Отговори
# 165
lammah, готин е твоят док, евала!!! Моята не ми даваше с големия да си купувам АМ 'за всеки случай' докъм 4ти месец, да не съм се изкушавала  Mr. Green

Беруш, следващият път, като те пита докъде си със сковете, й кажи, че вече на концентрат си минала  Joy

daryl hana , на тея ти съседи трябва да им  се пратят социалните служби  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

корали, защо не си кажеш всичко, което те мъчи, на тази мила женица?

# 166
Аз казах ли ви, как на моята мила приятелка докторът и казал, ако искат бебка да спи нощем, вечер да и дават АМ, и те дават Grinning но милата ми приятелка, не е от най.....всеотдайните майки Simple Smile Рекламирам и аз пелените зa многократна употреба и тя ми вика, а издържат ли така по-дълго и повече на ако Grinning

# 167
  • В две мънички очи...
Ей ако ги слушах за всичко докторите аз дете нямаше да имам, просто с такива униканни мнения може да направят и най-големия оптимист - песимист.
Терминатор уби ме твоята приятелка - то верно и аз през ноща не сменям пампи ама и Венко хитър ака след 8 та да може по-малко да стои наакан  Joy

# 168
Капризче, и аз имам двор, ама и там ми е студено  Mr. Green, така че си седим дОма

Ама сте гаднииии ...   Grinning Аз пък си имам тераса  Crossing Arms,  т.е. имах си преди татито да реши да я превърне във фитнес зала   Sad  Видя , че няма да я ползвам за простор , метна и едно зелено киче и си изкара уредите за тренировка там. Много обичам къща с двор,малък , голям няма значение.Двор да е. С много цветя  Grinning

Корали , хубаво е , че ти действам така  newsm51 Абе това не беше ли оная докторка, дето те караше от втория месец да даваш сокче , щото кърмата не биладостатъчно богата на полезни вещества? newsm78 Що не и предложиш да дойде да ти гледа детето между 12 и 6 да ти покаже нагледно как да премахнеш двете хранения?

Kölsches Mädel , изФиних те тоз път Wink bouquet

Момичета , да ви питам децата ви стряскат ли се докато спят , но без самото стряскане да е причинено от външен дразнител? От известно време забелязвам, че Алекс направо подскача в кошарата си докато спи. Днес го забелязах и в люлката.В стаята тихо, телевизорът спрян , той спи и изведнъж се стресна , продължи да спи и след малко пак така, че и си цупи устничките да плаче на сън.

# 169
Никола се стряска  Peace

А аз казах ли ви мойто АГ какво ми каза  Mr. Green - да не кърмя от гърдата с мастита и да си слагам "студеничко", че да не му станело "нещо" на бебето  Crazy Викам й - какво може да му стане?  newsm78 Тя - Абе ти си толкоз малка и все мн питаш и мн знаеш  Joy и така и не се обоснова.

И аз си изпълнявам, което смятам за правилно...

Дарил, твоите съседи са прости хора, без извинеие  ooooh!

# 170
Стряска се и нашия.
Отначало подскачах, люлеех го, но забелязах че така си се стряска за секунди, прорева силничко и после се успокоява и пак си спинка.
Няма страшно, сънуват си явно.
Аз  друго забелязах- децата явно усещат добрите хора. Като баща ми. Много е мил милия, и колкото пъти влезе при бебо, той не спря да му дава усмивки.
А майка му се мъчи с песни и маймунджълъци да изкара някоя усмивка. Cry

# 171
kapri_z, тези всичките цветя твой ли са??? А тортите ти ли си ги правила???
Моят тоже се стряска, но не мисля, че мога да му помогна някакси....

Терминаторче, аз имам дружка, която още през първия месец на техния започна да му дава вечер АМ, за да спи нощем. В интерес на истината, детето наистина не се буди 6-7 часа, а тя вече 3 месеца кърми успешно.

malka_mravka, това вече е непростимо!! Айде, тези педиатри, които казват сокчета на два месеца, как да е - не са прочели достатъчно, старо поколение и т.н. Но практикуващ лекар да ти казва прави нещото, без да може да обясни защо ти го казва.... Ама иначе всички доФтори реват за лоши условия, за пари и прочее

# 172
kapri_z, тези всичките цветя твой ли са??? А тортите ти ли си ги правила???
Моят тоже се стряска, но не мисля, че мога да му помогна някакси....

Що бе , не изглеждам ли на такъв човек ?  smile3506 newsm62 Това са част от хобитата ми  Hug

Мравче , Дарил  Hug

# 173
Моята Дари понякога издава звуци на сън все едно сънува кошмари,но бързо се успокоява,обаче много шава докато спи,аз я оставям на средата на леглото а тя се избутва с крачета докато си опре главата в стената и чак се опитва завой да направи,та почти се извърта по ширината на леглото.

Колики почти нямаше,а сега изобщо.Аз и давам инфакол и не знам ако спра да и давам дали ще се появят?

За мазането на дупето-аз го мажа всеки път,щото си мисля че всеки път се маже,ама сега като чета явно не е нужно.Ползвам на Чико,ама като съм изхвърлила картонената опаковка сега не мога да прочета съдържа ли парабени или не

# 174
Бяхме на ортопед миналата седмица и ни изписаха ортопедични гащи Cryпонеже не си отваряла краката достатъчно,иначе ставите били добре.Сега трябва да ги носи до края на четвъртия месец и да правим упражнения.Освен това и олепиха пръстите на краката,че били едно върху друго и сега докато проходи трябвало да ги лепим-иначе операция Rolling Eyes,но аз като гледам за няма и седмица лепене са се подредили,та се успокоих вече,че като си тръгнахме от доктора бая рев падна.

# 175
А като ходихте на ортопед задължително ли им правят и ехографски преглед на бебчатете или само ако сметнат, че има нужда? newsm78

# 176
kapri_z ти си моят идол  newsm20 Как успяваш с всичко бе жена. Сподели опит, аз с едно дете не мога да се организирам нищо да свърша. Добре, че мъжа ми обича да готви иначе да сме измрели от глад цялото семейство, а нашта торти върти, цветя гледа (мойте одавна да са измрели, ако милото не ги полива чат пат и затова вече не ми подарява цвета, че после трябва той да ги гледа  Mr. Green )

# 177
Момичета, току що мъжкото Мише ме стресна, та идвам с питанка.
Преди 2 седмици мерихме Мелиса и беше 5кг. Тази вечер пак я мерим - пак 5 кг.
Възможно ли е, или нещо кантара да е сбъркан? Въпреки, че не виждам логика..
Основно сме на кърма, като в повечето дни имаме едно хранене на АМ когато не се е наяла до край. Когато изцедя кърма яде по 120-130 мл и в много малко случаи 150 мл.
Честно казано, силно притеснена съм.. Rolling Eyes

Бръмбазела, Микки, ако може и вие да споделите мнение  Praynig

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 08:06 от Mishinatorka

# 178
Задължително ги гледат на ехограф.С това започват,а после им разтварят крачетата на страни като жабче и трябвало да опрат коленцата в кушетката,което ми се вижда невъзможно на мен и то милото започва да плаче.Моята хубавица не беше ревала толова никога досега, както на прегледа.

# 179
Добро утро момичета и тук във Варна става снезна приказка! Simple Smile Ние сме станали рано тази сутрин, не че през нощта спахме много, много де Simple Smile Чакаме днес гости, лелята и скоро разбрахме че ще имаме братовчедка Simple Smile Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт