Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 889
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте мацки,

аз не съм писала скоро, че нали го закъсах с очите и гледам да не седя много пред компютъра. Сега съм по-добре, но още не виждам както преди, замъглено ми е. Какъв е тоя конюнктивит, какво е това чудо, 2 седмици не мога да се оправя.
За коремни и на мен Илиев ми каза 2 месеца след раждането, но кардио упражнения ми позволи. Аз още не съм ходила на фитнес, че ми е мн. студено, но мисля като се затопли да тръгна, че да се стегна. На мен корема ми се прибра, обаче имам паласки и малко бричове ми се появиха, това незнам с какви упражнения може да се оправи.
За след раждането си взех стягащи гащи, но май наистина колан е по-добре, тези гащи изобщо нищо не ми прибираха, струва ми се, че коланите стягат по-добре.

Честит син на Биричка! Да е жив и здрав малкият Максим, да ви носи много радост и щастие!

Честито и на всички родили мами! Да са ви живи и здрави дечицата!

Аз отивам да ви изчета!

# 571
Честит Максим на Биричката!
Честито и на всички скоро родили!
На 2 в 1 пожелавам скорошно и леко раждане!
Мацки бързате да ме състарите,ама аз не се давам,РД-то ми е утре Mr. Green
Фитнес след секцио си е индивидуално за всеки PeaceПреди не можех да пръцна 2-3 месеца,камо ли да тренирам.Сега съм почти готова,но ще изчакм месец Peace....Доктора ми е факир-нямам белег даже ShockedТова за мен е някакъв феномен. Shocked

# 572
Еееееееееее, най после новини за Биричка, че от 4 сутринта я мисля Simple Smile Да ви е жив и здрав малкия Максим и много да го слушате Simple Smile

Бебешондел, мерси за инфото за бибероните. На мен свеки ми подари някакъв много подобен на чико. Стефан и без това не иска да ползва биберони (а аз не мисля да го насилвам) и сега вече имам всички основания да го изхвърля.

Емили вода не давам. И на мен в родилното ми оставяха шише с вода, но Стефан не я искаше. Слава Богу акушерките там не го насилваха - казаха ми да му предлагам, ама ако не иска да не го насилвам. Откакто сме вкъщи вода не съм му и предлагала.

Уффф говорите си за упражнения... аз имам едни 4 килца за махане и направо не знам какво да правя... Ще го мисля от другия месец

# 573
  • ул. "Мечтание"
П. С. Разглеждах първата страница с родилите вече мами и видях, че не сте отбелязали Тодорка Боева. Тя роди преди няколко дни, ама трябва да видя кога точно!

Откакто МииМаа отиде да ражда първа страница не е актуализирана. Просто няма как за момента, защото само тя има право. Peace Новото инфо ще се добави при следващата темичка.  Peace

Емили  Hug  bouquet

Аз не давам вода.

Биричке, честит да ви е малкията Максим! Да сте живи и здрави и много щастие да ви носи господина!   bouquet

Момичета, специално за секциото започнах с това, че нещата са много индивидуално. Говорете с докторите си по въпроса. Защото не е само до това как се чувствате!  Peace

Чери, радвам се, че сте по-добре!  Hug  bouquet

# 574
Мonkey Simple Smile Честит син Майкъл.Да ви е жив и здрав!!!
БИРИЧКА, ЧЕСТИТ СИН МАКСИМ! Честито и на щастливия татко! Да ви е жив и здрав.

# 575
  • София
Откакто МииМаа отиде да ражда първа страница не е актуализирана. Просто няма как за момента, защото само тя има право. Peace Новото инфо ще се добави при следващата темичка.  Peace

Ясно!

# 576
  • Русе
Биричке, честито момченце   bouquet

# 577
Биричкааааааааа бравооооо,да ти е  честит сладура Максим 

Hug

# 578
Някой ходил ли е/ ще  ходи ли на чиста молитва и ще правите ли погача? Аз с баткото ги пропуснах та сега се чудя  Rolling Eyes

# 579
Биричке, браво. Честито ви синче Максим на теб и на гордия и отговорен татко.

# 580
Някой ходил ли е/ ще  ходи ли на чиста молитва и ще правите ли погача? Аз с баткото ги пропуснах та сега се чудя  Rolling Eyes

Аз ще ходя, пада се другата Неделя. Не че съм много вярваща, ама такъв е обичая.
А погача ще правя, нали всички роднини напират да я видят вече, ама ще почакам до края на февруари, за поотминат малко грипчетата   Party

Биричке, честит Максим   bouquet

# 581
  • София
Здравейте момичета,

да се отчета защо ме нямаше  Mr. Green На 20,01 станах за втори път мама на дъщеря ни Ивона с мерки 3350кг и 51см. Родих я в 20,32 часа, нормално раждане. Раждахме заедно с Анабела и съответно бяхме заедно и в болницата  Mr. Green От понеделник сме си в къщи и си се радваме.

Честито на всички родили на скоро мами и успех на тези, които все още са 2 в 1  Peace

# 582

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=135313

Точно по тази тема търсих инфо...и намерих това. Мисля да го направя за Сами, за дъщеря ми не съм правила и съжалявам... Sad

# 583
Евридика аз от снощи не съм давала допълнително АМ, снощи дадох последно, но съвсем малко, сигурно 10 мл., а днес още сме само на кърма, мъчим се, но става горе-долу за сега, дано изкара и спокойно нощта, че тогава май е по-вяло сукането, ще видим Simple Smile
Доволна съм до момента, спи даже по близо 3 часа между последните две хранения  Grinning И днес мерихме колко суче и е изсукала 30мл на едното хранене, не всеки път сигурно е толкова, но стъпката е направена надявам се, да се адаптираме и да започне някакъв регулярен цикъл.
Благодаря отново, имах нужда от подкрепа, доста тежко го изживях вчера!

# 584
Включване и от нас (пак не съм чела темата, няма време...)

Честити бебчета на Биричка и Бубалина, както и на тези, които съм пропуснала в последните два дни, много да ви радват!  Heart Eyes

Ние се борим с коликите, всеки ден е различен, не смея да се зарадвам на временните затишия, защото веднага следва вой до небето, но поне нощем спим.

На баткото му махнаха гипса вчера, но си стои вкъщи да му пазим ръката от повторно падане. Лудницата е пълна  #Crazy

Днес бях на контролен преглед, всичко ми е ок, да чукна на дърво. Доки каза, че спортуването трябва да започне с укрепване на перинеума, т.е. познатите упражнения на Кегел в продължение на поне месец, за да не стане смъкване на органите. Това може да се прави веднага след раждане и помага срещу изпускане на урината. След това полека-лека се преминава към коремни упражнения, но не преди матката да се е върнала в нормалните си размери - това е около месец след раждането.

Евридик@, още веднъж искам да ти благодаря за помощта.  Hug Оказа се, че тези няколко точици по зърната, за които бях питала, вече ги няма - явно са били някакви кожички. Специално питах доки днес - няма нищо обезпокоитено по гърдите ми. Какви ли не глупости минават през майчините глави...

Исках да ви питам за 40-те дни - как се броят? Денят на раждането за първи ден ли се брои, или се започва от следващия ден?

Общи условия

Активация на акаунт