Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 923
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • ул. "Мечтание"
Деси, Бубе  Hug

Бира, това за развалените зъби от АМ не е вярно или по-точно нямат връзка двете неща.  Peace Не се плаши.

# 106
Отчет 2 in 1 и от мен!

И аз утре съм на запис на тонове, предполагам и се надявам да са последните  Praynig Не знам вие как сте, момичета, ама аз съм яко изнервена от телефонен/скайп/фейсбук тероризъм.... не знам защо всички се чувстват задължени да питат какво става и защо още няма бебе  ooooh!
 Да родя, живот и здраве, и никога вече няма да питам някоя бременна приятелка какво става   Stop
И при мен е същото!!! smile3511 Аз започнах да влизам инкогнито навсякъде и да вдигам избирателно gsma  Crossing Arms Достатъчно се изнервям от чакането!Нямам нужда от други дразнители! Whistling

# 107
Здравейте и от мен момичета,

понеже утре ще ме приемат в Шейново за секциото и нещо ме е налегнала предстартовата треска  Blush, искам да попитам мамите, родили по този начин, като ги приемат предния ден в какво отделение ги настаняват - родилно или другото, в което всички са си още с коремите?
......знам, че ми е глупав въпросът, ама да си кажа честно от този първи ден в болницата най-много ме е страх Sad

# 108
Да се отчета от прегледа. Тоновете вече в норма, 3100-3200 г, с хубава главичка за нормално раждане, както се изрази докторката. Водите много са ми намалели, на минимума са, в плацентата все още имало малко капацитет, та сряда - отново на преглед. Ако водите още повече са намалели сме щели да раждаме. Докторката се учудва, че нямам контракции, а те са все по-редки и все по-леки с наближаването на термина  newsm78 Явно защото на мен си ми е добре така - всички се въртят около мен, иначе после аз ще се въртя около всички  #Crazy

Бира, чувала съм нещо такова много отдавна, когато щерките бяха малки, но изобщо не мога да си спомня каква беше причината. Става въпрос за случаи, когато майките оставят шише със сок, мляко в креватчето и бебето си го смуче непрекъснато цялата нощ, а не за нормално хранене през нощта.

За звъненето - не ми звънят специално само заради това, аз по принцип си говоря често с приятели и т.н. Не ме дразни, но и не съм изнервена и в очакване. Искам още да бременея. Май съм единствената  Blush Ама като знам, че ще ми е за последно си се наслаждавам максимално.

# 109
Здравейте и от мен момичета,

понеже утре ще ме приемат в Шейново за секциото и нещо ме е налегнала предстартовата треска  Blush, искам да попитам мамите, родили по този начин, като ги приемат предния ден в какво отделение ги настаняват - родилно или другото, в което всички са си още с коремите?
......знам, че ми е глупав въпросът, ама да си кажа честно от този първи ден в болницата най-много ме е страх Sad
Mira06, не ти е глупав въпросът, резоннен е. Настаняват те в патология, в родилно ще те преместят чак след раждането. Споко!  Peace
Стискам ти палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 110
  • ул. "Мечтание"
Мира, не мога да ти отговоря на въпросчето. Искам само да ти пожелая успех! Всичко ще мине перфектно, сигурна съм!  Hug

Аз пък нося щъркелова вест от Felisha!
Преди малко ми се обади, да се похвали, че днес в 11:45 часа е родила Павел - 3050 гр, 50 см. Пуснали са ѝ системка и го е изстреляла за нула време.  Flutter

# 111
 smile3525 ЧЕСТИТО НА ФЕЛИША!!!!

# 112
 newsm44 newsm44
Честито на Felisha.
Нека бебе Павел да расте много здрав, весел, буден за гордост на мама и тати.

# 113
Честито на Felisha! Жив и здрав да е Павел и много щастлив да расте! На мама - бързо възстановяване!

# 114
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Нямам възможност да ви изчета, че баткото ни е със сополки (нищо сериозно), но ни го върнаха от градината, тя е частна и са безкомпромисни.

Честито но всички обебили се мами!   Hug

(ай дано намеря време да почета, като/ако си легне голямото зверче)  ooooh!

# 115
Felisha, да ти е честит Павел! Силен и усмихнат да расте!

# 116
  • София
Честито на новите мами!!!

Careener, готин разказ. Дадоха ми Оксикорт в болницата да се пръскам.

А колко време усещахте следродилни контракции? Всяка нощ като кърмя, направо умирам от болка. После по 1 час не мога да заспя - нормално ли е? Вече си купих обезболяващи свещички, че не се трае.
Иначе Боянчо си папка и нанка, но каката е неконтролируема. Майка ми си взе отпуска да помага поне за нея, но се разболя...Сега се отглеждаме тримата, че таткото мн. работи.

# 117
  • ул. "Мечтание"
А колко време усещахте следродилни контракции? Всяка нощ като кърмя, направо умирам от болка. После по 1 час не мога да заспя - нормално ли е?

За жалост е нормално. Повечето мами споделят, че след второто раждане болките от тези контракции са по-силни. И при мен са по-силни от първия път, но за сега се търпят.  Rolling Eyes Не знам колко време продължават, май при всеки е различно.

Аз съм изненадана колко бързо се прибра матката ми.  Shocked Снощи като си слагах компресите се опипах - малко над срамната кост е, може би колкото грейпфрут голяма. Първия път май ѝ отне повече време да стигне до тези размери, а сега се сви за по-малко от 24 часа.  newsm78

# 118

Бира, чувала съм нещо такова много отдавна, когато щерките бяха малки, но изобщо не мога да си спомня каква беше причината. Става въпрос за случаи, когато майките оставят шише със сок, мляко в креватчето и бебето си го смуче непрекъснато цялата нощ, а не за нормално хранене през нощта.

Дааа, точно такъв е случая - сок и мляко цяла нощ... А след АМ устичката трябва да се изплаква с водичка, нали??  Rolling Eyes

Честито на Фелиша  Hug Явно е било леко раждане! Да й е жив и здрав Павел!   bouquet

Родилите мами - слагате ли си колан за прибиране на корема??  Rolling Eyes

# 119
  • Сандански
Момичета,здравейте!Влизам само да ви се похваля:

На 20.01 в 18:30 се роди нашето трето слънчице - Божидар,4100 гр,52 см,нормално раждане.

От днес сме си в къщи и ще разказвам като имам време.

Честито на всички,които са родили докато ме нямаше,а на останалите -КУРАЖ!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт