температурата и аз я меря с термометър-биберон - много е удобно

# 385
Oх, цяла съм схваната от това четене настрани и пишене с една ръка, но може пък да си спретнем състезание в бързо пишене с една ръка, сигурна съм, че резултатите ще са главозамайващи  Laughing

Деси М, тази Павловичева мас знам, че я има от скоро в България, защото на Бебеманията ни бяха дали рекламна брошурка, но ще се поразровя по-късно за нея да видя за тел.номер къде може да се купят, претполагам в по-големи аптеки и магазини ще ги има. Ако все пак не намериш и решиш да имаш, отсреща съм, хем ще се видим и побъбрим, хем ще те екипирам с мазилце  Wink  

Тенкс Беруш за инфото къде си я видяла мазта , ако ми свърши да знам къде да си я намеря, че нямам намерение да я сменям  Hug

Марси, знам го, хубаво е и това кремче и е доста близко по състав на Оригиналния крем  Wink

Кьолши, температурата се води за нормална ако е 36-37,2 градуса, и дано да ви е винаги в рамките  на нормалното  Hug

# 386
...........
Как мерите температурата на вашите бебоци?

Мерим я с един термометър, който само се допира до челцето или до ушето и измерва температурата за 2 секунди. Струваше около 50лв. Скъпичък е, но е много удобен. Ако някой се интересува ще потърся линк - поръчахме го по нета.

# 387
В Токуда ми казаха, че до 37,5 няма проблем. Имайте предвид, че в уото и дупето температурата винаги е по-висока.
Аз съм купила комбиниран ел. термометър, който се допира до челцето или се слага в ушето и отчита за секунди.

Да ви кажа, че ние от няколко дни гукаме и се усмихваме вече на приказки...не с глас, но съм много доволна.

# 388
Ох,преди малко пак ми се стори, че му е топло челото. Измерих Т- 36, 7! Побърквам се значи сама себе! Мерси пак на всички за отговорите! Hug
Мимата, и аз отнесох 2 ваучера за мен и за майка ми!  bowuu Така че до май месец трябва задължително да си отида до Филибето!  Mr. Green
Бебославче, и аз ще се включа в това състезание!  Mr. Green

# 389
Кьолнче, и аз веднъж като теб се бях стреснала, че Боби има Т. Челцето му беше много топло, но измерих температурата му и се оказа, че е Ок  Peace Ако е жизнен Груйо и папа, може би няма място за паника Simple Smile Но все пак е добре да се мери Simple Smile

корали, жалко, че не сте излезли. Ние и вчера и днес излизахме и според мен времето е хубаво за разходка, поне за час-час и половина. Боби разбира се си спа като принц Simple Smile Дано и утре да е такова  Peace Аз даже се изпотявам със зимното яке. А отдолу съм само с блуза и потник.

николина-пиколина - браво за гукането и усмивките  Hug

Ние чакаме кака Тея да дойде да го види Зайкото, че отдавна не го е виждала  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт