Беруш, следващият път, като те пита докъде си със сковете, й кажи, че вече на концентрат си минала

daryl hana , на тея ти съседи трябва да им се пратят социалните служби

корали, защо не си кажеш всичко, което те мъчи, на тази мила женица?

но милата ми приятелка, не е от най.....всеотдайните майки
Рекламирам и аз пелените зa многократна употреба и тя ми вика, а издържат ли така по-дълго и повече на ако
Аз пък си имам тераса
, т.е. имах си преди татито да реши да я превърне във фитнес зала
Видя , че няма да я ползвам за простор , метна и едно зелено киче и си изкара уредите за тренировка там. Много обичам къща с двор,малък , голям няма значение.Двор да е. С много цветя 
Абе това не беше ли оная докторка, дето те караше от втория месец да даваш сокче , щото кърмата не биладостатъчно богата на полезни вещества?
Що не и предложиш да дойде да ти гледа детето между 12 и 6 да ти покаже нагледно как да премахнеш двете хранения?

Викам й - какво може да му стане?
Тя - Абе ти си толкоз малка и все мн питаш и мн знаеш
и така и не се обоснова.
Това са част от хобитата ми 
понеже не си отваряла краката достатъчно,иначе ставите били добре.Сега трябва да ги носи до края на четвъртия месец и да правим упражнения.Освен това и олепиха пръстите на краката,че били едно върху друго и сега докато проходи трябвало да ги лепим-иначе операция
Как успяваш с всичко бе жена. Сподели опит, аз с едно дете не мога да се организирам нищо да свърша. Добре, че мъжа ми обича да готви иначе да сме измрели от глад цялото семейство, а нашта торти върти, цветя гледа (мойте одавна да са измрели, ако милото не ги полива чат пат и затова вече не ми подарява цвета, че после трябва той да ги гледа
Препоръчани теми