SUPERNATURAL-To talk about

• 27 816
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
А за сюжетната линия - да ви призная направо забравих, че има такава  Grinning 

кой се нуждае от сюжетна линия, като ни дават такива кадри в този сезон (за справка виж подписа на Апокалиптик)

# 16
  • # супернатурална #
Ее, Белс, не е точно така, все пак дойдохме заради момчетата, но останахме заради историята. И момчетата.  Laughing На мен пък си ми харесва, даже да няма някакъв генерален план. Само дано това не се отрази на не толкова обсебените, и съответно на рейтинга, щото...да не останем без осми сезон  Laughing
Ама този Сам Бездушний верно не е подбирал нито мястото нито жените. Дет' се вика, ако бях наоколо и мен щеше да ме огрее  Mr. Green

И пак без никаква връзка, само за  радост на окото:

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 19:02 от Г. Краули

# 17
Ее, Белс, не е точно така, все пак дойдохме заради момчетата, но останахме заради историята. И момчетата.  Laughing

ами аз все пак дойдох само преди месец някъде, така че още съм на вълна момчетата... пък защо ще остана, ще видим после Simple Smile

# 18
  • В средата на времето

Не гледах промото, но видях снимката. Това ще бъде много dirty - и в преносен и в буквален смисъл Crazy

# 19
Дa нe изпycнa eзичecкaтa тeмa Laughing

# 20
  • КиТ
Дейна много смешен туит разговор се е провел hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама този Сам Бездушний верно не е подбирал нито мястото нито жените. Дет' се вика, ако бях наоколо и мен щеше да ме огрее  Mr. Green

Ох тоя бездушен Сам,лично в тази насока и аз бих искала,ама пък с душа си беше по-добричък! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аморе много добре клипче,веднагически си го постнах в ФБ Heart Eyes Heart Eyes

# 21
  • # супернатурална #
Дa нe изпycнa eзичecкaтa тeмa Laughing
Mr. Green  Joy
А защо не езикова, или направо полиглотска  Laughing

# 22
КраулИ,

Благодаря   bouquet за новата - езикова Laughing - тема - сякаш за мен е правена Whistling .

Надписът 'АКТЬОРИТЕ ОТ SUPERNATURAL БЛАГОДАРЯТ НА ФЕНОВЕТЕ' над снимките е приятно подвеждащ Flutter .

Благодаря на всички за мненията за сюжетната линия. Продължавам да я търся.

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 21:26 от Impala

# 23
Момичета, чакаме с нетърпение Уинчестър-уестърн-а, нали:

Оплетох си езика направо  Grinning  На заден план ми се привижда надпис - Елате в страната на Уинчестър  Hug

# 24
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
Паля една цигара по този повод, ех как обичам всичките си вредни навици  Laughing

КраулИ,

Благодаря   bouquet за новата - езикова Laughing - тема - сякаш за мен е правена Whistling .

Надписът 'АКТЬОРИТЕ ОТ SUPERNATURAL БЛАГОДАРЯТ НА ФЕНОВЕТЕ' над снимките е приятно подвеждащ Flutter .

И сякаш е правна от мен. Ми добре благодарят, като изключим папА  Laughing

# 25
Хоп троп и аз тук  newsm08

Галеее  Hug Hug Hug мерси (със здраве да си го ползваш, как намериш за добре) за темичката, супер се е получила.
Разговора м/у Уинчестър, Кълън и Нортмън е просто велик. Данкешьон Дейна   bouquet.

Сюжетната линия на шести сезон - братята да са на линия и феновете да им се радват.

Именно, да се размотават на екрана, а ние да точим лиги.
Сега сериозно, мисля, че първата половина бе спасяването на Самината душа, а втората Ще е спасението на хорските души. Явно т'ва е големият бизнес там горе и там долу ....
А за седми сезон, нека да е спасение на изпоприпадалите Европейски фенки (че Хамеринките нещо тежички ги виждам ....) най вече в БГ (и Мадрид  Mr. Green)

Плами, клипчето за Сами в подписати е просто ВЕЛИКО, а песента за сега е номер едно в моята класация. СУПЕР Е Peace
Аз съм ей така и отивам да Лека Уинчестърска.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 01:52 от bichito

# 26
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден, Тренер! Пожелаваме ти дълголетие, вампирски зъби да не докосват нежната ти кожа, духове да не полазват тялото си, фей да не те удрят, демони да не те тормозят, ангели да не те манипулират, Смърт да не ти предлага работа! Грижи се за себе си, за Сам, и за цяяяяяла Маракана! Обичаме те!

# 27
  • В средата на времето
Честит рожден ден, Тренер! Пожелаваме ти дълголетие, вампирски зъби да не докосват нежната ти кожа, духове да не полазват тялото си, фей да не те удрят, демони да не те тормозят, ангели да не те манипулират, Смърт да не ти предлага работа! Грижи се за себе си, за Сам, и за цяяяяяла Маракана! Обичаме те!

Ах, Единственият и Неповторим има рожден ден! Heart EyesЧестит рожден ден! Освен всичко това, да продължава да бъде все така сърцеразтупкващ, Heart Eyes дъхоспиращ Heart Eyes, адреналиноповдигащ Heart Eyes и гледащ строго до пълен припадък на цяла Маракана smile3544
Днес дрескода трябва да бъде в духа на празнуващият (т.е в духа от преди сезон 6 Crazy) и за това смятам да нахлузя ето това Grinning

# 28
  • Разпиляна във въображението
Ще взема и аз да се пременя

# 29

Ах, Единственият и Неповторим има рожден ден! Heart EyesЧестит рожден ден! Освен всичко това, да продължава да бъде все така сърцеразтупкващ, Heart Eyes дъхоспиращ Heart Eyes, адреналиноповдигащ Heart Eyes и гледащ строго до пълен припадък на цяла Маракана smile3544
Днес дрескода трябва да бъде в духа на празнуващият (т.е в духа от преди сезон 6 Crazy) и за това смятам да нахлузя ето това Grinning

Да ни е жив и здрав Тренера и оЩе дъъъълги години да ни радва.

Ето така го посреЩаме по случай Рожденият му Ден.
Спазвайки дрескода .... Аз нахлузвам ето това ...

единия за през деня, а другия за вечерното парти.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 09:42 от bichito

Общи условия

Активация на акаунт