SUPERNATURAL-To talk about

• 27 307
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Няколко дни по-късно Дийн стоеше в стаята на поредния мотел и за пореден път преравяше нета за информация, уви напразно. Макс се беше запилял в съседния град, търсейки свръзките си, а Сам отскочи до отсрешното кафене за някоя и друга порция ябълков пай. На вратата се почука и преди да дочака отговор, Изабела влезе и изпълни стаята с мирис на канела и похот.
-Здравей, Дийн! Радвам се да те видя! - Очите и се плъзнаха от неговите до колана му и обратно.
-Не мога да кажа същото-изломоти Дийн, но не пропусна да позяпа деколтето и.
-Сънувах те-момичето примижа с очите и издаде леко устни напред, все едно се приготви за целувка.
-Изобщо не ми пука.
-О, моля те, нека ти разкажа, ще ти хареса почти колкото на мен.
-Съмнявам се - отговори Дийн, но едно палаво огънче припламна в очите му.
-Стояхме с теб, на едно легло на колене един срещу друг и се гледахме. Протегнах ръце към шията ти, а после рязко разкъсах копчетата на ризата, повдигнах фанелата, разкопчах колана, и
го свалих. Ти го изтегли от ръцете ми и ме блъсна назад, а главата ми опря в гърдите на Сам.
-Уоу-уоу!!! Какво прави Сам в едно легло с мен, по дяволите?!
-По-добре питай какво не прави - прехапа устни Изабела.
-Бейби, избий си го това от главата!
-Де да можех, но това ми е приоритетна мисъл...Та...главата ми опря в голите гърди на Сам. Той захвана косите ми, изви ме назад, а ти прокара колана през кръстта ми...нави го около дланите си...и... - умишлено спря, за да се наслади на полуразтворените му устни, и на очите, които попиваха тялото и, и всяка нейна дума  -  и нежно ме придърпа към себе си. Сам продължи да опъва назад главата ми, докато не направих дъга и зацелува шията ми, после премести горещите си, лакоми устни върху моите и продължи да целува - дълго, мокро и ненаситно, докато ти здраво теглеше юздите ми, а главата ти се спуснана долу, о, я, шнеле, майне гросе супааман! Анкор, анкор!
-Какви ги плещиш, порочно създание такова?
-Съжалявам, когато съм прекалено...ентусиазирана, говоря на различни езици. Ако чуеш полски, значи положението е извън контрол...Сам, Дийн, не спираму!
-Хей! Какво правя в едно лего с Дийн, по дяволите?! - чу се от към вратата, където Сам стоеше вече няколко минути, изпълнил цялата каса. Червенината по страните му показваше, че бе чул почти всичко и колкото и да демонстрираше, че чутото не му се нрави, гърдите му, които се надигаха и спускаха в учестен ритъм, говореха друго.
-По-добре питай какво не правиш - опита се да се пошегува Дийн, като всеки път, когато го сгащваха неподготвен. Изабела гъвкаво се обърна, опъна тясната си блузка и с хищна усмивка започна да разсъблича Сам с поглед. Той отстъпи крачка назад, въпреки, че не му се искаше, опря гръб в стената и скръсти ртце пред гърдите си.
-Н-н-не искам да слушам за откачените ти сънища.
-О, да, предпочиташ да ги изживееш на яве, нали?
Сам отпусна нервно ръце, но като видя как блесна погледа на момичето при вида на гърдите му, отново ги скръсти в защитна позиция.
-Така бих искала да заровя пръсти в косите ти, да усетя дъхът ти в ухото си, а тези прекрасни сочни устни да шептят мръсни думи, преди да се впият в моите, като в извор на живот, ръцете ти да пълзят по цялото ми тяло...ето така - Изабела прокара ръката си от шията си надолу.
   Дийн, който се беше окопитил отчасти, започна да се забавлява от изражението, което Сам придобиваше. Ноздите се бяха разширили, устните, които се опитваше сурдито да стиска се разтвориха, дишаше все-по тежко, а очите му следяха трескаво ръката на жената.
-Сами, Сами! Стегни се, човече! Малката мръсница е работила в Розов телефон и сега ни прилага репертоара си, не е особено впечатляващо.
-Отеснелите ти дънки не са на това мнение, както и тези на Сам.
-Виж, не е каквото си мислиш - опита се да придърпа ризата си надолу Сам - и мисля, че е време да тръгваш!
-Съвестно ми е да ви оставя така...развълнувани.
-Тръгвай, маце! - Дийн взе нещата в свои ръце, изтика я от стаята и тръшна вратата.
-Сам, да не съм чул да се споменава...това...Никога, ясно?! - Сам закима в съгласие и започна да си вее осърдно с вестник.
-А, и още нещо! Отиваме в бар и си хващаме две, повтарям, ДВЕ момичета. Господи, облечи някой шлифер!!!
-И ти не си приятна гледка. Мили Боже, помогни ми да забравя! - Въздъхна Сам и се отправи към изхода. Двамата се сблъскаха на вратата, бързайки да изкочат навън и тръгнаха тичешком към Импала Gift Gift , избягвайки да се гледат в очите...или където и да е.

Влезнаха в пътвия бар който видяха. За тяхно щастие бепълен и имаше много момичета ... и то какви момичета. Облечени предизвикателно, жадуващи за среднощни преживявания. Но незнайно защо нито един от двамата не можеше да си избие от главата лицето на Изабела и най вече нейният сън. Костваше им много и да го прикрият.
Седнаха на една отдалечена от вратата маса и се заоглеждаха. Вечерта обещаваше.
Сервитьорката се приближи до тях и с меден глас, надвикващ музиката ги попита какво ще пият.
- Две двойни уискита и две бири, скъпа- викна Дийн и докато момичето се отдалечаваше я изпи с поглед.
- Дийн, невъзможен си- Сам се облегна назад, а стола заплашително изскърца изпод тежестта му- Чудя се къде ли ще е Макс ....
- Ей - Дийн вдигна ръка към него в знак на мълчание.- Сами, никаква работа, дойдохме да се забавлява ме, нали. И това е направим. Утре пак ще се захванем с нимфите, сатаните и Макс, ок?
На бара, две момичета пиеха бира и гои наблюдаваха предизвикателно. Дийн не подмина нахаканите им погледи и се изправи.
- Ей сега се връщам- врътна уискито си на екс и се запъти към момичетата.
Приближи се до тях, облегна се на плота, изгледа ги най демонстративно от главата до петите, взе купичка с фъстъци, намигна им и се отдалечи.
Остави момичетата да се хилят като хлапачки, но и те не се забавиха много.
- Искате ли компания - попита едната, с къса изрусена коса. Червената и блуза бе с дълбоко Ве образно деколте от което гърдите и заплашваха да изскочат. Късата и кожена пола, разкриваше широката лента на жартиерите и. Аромата който излъчваше де прекалено сладникав, но Дийн и Сам се опитаха да не го забелязват. - Аз съм Сюзън, а това е приятелката ми Уенди.
Уенди погледна към Сам и се усмихна леко. Седна до него, но при навеждането си остави гърдите и да се отъркат в ръката му.
Сам леко изтръпна от допира, хвана го неподготвен, но си предаде вид сякаш не го е усетил. Уенди седна и кръстоса крака.
- Не сте тукашни, нали?- отбеляза Сюзън, явно тя бе приказливата от групата- До сега не сме ви виждали. А ние знаем ВСИЧКИ хубавци в околността .....
- Имаш право бонбон, минаваме от тук. И чухме, че тукашните момичета са били много горещи- отговори Дийн и вдигна бързо вежди.
Разговора им започна да се върти около жените и най вече около тях, но ПРОКЛЯТИЕ, тази Изабел, не излизаше от главите им.
И тогава я видяха. Не можеха да повярват. Тя се приближаваше с грациозна походка към тях.
Спря се пред масата и Щракна с пръсти.
- Изчезвайте - каза на момичетата- Трябва да говоря с тези господа - Разсъбличаше с поглед и двамата и ги караше да се чувстват неловко
- Ти за коя се ... - започна да протестира Сюзън, но Изабела не я остави да довърши. Грабна в шепа косата на момичето и го изправи.
- ... мисля? За тази която ти каза да си изриташ мършавия задник от тук.- Гласа и бе заглушен от музиката, но накара момичето да изтръпне.
Когато двете момичета се отдалечиха, тя седна срещу двамата и с най сериозния си тон каза ...-
- Трябва да поговорим .... сериозно ... -

# 61
малко спам:

Няма такава готина реклама на СПН:

връшам се да ви чета Simple Smile

# 62
И понеже Градинарят се чувства леко пренебрегнат, ето как се опитва да привлече вниманието на почитателките си:

Joy Joy Joy .

# 63
Розе, мила, това дето е кацнала Импала не се казва чакал, ами му казват централна конзола... или чакай, ако нейното е централна конзола, то те са седнали върху нея, а тя казва, че тя е седнала... не, обърках се, невърмайнд... Grinning

хахахах Градинарят има интересно облекло и голЕма резачка Joy

# 64
Bella,
и (това съм аз Joy ).

За теб: цък, за да видиш кой още празнува решението ти Laughing !

Благодаря за поздрава....  мммм наслаждавам му се от все сърце...

ето и нещо за теб

# 65
  • # супернатурална #
Само минавам, да споделя това, че съм се заорала на едно място....
http://supernaturalfansonline.com/gallery/albums/appearences/200 … LA_Con_J2_060.jpg

И това: http://supernaturalfansonline.com/gallery/albums/appearences/200 … a_con/duo_035.jpg  Joy

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 20:25 от Г. Краули

# 66
Joy На хубаво място си заорала, Галче! Браво. Я пусни и на другия брат, да пооплакнем очо и Маракана.

Да ни е честит рожденния ден на Дийн - да е все такъв хубав, палав, цапнат в устата, смел, жертвоготовен, чаровен, правещ всичко за семейството си и влюбен в любимата си кола - както го е казала Мирка в поста си, по-хубаво не мога да го изброя! Wink

Като гледам, стадиона бавно но славно се пълни с фенки дошли на тазвечершния празник Mr. Green

Тренерче, много те обичаме! Heart Eyes

Aко трябва да спазваме дрескода, аз тази вечер съм се барнала така по случай партито:

# 67
Розе, мила, това дето е кацнала Импала не се казва чакал, ами му казват централна конзола... или чакай, ако нейното е централна конзола, то те са седнали върху нея, а тя казва, че тя е седнала... не, обърках се, невърмайнд... Grinning
Amore, Heart Eyes
Позна - редуваме се Joy .

Bella, Hug
Снимката е сред любимите ми, благодаря   bouquet .

# 68
Аморе, радвам се, че както винаги мислим еднакво Joy

Мараканки, браво, готови сте, много сте красиви. Той също. И ви чака.

# 69
ПисАли, писАли.... ooooh!
Едва ви догоних!

Мерсаж за новата темичка   bouquet

Нещо тези дни нямах никакво
време, защото малката ми е болна.
Но важното е, че се появих точно
за бърдей парти-то  Laughing
Голям да порасне баткото Уинчестъров!
Ииииии, сценаристите да му/ни подарят
малко по-оскъдни от към облекло сцени
Поздрав за него:
http://www.youtube.com/watch?v=a3HemKGDavw
И сладкиши за нас :

(Ясно е, че не мога да ви изненадам с нови снимки,
та поне да ви припомням разни любими  Heart Eyes)

Колкото до партито, аз ще се пременя
съвсем скромничко, та когато рожденника
се справи (разбирай смъртоносно Mr. Green)
с всички налазили го супернатурални същества
(демониЦИ, ангелиЦИ и др.), да му остане
нещо човешко, с което да си попразнува

# 70
Хаиде Мараканки, купоне е в разгара си.
Тренера докато ви чакаше... заедно с мен

врътнахме по едно.

А Сами реши да пази благоприличие и пие коктейли. Вика, че не искал да се излага пред Градинарките  Rolling Eyes

Хайде идва времето на танците .... които са ви до болка познати ...  Joy Joy Joy

# 71
  • КиТ
Плами, клипчето за Сами в подписати е просто ВЕЛИКО, а песента за сега е номер едно в моята класация. СУПЕР Е Peace

Да много добре съм ги съчетала,клипа е адски любим пускам си го всеки ден по хиляди пъти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,любувай му се още малко че с новия епизод ша ги сменям Crazy Joy Joy Joy,ша има всяка седмица с ново облекло Mr. Green Joy Joy Joy Joy

О честит Рожден Ден на Тренера  bouquet,жив здрав се така да се грижи за Сам Wink Peace
http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0 Поздрав за всички на стадиона Hug Heart Eyes Hug
виждам сте се пременили подобаващо за случея!(Мирка поздравления наиситна за поста,нищо че е взет от тубл-то невероятно е! Peace)

Аз продължавам с добре познатата ви традиция с почерпка след изпит:

цък, цък  и  цък

п.п Сам с тая косачка ме разби hahaha hahaha hahaha hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
Нова тема, вие момичета сте фурии направо!

Месри Г. Краули   bouquet

# 73
Ето го най-после и дълго чаканият снийк - пийк на предстоящия епизод: "Like a Virgin" http://www.spoilertv.com/2011/01/supernatural-episode-612-like-virgin_24.html 1:08 минути нетърпение! Mr. Green

# 74
добро утро...

измихте ли си всички личицата и зъбките...

Общи условия

Активация на акаунт