SUPERNATURAL-To talk about

• 28 021
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Това трябваше да е третата серия например. Първата Сам се завръща, втората Дийн сключва сделката със Смърт и третата е тази, а Краули е жив Peace
Абсолютно съм съгласна с теб! Можеха да ни спестят бездушния Сами и да ни позволят да се насладим на класиката!

да бе да, и да пропуснем сцени като

и

а относно коментарите по серията, мисля, че вие изчерпателно сте казали всичко

хуморът беше велик

играта на Джаред също - направо това момче наистина

ме впечатлява как умее да се превъплъщава...

Дийн с меча просто ще се превърне в класика

лафовете за девствениците са записани завинаги в тетрадката на дийновистките

въобще страхотна серия.... направо на човек да му домечтае за седми, осми..... десети сезон

иначе аз вече казах

поуката за мен е да се прави секс от рано Simple Smile

# 541
  • # супернатурална #
Сега, след горния пост не очаквайте нещо дълбокомислено  Mr. Green
но и аз съм на мнение, че тези няколко серии хич не бяха излишни. Освен на очевидното се насладихме и на страхотна актьорска игра от страна и на двамата. Такова преобразяване, че дори чертите на лицата им бяха различни! Да, доволна съм да ги видя в стария им облик, но се радвам, че в следващата серия ще има ретроспекция. Колкото и да обичам истинския Сам, бездушния продължава да ме вълнува.
А сега пресни-пресни сладкории

# 542
Сега, след горния пост не очаквайте нещо дълбокомислено  Mr. Green

Галче Hug и аз така. В  поста на Бела има твърде много разсейващи елементи (то не бе гифчета, то не бе подпис) Heart Eyes и забравих какво щях да ви пиша Mr. Green.

А, да - за новата гад - да, от началото на сезона, когато главния вампир обясняваше, че си имал майка, очаквахме, че новата главна лошотия в сезона ще е нещо свързано с всички чудовища, техния корен, така че мамчето логично беше да се появи, по-интересният момент е от къде сценаристите са почерпили за митологията относно "Майката на всяко зло", защото знаем, че в СПН всяко нещо е подкрепено със солидно проучване от страна на сценаристкия екип и зад всяка история гледат да има истинска митология, която да я подкрепя. Е, такова чудо като "Майка на всяко зло" не успях да открия като митологичен намек в гугъл, няма обяснение какво ли може да е. Не вярвам да е нова форма на Лилит, защото ще се повторят, нейния образ вече го използваха успешно (какво общо има Лилит с Майката според мене, можете да видите в предишния ми пост или тук: http://indigota.com/index.php?PHPSESSID=bb6efc32f76f9e532f5c0cf7 … msg22323#msg22323). Продъжавам да се ровя, дано да открия нещо, а и разчитам на нашата Розичка (Чък), която е доказала, че чете такива неща, да помогне с разяснения, ако нещо от историята светва лампичка при нея. Heart Eyes

# 543
  • София
Що бе Дейна...при гърците има една Ехидна - полу жена, полу змия - майката на всички чудовища(всички чудовища от тяхната си митология де, всъщносте не чак всички даже...но някои) ... нищо чудно и в други митологии да има подобни...

Лилит обаче от друга страна в много вярвания е майка на децата на ноща....

Така че...майки да иска човек...

# 544
Ще я видим тази майка  Grinning  Обаче красива са я избрали, гадът й с гад. С две думи - 1.супер епизод и 2.О, Сами (по бяла риза и не само) - "гуш", "гуш"  Heart Eyes

Споделям всичко казано от вас. Включително, че не съм съгласна да се лишаваме от сериите с бездушното Сами. Добре се запознахме с Тялото, нo видяхме колко ни липсва и Душата. Много не ми стана ясно защо Сам не протегна поне ръка към Кас, още повече, че го вижда цял и невредим след клетката. Може би споменът за небесното войнство му дойде малко в повече в момента. И за Боби - и аз исках да го сритам, жесток беше към Сам. Точно той, който толкова неща е видял и не се плаши лесно, какво се е спекъл сега! Дали обяснението за изтеклата година ще е в следващия епизод? Знаем, че Дийн може да си трае дъъълго време, но Сам получава вече "факсове" от паметта на Тялото   Grinning

Да ви сипя и едно следобедно кафе, какво ще кажете  Hug   

# 545
Здравейте Heart Eyes .
Благодаря Hug на всички за мненията - обичам когато друг успее да изрази това, което и аз мисля и чувствам се нещо повече от Grinning .

Когато разбрах, че новата супер гад е Мамката на всичко зло, първата ми мисъл беше как ще я гътнем, като не знаем нищо за нея. Най-сигурният начин е чрез любимия ни Конник на Апокалипсиса Смърт: видяхме, че той не винаги спазва списъка си и е склонен да помага. Но - ето го и обичайното ‘но’ - първо, дали ще успеем да го убедим за нещо толкова голямо и второ, дали изобщо може, а и трябва ли, да унищожим корена на злото Rolling Eyes ? Все пак светът е баланс на доброто И злото: както въплътено в еднозначни създания, така и борещи се вътре във всеки един от нас. Твърде е рано да мислим за края на сезонa или още по-малко на сериала, но как смятате, дали отвореният край не е най-правилния? Т.е. да пратим обратно Мамката в Чистилището (тази му трактовка от страна на сценаристите просто ме изуми Shocked ) без да може да излезе отново, а герои като братята Уинчестър да продължат да преследват и убиват ‘децата’ й. В този смисъл, поздравления за сценаристите за това, че намериха възходяща посока за развитие на сюжета: почти бяхме убедени, че след апокалиптичните пропорции на последните двa сезона просто няма накъде по-големи да станат нещата. А те намериха: явно това е означавало всъщност тяхното ‘back to basics’ Laughing . Сега остава само да развият идеите си по възможно най-добрия начин: продължавам да вярвам в тях Peace .

Накрая, не мога да пропусна това върховно импалско удоволствие: ЦЪК!

Ох, Мирка, благодаря   bouquet -  гифчето ти просто ме O-смъртва Wink !

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 02:21 от Impala

# 546
Импалке, ти хубаво ме подсети за Чистилището. Е, какво се оказа, че всички гадове си го знаят къде е - под земята. Как пък не е изтекла информация за мястото до Краули или други демони? Адът къде всъщност е ситуиран (според сценаристите)? Клетката на Луци се видя, че е под земята. Както и да е, не е толкова важно за историята самото местонахождение.

А зло си трябва, за да се съизмерва и оценява доброто  Simple Smile

# 547
  • Разпиляна във въображението
Аз с чисто сърце се лишавам от първите серии. Голият Сами Stop, хубав да, но хайде, та той се разкара един път за няколко секунди. Като бездушен имаше пропуски, а някои серии ми се сториха абсолютен пълнеж.

# 548
Bella показваш точно този момент, в който Сам разби сърцето ми  newsm45

# 549
  • # супернатурална #
Всъщност и на мен тук Сам ми разбива сърцето  Flutter Всичките амнайсет пъти, в които съм го гледала  Laughing

# 550
за Сам без душа... продавам своята Simple Smile

не, шегата настрана...

естествено си предпочитам Сам с душа,

но сериите без душа дадоха на Джаред възможност да се превъплъти в друг образ

и да ни докаже за пореден път, че наистина е добър актьор

а това е много ценно

(и Сам полугол е много ценен) - това последното е едно тихичко гласче на подсъзнанието

а как веднага намерихте гифове от новата серия, Мирка сама ли ги правиш?

# 551
Ооо, и аз в Клуба на разбитите сърца, бих добавила - на доразбитите  Embarassed   цък

# 552
  • Разпиляна във въображението
Гифчетата от новия епизод могат да се намерят в tmbl-то, например.

# 553
На мен пък онази сцена със Сами ми хареса Peace . Много му се радвах и го гледах с навлажнени от удоволствие очи, Галче Laughing . Отрази се чудесно и на сърцето ми, като тренировка Whistling .

# 554
Здравейте,
Не знам дали ме помните, аз съм оная лудата / не в буквалния смисъл /със среднощния пост преди НГ, а и някои от вас ме видяха на Здрачо-СПН срещата.

Малко ми е трудно да започна, но ще се пробвам.
Горе-долу от една година моите приятелки от Здрача ме навиваха да гледам братята, зациклих по средата на 1 сезон, но поне знаех кои са Дийн, Сам, Кас, татко и т.н. и горе-долу се вписвах в разговорите им.
Бях обещала, че ще се пробвам да продължа.
Преди 2- 3 седмици ми се наложи да си стоя вкъщи и се отпочна....
Направих такъв маратон, изгледах всичко по реда си и благополучно приключих точно преди съботната серия.
Още докато напредвах със сезоните положението стана неудържимо...... горките ми мили приятелки, луднаха покрай мен и новата ми страст.

Както на другите, сега и на вас ви казвам, че не знам защо и как съм бляла досега????

Това прозвуча като изповед, но няма значение.

Надявам се да ме приемете, за да мога да изливам на воля страстта си.

Общи условия

Активация на акаунт