Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е най-добрият стоматолог в град Русе?
Къде се намира кабинетът на д-р Танев?
Кой е добър зъболекар за деца в Русе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е най-добрият стоматолог в град Русе?
В град Русе се препоръчва д-р Елда и Димитър Таневи. Те са добре оценени, като Д-р Танева работи със здравната каса. Други препоръчани стоматолози са д-р Елена, д-р Витанова, д-р Сотиров, д-р Божинова и д-р Славов. Всеки от тях има свои специализации и подход към пациентите, което ги прави предпочитани от различни хора.
-
Къде се намира кабинетът на д-р Танев?
-
Кой е добър зъболекар за деца в Русе?
-
Кой е добър стоматолог за хирургични процедури в Русе?
-
Кой стоматолог работи със здравната каса в Русе?
ДА Е ВНИМАТЕЛЕН И ДОБЪР, КАТО ЦЯЛО .. .СВЕСТЕН ЧОВЕК ДА Е, ЧЕ СЕ УМОРИХ ДА СИ ПАТЯ
... 0Т НЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, НЕ ЧЕ РАЗБИРАМ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО, НО ДОСТА СИ ИЗПАТИХ, И ЛОШОТО Е ЧЕ НЕ САМО АЗ А И ДЕТЕТО
здравейте, днес се поразтърсих малко из интернет и попаднах на Д-р Елида и Димитър Таневи ул. “Александровска
Първо водих големия и беше страшно мила с него. Хареса ми отношението й към него и реших да се прегледам и аз въпреки че цените й са доста високи. Казах й че планирам бременност и искам всичко да ми е наред. Намери някакъв зъб дето имал нужда от лечение и се започна едно ходене по мъките
толкова много време с това лекарство
отвратително е
Някой да си има на представа на какви цени са доло-горе тези пълни упойки ?