Отговори
# 465
  • В две мънички очи...
Биляна, честит рожден ден! Желая ти да си една много обичана жена!

Аз през ноща също не сменям памперс ама и малкия вече съм го засякла в кои часове ака. За яденето от 4 сутринта си се храни на 2ч. но вече наистина по-малко от преди. Може би от постоянното безсъние през деня и през ноща е адски уморен за сън. Иначе ние си акаме по повече пъти от 2, ако са само 2 това означава да е излезнало и на дрехите.
Днес спи, с по-чести прекъсвания но все пак си поспива.
Ох за козметичните процедури вообще не мога да се уредя за тях. Душ си вземам като заспи и гледам да тичкам в банята, да хапна и ако мога да свърша нещо из другите стаи или в нашата. Просто нямам миг спокойствие напоследък, само плаче и то защото не може да заспи.

# 466
  • Пловдив
момичета бях писала преди ,но никой не ми отговори по въпроса.Затова пак ще питам-чували ли сте за таблетки Вигантолетен?в Германия тях давали предимно на бебетата.Имаме една приятелка там и е питала,имало Вигантол ,но само с рецепта,и такива таблетки.Питах педиатъра-каза че таблетките не били за бебета,но там в Германия момичето казва че били по-често предписвани.
Иначе Вигантола там е доста скъп 13евро,и се чудим как може да ни го прати,дали  е възможно изобщо изпращането на лекарства ,или трябва по човек да се донесе?

# 467
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, тези от вас, които имат ПИК за сайта на НОИ, когато натиснете на Справка за социално осигуряване и Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН, изписва ли ви, че липсват данни за избрания период или пак са ме прецакали нещо  Thinking

# 468
И ние през нощта не сменяме памперси. Сутрин прелива  ooooh! Понякога така прелива, че му се мокрят и дрехите   Crazy Имайки предвид, че нощем не се храним. Къпем се към 21:00, ядем към 21:30ч. и сутрин се буди към 8-8:30ч.

Ей, Катенце, кой е като теб Simple Smile Това е чудесен режим. Май не съм чувала за други бебета, които да спят така Simple Smile Браво!

# 469
И ние през нощта не сменяме памперси. Сутрин прелива  ooooh! Понякога така прелива, че му се мокрят и дрехите   Crazy Имайки предвид, че нощем не се храним. Къпем се към 21:00, ядем към 21:30ч. и сутрин се буди към 8-8:30ч.

Ей, Катенце, кой е като теб Simple Smile Това е чудесен режим. Май не съм чувала за други бебета, които да спят така Simple Smile Браво!

Това е от една седмица насам и ми е много кеффф, ама за сметка на това през деня е кисел, та чак те дразни  Mr. Green

# 470

Това е от една седмица насам и ми е много кеффф, ама за сметка на това през деня е кисел, та чак те дразни  Mr. Green

И ние сме така. Когато спи добре нощем после цял ден будува. А когато си дремва през деня повечко, след това няма приспиване Simple Smile

Катенце, пробвах в сайта на НОИ. И на мен ми дава няма данни. За 2010г. имам данни. Явно не са качили информацията за 2011.

# 471
Нико, аз не съм чувала за вит.Д за бебета под формата на таблети. Но, много се зачудих за цената на Вигантола, трябва да е някакъв специален, защото аз от Македония си купих Вигантол за около 3 лв  Whistling

Ysabel, и нашия дребчо як рев раздава като му се спи и жалко че не разбира, че решението е просто да си заспи  Mr. Green  Снощи преди да запи, направо ни разказа играта с татито и ни напомпа бицепсите от разнясане  Crazy

Билянка, честит рожден ден! Да ти е все така сладък живота като тортите и вкусотиите които си правила и сложила на снимките!  Hug  Лиги ми се изнатекоха, ще карам мъжо да ме снабди на върщане с нещо подобно от Неделя-та  Blush

През нощта и аз от няколко седмици не сменям пампи, освен ако не се налага, но вече много рядко се изаква през нощта, най-често върши нещото сутринта като се събуди или вече си има нов момент за акане, имаме от преди някой ден самолюлеещо се шезлонгче, което ние вече с милото наричаме "тоалетната на Вики"  Laughing  В момента в който го сложа, след няколко минути пълни пампите, странна работа, ама си е така  Rolling Eyes  

# 472
здр днес май никой не е излизал.памперси през ноща и аз не сменям но на сутринта е доста пълен,иначе Валя си хапва към 04 00-05 00 но доста малко в сравнение с останалите хранения.
някой беше питал за аспиратора на маример аз си го взех от аптеката струваше 9, 80лв.

Аааа, ние излизахме Peace Даже и с баткото. Излизаме всеки ден, пропускаме само като има плътна мъгла или силен вятър. Много по сложно ми е с двамата вкъщи, отколкото навън. Навън малката спи, баткото си играе, а аз си седя на пейката (нещо нечувано вкъщи). Е, трудно изкарваме повече от час, час и половина, но предишните седмици, когато бяха много топлите температури, си бяхме навън от 11 до 3, като се кърмихме навън.

Баткото ми е пролетно бебе и по цял ден бяхме навън и сега ми е доста по трудно...С него - разклатиш го малко по паветата и той заспива, а сега с малката вкъщи, постоянно на ръце, ужас...

Сменям памперс през нощта, ако усетя че е свършена голямата работа.

Не се гримирам, само нещо на устните, но пък ползвам качествена медицинска козметика и гледам да ходя редовно на козметик.

# 473
Катенце, пробвах в сайта на НОИ. И на мен ми дава няма данни. За 2010г. имам данни. Явно не са качили информацията за 2011.

Е момичета спокойно не сте прцакани, просто за 2011 още няма инфо, януари още не е свършил  Wink

# 474
аз си боледувам кротко, а вие пишете ли пишете... този свински грип ме умори, вярвайте ми!!! Аз се ваксинирам всяка година и не боледувам, камо ли да ловя вируси, но сега нали бях бременна... Другият сезон ще ваксинирам и баткото, ако ще док да ме изяде - тя е супер противник на ваксините за деца по желание; единствено за хепати А е склонна да съгласи

bilyana333,  Tada Мноооого да си здрава и срамно богата, а пък всичко останало да си го купуваш Wink

Аз ако не отида на фризьор веднъж в месеца, не мога да се търпя - боя и постригване. Тя моята коса за нищо не става, де, ама така поне се чувставм по-добре. На маникюр и коло маска - на 10на дена гледам да съм в салона, 'щот много бързо ми растат ноктите и най-вече гадните кожи. За коло маската - ми, то си е мъка, ако не се ощави човек овреме  Wink Този месец ходих и на трите процедури с бебето - той си спа блаженно в количката. А даже като бях на фризьор, времет беше чудесно и го бях оставила навън, пред салона. Аз се гримирам само, когато излизам на нощно парти

Katencetoo, справка за 2011 ли пускаш? Нормално да няма инфо, защото нищо не ти е платено за тази година

arida1, на моя му е бит само първия ПЕНТАКСИМ, декември месец

daryl hana, разбира се, 4е се преобува бебето навън - баткото е роден април и прекарвах цялото време с него в парка - кърмене, преобуване, всичко

И аз противник на възглавниците, даже май го бяхме коментирали този въпрос  newsm78

# 475
Върнахме се от разходка! Гледам да го изкарвам когато мога по-често! Само ако е мъгливо и дъжделиво или мързеливо  Mr. Green тогава си оставам вкъщи!
Нико, немците са наистина много стриктни по отношение на лекарствата. Почти няма без рецепта, дори и противозачатъчните са със. Иначе да ти отговоря специално по въпроса, не съм чувалаа тях.
Днес ходих до една аптека, за която ми бяха казали, че имало Деавит, но беше свършил. Аптекарката ми каза, че щели да заредят другата седмица. Нямало проблем да се ползва опаковката, ако е отворена повече от месец.
Ще ви информирам ако заредят и мога да взема повече опаковки за който иска!

През нощта и аз спрях да сменям памперс, защото малкият спря да ака, което си е супер улеснение. Сменям за последно към 12 часа когато си лягаме и после чак когато станем, което може да е в 9, 10, 12 часа, според степента на поспаливост!  Mr. Green
Кой пита за профилактичните прегледи в Токуда? Ние ще ходим. В 13.40 е прегледът. Обадете се ако ни познаете! Heart Eyes

# 476

Е момичета спокойно не сте прцакани, просто за 2011 още няма инфо, януари още не е свършил  Wink
Да именно, и аз това визирам Simple Smile

# 477

Е момичета спокойно не сте прцакани, просто за 2011 още няма инфо, януари още не е свършил  Wink

Беруш, в понеделник имаше данни, затова питам, че тия от НоИ са си ку-ку-вци  Crazy

Биби, все 1 живеем в два отделни края на света  Shocked При мен имаше мъгла до преди половин час

# 478
На мен също в сайта на НОИ ми дава, че няма данни, може би последния болничен още не е подаден или отразен  Thinking Той е за Януари и част от Февруари...
Аз също не сменям памперси през ноща, ние се будим само веднъж към 4-5 часа, хапва и отново заспива...

# 479
Дидка, и ние сме така нощем, постоянно трябва да го будя. Понякога много ми се спи и като се събуди му бутам цицата и заспивам, но той също заспива и след час пак се събужда гладен. Пампито го сменям, така или иначе ставам Simple Smile Рядко ака нощем, но иначе с пиш си го пълни и ако не го сменя - прелива.

Аз не се гримирам. Излъгала съм вече мъжо Simple Smile Пък и той си ме харесва натурална  Grinning
Понякога ми се случва да изляза с неоскубани вежди  Embarassed  Но много го мразя това скубане. Иначе и аз като Поли съм с бръснача, а хич не ми се иска Sad За къпането - към 21:30-22:00 се къпя като бебо го оставям при тати. И на мен ми е голям кеф тогава и не бързам да излизам Simple Smile Толкова отпускащо действа Simple Smile Но понякога ако ще взимам само душ, слагам Боби в шезлонга, завивам го добре и го слагам пред вратата на банята и така се къпя  Joy Говоря му, а и мисля, че звукът от душа му действа добре и познато Wink

арида, ние само първата ваксина сме сложили до сега Simple Smile

Честит рожден ден, Биляна!!! Да си жива и здрава, щастлива, обичана, Много хармония и разбирателство у дома Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт