Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 104 014
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета,за пръв път пиша в такава тема,но имам проблем и мисля тук е мястото за евентуалното му разрешаване.от Бургас съм и преди няколко годиниси купих комплектован"Дамата с воала" на Солария,след това забременях и гоблена остана неразопакован в шкафа....до преди няколко дни,когато го започнах и открих липсваща схема на ръката.в магазина ми препоръчаха да се обадя до офиса на Солария и да ги помоля за схемата,щели да ми я пратят с пощата,нямало проблеми и т.н.-това беше обяснението на продавачката.нещата се развиха по съвсем друг начин-от офиса жената така ме подреди-била съм измамница,продавала съм гоблени на черно и какво ли не още Crossing Arms.сигурно има и такива,ама как да докажа......сега пак ще ида в магазина откъдето си го купих да говоря с госпожата там.ако някой го е шил гоблена или го шие в момента и има желание да ми помогне с схемата(ще си платя колкото е необходимо)нека ми пише на ли4ни,за съжаление няма как да го шия без ръка,а гоблена ми харесва много.ами това е,благодаря ви предварително  Peace

# 511
  • Балчик
За съжаление, не съм фен на моделите на Солария и не съм си сваляла техни схеми, но съм срещала доста в нета, дано се включи някой. Peace

# 512
  • Стара Загора
svetulche, виж тук дали го има твоя гоблен:

http://www.freewebtown.com/astrelaan/SOLARIA/Portreti/preti.htm

Сайтът е на една съфорумка, дано няма нищо против, че давам линк към него.

# 513
  • София
Здравейте момичета,за пръв път пиша в такава тема,но имам проблем и мисля тук е мястото за евентуалното му разрешаване.от Бургас съм и преди няколко годиниси купих комплектован"Дамата с воала" на Солария,след това забременях и гоблена остана неразопакован в шкафа....до преди няколко дни,когато го започнах и открих липсваща схема на ръката.в магазина ми препоръчаха да се обадя до офиса на Солария и да ги помоля за схемата,щели да ми я пратят с пощата,нямало проблеми и т.н.-това беше обяснението на продавачката.нещата се развиха по съвсем друг начин-от офиса жената така ме подреди-била съм измамница,продавала съм гоблени на черно и какво ли не още Crossing Arms.сигурно има и такива,ама как да докажа......сега пак ще ида в магазина откъдето си го купих да говоря с госпожата там.ако някой го е шил гоблена или го шие в момента и има желание да ми помогне с схемата(ще си платя колкото е необходимо)нека ми пише на ли4ни,за съжаление няма как да го шия без ръка,а гоблена ми харесва много.ами това е,благодаря ви предварително  Peace

Аз бих ти препоръчала да пишеш по имейла директно на Стоянка Иванова, тя е много мила и мисля, че като й обясниш ситуацията, няма да има проблем  Hug

# 514
ще пробвам и там,но куриоза е че в техният саит са дадени схеми на гоблените,които се продават а точно на този му липсва ръката на показаните схеми аз в началото си мислех че нещо не разбирам от моята си схема,а това явно е превантивна мерка да им крадат моделите.ако ми липсваше друга схема едва ли щеше да е проблем,ама с моя късмет...и все пак благодаря ти за бързия отговор и съвет,ще пиша на жената.дано да разбере.

# 515
Астера,благодаря ти много,но за съжаление го няма. Peace

# 516
да покажа и аз едно етапче.само фона ми остана

# 517
Мариета, честит празник! Творенията ти са съвършени! Пожелавам ти да ти се случват само хубави неща, за да ти бъде леко на душата и да не спираш да твориш!
ba4iiska, на фона на всички красоти, които се показват тук, тези монетки направо  ooooh!
Заслужават да им спретнеш един скандал и е редно да се поправят като ти изпратят монетки, които все пак да можеш да използваш.
Ето и аз до къде съм стигнала:

Господата от "Милена стил" малко са окепезили единия пръст от лявата ръка, но ще се правя, че не го забелязвам и ще разчитам на излъчването на лицето и красива рамка.

# 518
  • Бургас
1. Схемите на пеперудите ги свалих/ както Деси писа /, за което й благодаря.
2. Аз също съм поръчвала от Солария /още като създадоха фирмата / и е имало някакви неточности, но наистина са били много коректни и са си поправяли грешките. Служителката им е реагирала първосигнално.

# 519
Mариетка, страхотна торта! smile3501  love001 Най- искрени пожелания за здраве, късмет и благоденствие, на теб на кака ти и на всички любими хора!   bouquet Направо като я гледам на картинка и усещам колко е вкусна. А за гоблена просто думи нямам - предизвиква толкова положителни емоции, усмивка, топлина, свежест! Чудесен и нямам търпение да видя с каква рамка ще го нагласиш! Весел празник днес!

ИнаТ братовчедка ти наиста има страхотни творби поздравления, смятам, че и рамките ще й се получат, и чакам с нетърпение да показваш! Продължавай да видим и лицето на тази загадъчна мадама  Grinning

ba4iiska  не се трови напразно мила, само си вдигаш нервите излишно, уший едното гобленче и докато дойде време за другото все ще изнамериш от някой по-нормален доставчик монетки. Хвани боцни няколко бодчета за успокоение  Hug и готово  Wink  виж как хубаво се затопля времето усмихни се и много хубаво си дала линк към сайта, за да знаем всички от къде НЕ трябва да пазаруваме  Naughty

Джема и твоите лалета нашепват за пролетта - изглеждат много добре, аз мисля да си поръчвам едни сини врабченца, скоро някой май показа  нещо подобно, че ми е едно пролетно ... цветно ....усмихнато...   newsm44 дано съм успяла да усмихна и вас! Скоро ще покажа и аз нещо готовичко!

# 520
Мариета, каквото и да ти пожелая, то вече е казано от други преди мен. Забрави всичко лошо и граби с пълни шепи от живота, че е много кратък - само миг. И знай, че слънцето днес грее за теб и сестра ти!Нека бъде така всеки един ден! честит рожден ден и на двете ви. А тортата.... ти си направо вълшебница. Иска ми се и на мен да вкуся от това вълшебство.

По повод отношението на Солария, ще кажа, че и аз съм имала подобен случай - един лист опропастих от гоблен и когато се обадих и мен ме обидиха и ми се накараха., ааз имам толкова ушити техни гоблени и други, които чакат. Но какво да се прави - има дребни душици.Схемите на този гоблен ги имам. svetulhe, пиши ми на лични

# 521
 Party проблемът ми се разреши,благодаря на nelito 6704

# 522
  • София и там където не се пуши
http://www.solaria.online.bg/gobleni/index.html

Светулче, много се ядосах от твоя случай, открих сайта им, но не намирам адрес, ако е някъде около нас бих отишла да се поразправям.

# 523
безсмисленно е да се занимава някой,тяхното оправдание е 4е си пазят моделите,защото много им ги копирали и т.н.нямат право да обиждат хората,но в крайна сметка е до възпитание.не се ядосвай излишно,аз се радвам 4е успяхте да ми помогнете.благодаря ти за вниманието   Hug

# 524
  • София
Мариета чудесна торта,пожелавам ти на теб и твоята сестра,много радост,щастие и късмет   bouquet и обяснението е много красиво видях аз   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт