Кратко и рядко срещано име за момиченце

• 48 487
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
Скоро четох една книга, имаше  героиня Феро...за мен е с хубав заряд..хареса ми...

Преди време мъжът ми имаше колега, на когото казваха така. Казваше се  Ферхан иначе, накратко Феро.

# 91
Феро ми звучи като феродо. Embarassed

# 92
  • София
нямам идея какво е това  Blush

# 93
Или Фродо...

Как вървят идеите за кратко и рядко име, нещо конкретно избрано има ли? Или ще си остане Пейка, по галено... Пипи.

# 94
Аз имах преподавателка- Клео Протохристова. Имаше една много възрастна балерина Фео Мустакова.

# 95
Феро ми звучи като феродо. Embarassed

И на мен.

# 96
Много ми харесва Янна. Heart Eyes Heart Eyes

# 97
  • София
А защо с двойно Н?

# 98
Като разликата между Ана и Анна. Да се префърцуни...

# 99
Като разликата между Ана и Анна. Да се префърцуни...

Да, майката на Света Анна така й го е префърцунила. Както и рода, от който произхожда - Аарон.
Ама че префърцунени хора Laughing.

# 100
  • София
Не просто наистина Яна баш за първи път го виждам с такова изписване(изключая някакви сайтове, пощи и т.н. изискващи регистрации, където трябва да се различават), за това и питам - просто така й харесва или някъде(в някой район или и аз не знам) реално е прието в БГ да се изписва по този начин?

# 101
  • София
Или Фердо Мравката ...  Grinning
Иначе предлагам Фей.

# 102
  • София
Мда...то има и други имена с Ф, като сте тръгнали да ги изброявате...не че имат общо по между си...Wink

# 103
  • София
Феро според мен идва от желязо - да е твърда и здрава. Латинско ferrum, Fe - химически символ.

# 104
Феро според мен идва от желязо - да е твърда и здрава. Латинско ferrum, Fe - химически символ.

Един вид като нашето Желязка Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт