SUPERNATURAL-To talk about

• 27 231
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Продължава да ме гложди какво ще направят с всичките девственици Thinking А и защо им вземаха златните promise rings, като после ги намериха момчетата на купчина захвърлени в подземието?

И аз се зачудих за какво са им толкова много,още първата  девственица като я метнаха се появи Майката  Mr. Green единственото за което се сещам е че може би и нейните приемни тела  се разпадат,като на Луцифер...ама пак незнам  Thinking

Благодаря на всички за приветствията,много сте мили   bouquet

# 601
  • София
Хм, аз си мисля, че Майката по някакъв начин се храни/черпи сила от тях или са нещо като нейна свита (не знам как иначе да го кажа)... компаньонки/армия... нещо от сорта.
По това, което видях ми се струва, че тя не беше в приемно тяло... ама може и да съм се объркала, защото не видях добре лицето на момичето, което хвърлиха.

Mother 0f All  Hug
Радвам се, че все още има късно запалили се като мен.

Не знам дали сте забелязали по ТВ7 продължават да дават епзоди по 2 на брой в неделя следобяд от 4 сезон. Еййй, голям кеф като ги видях... Обаче дублажа е  Sick Все едно слушам СГ-1 по АХН

# 602
Vanya_I Да и аз видях по тв7 и наистина дублажа е ужасен,то не е ли хубавото гласче на Сами  Twisted Evil
Може и ти си права за Майката ако са взели това от Индийската митология,което Зимна роза е намерила  Thinking,но пък нали нейната армия са Всичките нейни...оф незнам много се опетлах нещо  Laughing

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 20:08 от Mother 0f All

# 603
Току що прочетох нещо интересно. Незнам до колко е вярно, но явно в последните 6 епизода на сезона ще видим пак Мама и Тати Уинчестър барабар с Джес (гаджето на Сам). източник . Вие чували ли сте нещо или това е световно известен факт и аз пак някъде съм бляла  Whistling

Сонче, така както си го дала като линк, всичко разбрах, да си призная (само че всичко от последното изречение). Mr. Green

Да ти кажа, може и да си много права за последните серии, че ще видим Джон и Мери, също и Саманта Ферис (която е Елън) и евентуално Аш.

Снимки, които взех за спойлери:

Taка се разочаровах, като разбрах, че не са снимки от летището във Ванкувър, отивайки тримата да снимат, ами били от Суперкупата в неделя. (Тия американци са луди по техните откачени спортове).

Добре дошли на новите попълнения в темата Hug

Бързо оздравяване на болните (като мен). Tea

Отивам да ви чета назад, че не ви дочетох (Браво на вас, пак сте изписали темата за един ден!) Hug

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 20:53 от Dana_Scully

# 604
Болничките, бързо изправяне на крака  Hug Много СПН илачи и чай с Лимони за тонус   Grinning   То време ли е, чудо ли е, сякаш Великден ще идва  Grinning

Проверих, сега от 22 часа по БТв Синема започват Досиетата Х - 1 сезон. Ще гледам, за да си припомня приликите със Свръха и да се порадвам  на агентите. Мълдър е толкова млад там, а и госпожица Скъли е толкова отдадена и последователно отговорна. Обаче и дядо ще е там, уф

# 605
Проверих, сега от 22 часа по БТв Синема започват Досиетата Х - 1 сезон. Ще гледам, за да си припомня приликите със Свръха и да се порадвам  на агентите. Мълдър е толкова млад там, а и госпожица Скъли е толкова отдадена и последователно отговорна. Обаче и дядо ще е там, уф

О, йес! Ние този канал го нямаме, но това не значи, че нямам 9-те сезона на "Досиетата Х" на дискове - ами значи започвам ги и така - поне ще си имам приятно занимание от събота до събота. Старата ми (и най-голяма досега) любов много се радвам, че отново ще бъде на екран. Някога на времето си Канал 1 така и не стигнаха до края на 5 сезон с излъчването на сериала, а той беше най-великото нещо, което някога бяха давали по тв (сериалът, не само 5-ти сезон). Но пък и аз съм си пристрастна, така че не ми приемайте думите на 100 %, все пак Дейна Скъли от две години и нещо изневерява с едни двама братя - ловци на свръхестествени гадове и й е много добре така. Simple Smile (Влюбена съм в Мълдър от гимназистките си години и май и до ден днешен не ми е минало, но тихо да не чуят Сам и особено Дийн).

Лили, недей така за Скинър - той е преди всичко добър и след това Дедо - в ролята на последния някак си не го възпроемам особено. Wink

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 21:57 от Dana_Scully

# 606
  • София
Дана, има и тема за Досиетата!
Като стана дума - засядам пред ТВ-то...  Popcorn

# 607
Дейна,

чак сега ти видях подписа

Good girls go to Heaven, Dean-Girls go to Special Hell

велико!!!

ама доста пренаселено в този специален ад, бре!!!!!

Wink

# 608
Дана, има и тема за Досиетата!
Като стана дума - засядам пред ТВ-то...  Popcorn

Да, попадала съм на нея, скучна е. Нищо общо с нашата тиха и приятна лудост, която цари в темата за СПН. Wink

Приятно гледане.

И нищо, че сме още понеделник, CW явно са гузни след излагацията от последните 2 седмици, така че бързо-бързо ни показват и второ дълго промо на предстоящия епизод 6х13 Unforgiven: http://www.youtube.com/watch?v=MaADeqDYdP8&feature=player_embedded

# 609
Рози благодаря за разяснението, обожавам да чета тези твои рисърчове и изводи  Hug

Дейна мерси за промото. Ама Сами не се ли самозабрави малко, може пък да не е на "себе си" или да е нещо свързано с епизода, смисъл да се е "заразил" с нещо  newsm78

Досиетата а? Леле обожавах ги. Тайно бях влюбена в Мълдър. Страхотни са. Първият филм за голям екран също е много хубав, но вторият е ужасно скучен и историята е много зле. Но сериалът е велик и винаги ще бъде  Peace

бичито страхотна новина за татко Уинч и Джес  Hug

ПП-отивам да пускам 6X12, че само веднъж я гледах..срам Simple Smile

# 610
  • София
уоу Сами да не си изгуби пак някъде душата...

досиетата много ги обичах като малка...но сега някак не съм сигурна дали ми се гледат отново, имам чувството, че по-точно бих се разочаровала...не знам защо...но може и друго да ме осени и да ги гледам пак Simple Smile

# 611
Ейнджъл, не си е загубило Самито отново душата, това е ретроспекция какви ги е вършил преди да отиде при Дийн. Там си му е душицата, споко.  Wink

Дейна, благодаря за промото!  Hug Въх, лошото Сами как лошо бие.

# 612
danir, ще излъжа ако кажа, че се радвам, че идваш на Маракана, но се примирявам Wink
Еми така се получава, пълни се клона и стадиона.

Не разбрах само поради що Сам така отряза Кас и не пожела да го понамачка.  Rolling Eyes
и мен това ме човърка, иначе всичко др си беше идеално Simple Smile

Някой все пак ви е чул и е побързал да поправи нещата  Laughing

Краули снимките дето си пуснала на тати, бати и Сам са много готини, прави ми впечатление или си въобразявам, че на тях Дженсън е някак по-слаб в бедрата, във СПН е по-якичък  Whistling

# 613
Краули снимките дето си пуснала на тати, бати и Сам са много готини, прави ми впечатление или си въобразявам, че на тях Дженсън е някак по-слаб в бедрата, във СПН е по-якичък  Whistling
И той е силиконка, какво си мислиш  Mr. Green

# 614
  • София
Ейнджъл, не си е загубило Самито отново душата, това е ретроспекция какви ги е вършил преди да отиде при Дийн. Там си му е душицата, споко.  Wink

Дейна, благодаря за промото!  Hug Въх, лошото Сами как лошо бие.

ох, добре , добре...отдъхнах си Simple Smile направо бях в потрес какво ще да е това след последният епизод...
ама такива ретроспекции...Сами май доста ще драска по стената...ще я пропука скоро така...

Общи условия

Активация на акаунт