ДОБЪР СТОМАТОЛОГ В РУСЕ,МОЛЯ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ

• 203 136
  • 234
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,живея в чужбина и лятото искам да си дойда в Русе за няколко седмици имам доста проблеми със зъбите като разстояние, криви зъби и кариеси.Препоръчайте ми моля клиника където би станало бързо и качествено,бих искала да си направя и консултация за изправяне с алайнери . Много благодаря.

# 226
Някой знае ли къде се намира зъболекарския съюз?                                                           Интересува ме, ако пациент отиде при зъболекар с болка и подут венец-какво трябва да направи зъболекаря-достатъчно ли е да му каже купи си гранофурин и мажи, ако няма видим проблем на зъба.

# 227
Д-р Малина Димитрова...много готина, внимателна, знаеща..., абе с една дума - става Simple Smile
Е все пак,трябва да се знае и какви пари взема NaughtyВ така наречената клиника Димитрови дерат яко кожи!
Не знам за вниманието и, но знам, че за Здравей взема 50 лева и допълнително за "план на лечение" 70 лева.   не работи със здравна каса, Не съм сигурна колко добър специалист е, и по-важното колко е съвестен.  За Дуков - за Здравей взема САМО 40 лева, като можеш да чакаш цяла сутрин, няма да ти се извини, и накрая можеш и да не влезеш, ако така му е кеф.   За Славов - безсъвестен човек е най-краткото ми определение, при положение, че можеш да си направиш панорамна снимка за 1 лев в стоматологията, той ще ти иска 40 лева в кабинета си, че "не работел със здравна каса" .   А " асистентките"  му само те оглеждат преценяващо дали имаш пари или не.

# 228
Включвам се с актуално мнение за различни стоматолози в Русе, тъй като последните години се наложи на доста места да правя най-различни неща.

- д-р Малина Димитрова. В темата се споменава. Не съм бил конкретно при нея, а при д-р Бачийски от нейния екип в ROI Dental Clinic. Прави ми циркониева корона. Професионализъм, изпипана работа, качество, но и цените са си солени. Циркониевата корона там е 800 лв, докато на други места е 500 лв. И все пак за всеки влак си има пътници.

- д-р Иван Велков. Специализира само в коренови лечения с микроскоп, като вече 2 зъба ми е ре-лекувал. Също изключителен професионализъм. Корените ги пълни по учебник.

- д-р Мартина Петрова в Стоматологията. Доволен съм, работи прецизно и внимателно. Прави рутинните неща. Негагивното е, че доста се чака за час - понякога месец, два. Работи и съботите и по празници, и може по спешност да те спаси при паднала пломба или нетърпима болка, ако си изчакаш чакането.

- д-р Деян Славов. Също не съм бил конкретно при него, но съм много доволен от д-р Флорова от екипа му. Няма такъв пич! Виждам, че има някои негативни мнения за клиниката, като тук да поясня, че ползвам за първи път услугите им и то наскоро и не знам как е било преди преместването на ново място, вероятно част от екипа е нов. На рецепция са също много любезни. И двата пъти, в които ходих през последните седмици имаше невероятна върволица от хора, така че явно са търсени от пациентите. Цените са сравнително окей.

- д-р Миланов. Хирург. Абсолютен факир! Извади ми мъдрец за 5 минути, без болка, без никакъв проблем, и докато ми го вади зяпах футболен мач на екрана над зъболекарския стол. Не бих казал обаче същото за д-р Трендафилов, също хирург, с кабинет в Стоматологията. Преди години 1 час ми вади мъдрец, упойката ме беше пуснала по средата, трябваше пак да ми бие, а думите с ченгел трябва да му ги вадиш от устата. Не че не го извади успешно, но си беше мъка.

- д-р Павлин Панев. Може би най-голямото ми разочарование и изживяване, което ми е източник на проблеми през последните 2 години. Първо ми прави циркониева корона. Не издава касови бележки за това, така че върви доказвай, че при него си правил корона. След поставянето й започнаха страхотни проблеми с венците, задържане на храна, които никога не съм имал с този зъб, а ползвам всеки ден и конци и зъбен душ. При последващ преглед ме уверяваше, че всичко е наред с короната. 2 години по-късно, венецът е отдръпнат, короната е къса, и трябваше да се смени. При махането се оказа, че д-р Панев е изпилил част от здравия преден зъб (5-ти зъб), за да намести явно прекалено голямата корона на 6-тия зъб, за който е предназначена. Шокиращо е, че пилиш здрав зъб, за да си сложиш синтетиката, вместо да я върнеш на зъботехниците за корекция. Не е ли най-важно да направиш най-доброто за своите клиенти? Следваща процедура при него ми беше подмяна на стара пломба. Този път по здравна каса, така че всичко го има черно на бяло. 1 месец след подмяната - рязка болка. Отивам за малка снимка и се оказа, дълбок кариес под новата му пломба. Също има дата на снимката като се пази в рентгеновия кабинет, така че въпросния лекар има жив късмет, че не ми се занимаваше с комисия по етиката.

# 229
  • Русе
Много хубав и полезен пост.

Подкрепям мнението за д-р Бачийски. Позната ми го препоръча и ходих предния месец за счупен зъб. Доста си поигра, но го изгради, а не веднага да предложи коронка или имплант. И наистина е скъпо там. Другият месец щял да започва при Ченко Сотиров. Трябва да разпитам там как са цените..

# 230
Силно не препоръчвам Илия Дамянов.
Два пъти ми прави зъб ,накрая Велков му оправи каналите.

# 231
Колко пъти да се пише за Дамянов? Да си слага устни на wannabe кифлите и толкова. И на мен ми прави зъб и искаше да ми сменя пломбите. Така ми прави зъба, че не го почисти и ходих при друг къде ми взе 50 лв. Това беше преди четири години и пломбите ми бяха екстра.

# 232
Здравейте.Тьрся добьр детски зъболекар за пломби на постоянни зъби.

# 233
Синът ми ходи при Мери Димитрова и е много спокоен и доволен.

# 234
Синът ми ходи при Мери Димитрова и е много спокоен и доволен.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт