SUPERNATURAL-To talk about

• 27 336
  • 731
  •   1
Отговори
# 45

Спирам, че много мога да пиша, ама и най-много дружно да ме изгоните вдън горите Тилилейски... Blush

не спирай, недей, супер интересно е  Laughing

# 46
Mupka,
Твое дело или не, на теб благодаря   bouquet за удоволствието, което ми достави поста с гифчетата, както и за последния такъв: много вярно и забавно твърдение. Неприятното е, че в мен са били и разни други хора, включително жени Crazy , и същества, но какво да се прави – понякога съм само кола Rolling Eyes .

Amore,
Освен че сме много сме и ненаситни, но сме свикнали да споделяме Whistling .

Розе,
Благодаря   bouquet    bouquet    bouquet ти за отговора и отделеното време. Приемам, че историята за колта е идея, която сценаристите не са доразвили и/или доизпипали. Може би ще се изясни нещичко в уестърн епизода. Значи спирам да си мъча красивата главица – така и така много ми дойде Laughing .

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 15:49 от Impala

# 47
Розе  Hug, ни най малко Ще те изгоним, дори напротив, мисля, че е доста интересно.

Ненаситниците са яхнали... - е, няма да го напиша, но ще го опиша - мястото, на което двата клона се разделят. Не те агитирам Flutter, но чувам, че там е доста удобно и приятно Whistling ...

Оооо,Аморе, сигурна съм че ти е удобно това място, но да не станете много Joy

Сити, споко, ние вече сме много, ама и клона дебел  smile3521 , а и дет вика Импалка, свикна ли сме да споделяме ...

# 48
  • гр. София

Спирам, че много мога да пиша, ама и най-много дружно да ме изгоните вдън горите Тилилейски... Blush

не спирай, недей, супер интересно е  Laughing

Внимавай какво си пожелаваш, че малко ми трябва  Laughing

Бичито, слънце, ти нали щеше да поработиш върху Епизод 3? М?  Hug

# 49

не спирай, недей, супер интересно е  Laughing

Внимавай какво си пожелаваш, че малко ми трябва  Laughing

А за продължение на епизода, колко ти трябва  newsm56 newsm56 newsm56  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 50
  • гр. София
Хахаха, писали сме заедно, виж поста над твоя  Laughing

# 51
bichi,
Не сме на клон, а на..., ох ooooh! , онова като седло, разделителя, от където тръгват клоните или по-точно се събират основите на двата клона. Затова е удобно и стабилно там, подпрени и от двете страни Flutter .
PS. Оф, колко е трудно да се обясни прилично Joy .

# 52
  • гр. София
Ох, много искам да ви поздравя с една песен... Малко на нафталин намирисва, но ми е любима...

http://www.youtube.com/watch?v=T3YEtk6TH2U&feature=related

# 53
  • # супернатурална #
от където тръгват клоните или по-точно се събират основите на двата клона.

Е това не е ли пак клон, ама дебел  Laughing Или както Би каза, два клона (дебели)

# 54
  • гр. София
.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 15:38 от Зимна роза

# 55
Ох, много искам да ви поздравя с една песен... Малко на нафталин намирисва, но ми е любима...

Ооо, мила, благодаря   bouquet . Изслушах песента и ми напомняше смътно нещо. Питах Blush и ми припомниха, че е от френски сериал. После ще питам и за какво се разказваше.

Френски поздрав и от мен: Cafe Americaine - L'amour . 'Je sais pas ce que c'est. Non je veux pas discuter. Peut etre c'est l'amour. L'amour toujours... ' Ох, амуррр Laughing .

# 56
  • гр. София

Ооо, мила, благодаря   bouquet . Изслушах песента и ми напомняше смътно нещо. Питах Blush и ми припомниха, че е от френски сериал. После ще питам и за какво се разказваше.

"Шатовалон" е филмчето. Под клипа е и текста.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 16:37 от Зимна роза

# 57

Bella,
Да разбирам ли, че не можеш да решиш твърдо кой от братята Уинчестър ти харесва повече Crazy ? А защо трябва да избираш, чадо, когато можеш да харесваш и двамата Rolling Eyes ?! Да го кажем така: ако Градинарките и Мараканките седят на двата основни клона на фенството, Ненаситниците са яхнали... - е, няма да го напиша, но ще го опиша - мястото, на което двата клона се разделят. Не те агитирам Flutter, но чувам, че там е доста удобно и приятно Whistling ...

Joy Joy Joy Joy

ами тогава официално се записвам към отбора на ненаситниците и ще се настанявам на...

удобното и приятно място Simple Smile

тъкмо гледах Кървавият Свети Валентин...

и ми хареса, а аз мразя по принцип такива филми... защо ли ми хареса?  Grinning

# 58
Bella,
и (това съм аз Joy ).

За теб: цък, за да видиш кой още празнува решението ти Laughing !

# 59
Белс, по случай РД на Тренера ли гледа филма  Grinning   Хубаво ти се е получила мини колаж историята от сутринта   bouquet  В сряда по ТВ-то ще дават Обсебени също с него, който е пак от брррр типа

Рози, благодаря за поздрава  Hug Помня го, помня този "Шатовалон", главната героиня носеше коланче синджир на голо  Joy   Песента е от нафталина, но видеото е актуално, щото гледам Кристен Стюард се появи. И забелязах, че Дженифър Бийл има особен профил, това съм го пропускала досега.   А за колта хептен не се вързват сметките явно, нищо ще гледаме, пък дано да видим каква е аритметиката  Grinning

Обаче, вие ненаситниците Внимавайте, щото това място  все пак се чупи (за справка - "Анатомията на Грей"   Joy )

И едни гифчета краднах от Мона Лиза        На второто трябваше да мига сърцеразбиващо  newsm78

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 17:21 от lili0909

Общи условия

Активация на акаунт