Кратко и рядко срещано име за момиченце

• 48 621
  • 447
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Един вид пожелателно име.

# 106
  • София
Феро според мен идва от желязо - да е твърда и здрава. Латинско ferrum, Fe - химически символ.

ако е така, прекрасно би се вързало със същността на героинята, която бяха кръстили така Wink

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 17:14 от Angel_Dust

# 107
  • София
И на френски желязо е fer. На кюрдски  newsm78 не знам.

# 108
  • София
аз го махнах това за кюрдското..всъщност само ан 1 място прочетох за него...

иначе ако има нещо общо Feroz значело  shining ако идва от Урду и е женско име пак... все тая де...и с желязото не е лошо Simple Smile

# 109
  • София
Ох, стана ми интересно. Кажи каква е тази героиня, абе, въбоще кажи коя е книгата. Да разнищим тази работа.  Grinning

# 110
  • София
 Laughing Laughing Laughing книгата е фентази - http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=553 тази...героинята, с 2 думи е дива-дивачка, не се доверява на никой, вечно наострена, нащрек, на оръжие, боец, избягала от робство и трепеща наред, за да запази свободата и живота си въобще - дива котка все едно...ммм нещо такова...никак не ме бива в обясненията, преразказите и анализите на герои и книги Simple Smile Embarassed

# 111
  • София
Тенк ю. Ще се прочете, няма как, в името на науката... Mr. Green

# 112
  • София
аха, науката Joy
иначе като във всяко фентъзи има много странни имена... това книгите са опасна работа - раждат разни Кикахи, Ферота и Арагони по нашите земи.

# 113
Феро ми звучи като феродо. Embarassed
нямам идея какво е това  Blush
и аз   33uu  33uu  33uu но го пише по табелките

Като разликата между Ана и Анна. Да се префърцуни...
Да, майката на Света Анна така й го е префърцунила. Както и рода, от който произхожда - Аарон.
Ама че префърцунени хора Laughing.
Sourcherry,остави  Stop нЕма нужда да се хабиш  Wink

Феро според мен идва от желязо - да е твърда и здрава. Латинско ferrum, Fe - химически символ.
Един вид като нашето Желязка Simple Smile.
Ако се казвах така щях да се срамувам от името си.

аха, науката Joy
иначе като във всяко фентъзи има много странни имена... това книгите са опасна работа - раждат разни Кикахи, Ферота и Арагони по нашите земи.
и аз искам сина ми да се казва Арагорн,но мъжа ми казва  smile3513

# 114

Виктори ставаш смешна вече.  Mr. Green Много си пък чепата,интересно ми е как се казват твоите деца,като на теб  почти никое име не ти харесва.   newsm78

Не просто наистина Яна баш за първи път го виждам с такова изписване(изключая някакви сайтове, пощи и т.н. изискващи регистрации, където трябва да се различават), за това и питам - просто така й харесва или някъде(в някой район или и аз не знам) реално е прието в БГ да се изписва по този начин?

Имам съученичка,която се казва така,следователно е прието в БГ.   bouquet

# 115
  • София
Предлагам Фиона. Съвсем сериозно.  Rolling Eyes

Някой да ме спре! Идват ми само имена с "Ф".  Laughing

# 116

Виктори ставаш смешна вече.  Mr. Green Много си пък чепата,интересно ми е как се казват твоите деца,като на теб  почти никое име не ти харесва.   newsm78
Малчо, ходи в тийнпроблъм да си броиш пъпките с врътници, защото на мен ми е смешно твоето присъствие в бг мама въобще Wink Колкото до "на теб почти никое име не ти харесва", аз в тази тема видях малко "имена" и много изгъзици, измислици, недоумици, с които едно нормално дете ще порасне комплексирано, потиснато, подиграно от съучениците с по-скоро американски, отколкото измислени имена.

# 117
Фиона не се ли казваше майката на главната героиня от "Птиците умират сами"?

# 118

Виктори ставаш смешна вече.  Mr. Green Много си пък чепата,интересно ми е как се казват твоите деца,като на теб  почти никое име не ти харесва.   newsm78
Малчо, ходи в тийнпроблъм да си броиш пъпките с врътници, защото на мен ми е смешно твоето присъствие в бг мама въобще Wink Колкото до "на теб почти никое име не ти харесва", аз в тази тема видях малко "имена" и много изгъзици, измислици, недоумици, с които едно нормално дете ще порасне комплексирано, потиснато, подиграно от съучениците с по-скоро американски, отколкото измислени имена.

Боже колко коплекси......  ooooh! Тъжно ми е за теб,дано се оправиш по-скоро.
Къде видя,че съм "малчо", и че имам пъпки???  hahaha
А пък за това,че съм в бг-мамма си е лично мое жалание, и никой не може да ме спре да влизам тук.  А това,че ти си заядлива никой не ти е виновен.

# 119
  • София

Не просто наистина Яна баш за първи път го виждам с такова изписване(изключая някакви сайтове, пощи и т.н. изискващи регистрации, където трябва да се различават), за това и питам - просто така й харесва или някъде(в някой район или и аз не знам) реално е прието в БГ да се изписва по този начин?

Имам съученичка,която се казва така,следователно е прието в БГ.   bouquet

а то една птичка, пролет не прави Simple Smile но ясно защо на теб ти е познато и близко името, изписано така,  в такъв случай Wink

Общи условия

Активация на акаунт