Кратко и рядко срещано име за момиченце

• 48 604
  • 447
  •   1
Отговори
# 150
Някой спомена ли Фийби? (лека й пръст! Laughing п.с. справка 4857698 еп. на "дързост и красота"Embarassed)
Еее, сериозно ли? Тия не се спряха, всички умряха и възкръснаха по 20 пъти!

# 151
Някой спомена ли Фийби? (лека й пръст! Laughing п.с. справка 4857698 еп. на "дързост и красота"Embarassed)
Еее, сериозно ли? Тия не се спряха, всички умряха и възкръснаха по 20 пъти!
Сериозно ами,найш' как скърбя! Laughing
За "У"...познавам лекарка Уляна Simple Smile Уинона ми харесва,най-вече заради "нона" Simple Smile

# 152
И аз познавам момиче на име Уляна, но не бих избрала това име... и въобще име с "У"... Урсула, като някой травестит...

# 153
  • Сопот, Пловдив
Е, това че в България си имахме травестит Урсула, не значи, че всички Урсули по света ги свързват с това  Grinning . Аз първо се сещам за Урсула Андрес и после за близначката на Фиби от "Приятели". Но истината е, че и аз не бих си кръстила детето така, дори и в англо-говоряща държава, просто не ми харесва като звучене.

# 154
  • Пловдив
Гледам сте редили азбуката, У и Ф сте ги анализирали, ще минаваме ли към Ч и Ш. Познавам една Чудомира, на колежка внучката. Баба и и казваше Чуда на галено  Sunglasses

По-горе е споменато Янна - имам две ученички с такова име.  Peace

# 155
Познавам жена на име Шериана. Хубаво е името, макар че не бих си кръстила така детето.

# 156
  • София
Гледам сте редили азбуката, У и Ф сте ги анализирали, ще минаваме ли към Ч и Ш. Познавам една Чудомира, на колежка внучката. Баба и и казваше Чуда на галено  Sunglasses

По-горе е споменато Янна - имам две ученички с такова име.  Peace
От имена с буквата "Ч" само Чародея ми харесва. Но сигурно има и име Чавдара.
С "Ш" - само Шибила и Шарлота. Толкова за тези букви, другите имена са много странни.

# 157
# 158
Шарлота е вид торта  Laughing ,може би Шарлот трябва да е мето.

# 159
  • София
Познавам жена на име Шериана. Хубаво е името, макар че не бих си кръстила така детето.

На мен пък не ми харесва...Шерил по-става. Иначе с това...не бих си кръстила детето... ако става въпрос, аз има едно 5-6 имена за всеки пол, с които изобщо бих си кръстила детето, което не значи, че няма още сума ти хубави имена...ако става въпрос, аз и Иван и Георги не бих си кръстила детето...ама какво от това всъщност Simple Smile

За Шарлот - да без А е накрая.

# 160
  • София
Шарлота е вид торта  Laughing ,може би Шарлот трябва да е мето.
Ама Шарлота, защото името е побългарено. Иначе само Шарлот е къде, къде по - оригинално и по - френско.
Това ми е любима торта. Какво ще правим, като стигнем до буквата "Ъ"!?!  Grinning

# 161
Иначе с това...не бих си кръстила детето... ако става въпрос, аз има едно 5-6 имена за всеки пол, с които изобщо бих си кръстила детето, което не значи, че няма още сума ти хубави имена...ако става въпрос, аз и Иван и Георги не бих си кръстила детето...ама какво от това всъщност Simple Smile

За Шарлот - да без А е накрая.
Да не каже някой "Като ти харесва, кръсти си така детето". Всъщност хората масово не разбират нито какво четат, нито какво чуват, нито дори какво виждат. Има едно 10% хора, на които като покажеш/обясниш нещо, можеш да се надяваш, че са те разбрали приблизително правилно.
Но това не е тема за този подфорум, така че дотук с разсъжденията.

# 162
  • София
"Като ти харесва, кръсти си така детето"

това в този подфорум така и не съм го срещала...

# 163
  • София
Да се върна малко назад на темата с имената с буква "Ф", имам далечна леля, която се казва Филинка.
Иначе с Ф, единствено Филипа ми допада и то горе-долу.
С "Ш" и "Ч" няма хубави български варианти....

# 164
Шанел,Шанън,Шон/а

Общи условия

Активация на акаунт