SUPERNATURAL-To talk about

• 27 287
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро,
добро утро...

измихте ли си всички личицата и зъбките...

аз да  Mr. Green, че даже и работя  hahaha

кафе и сладкиши ...

Дейна,   love001 за снийк пийка ....   bouquet

# 76
Мерси за снийк пийка   bouquet

Ето нещо основно за хапване, за болничките:

Не остана момичета, някакви си 3 дена!!! Simple Smile Mr. Green

# 77
  • Разпиляна във въображението
- Миша да не участва в Сатърдей найт лайф? Или е участвал?

# 78
- Миша да не участва в Сатърдей найт лайф? Или е участвал?
Не е участвал, нито ще участва, поне скоро.  В  интернет /туитър, тъмблр, блогове, журнали, фейсбук/ и тн има петиции за подписване за участието на Дженсън, Джаред и Миша в СНЛ, но за сега няма резултат. Дано някога стане ще е просто уникално, уникалноооо  Laughing

ето няколко петиции:
http://www.facebook.com/pages/Petition-to-get-Misha-Collins-Jens … 6219533529?v=wall

http://twitition.com/lbu2v

А това гифче е просто мечтата на някой фен  Laughing

# 79
  • Разпиляна във въображението
Пу-пу, помислих, че съм го изпуснала, а и никъде не съм чела и срещала подобно нещо. Снимките са стари, това го виждам, но кой знае, може да ми се е изплъзнало.

# 80
  • гр. София
- Изчезвайте - каза на момичетата- Трябва да говоря с тези господа - Разсъбличаше с поглед и двамата и ги караше да се чувстват неловко
- Ти за коя се ... - започна да протестира Сюзън, но Изабела не я остави да довърши. Грабна в шепа косата на момичето и го изправи.
- ... мисля? За тази която ти каза да си изриташ мършавия задник от тук.- Гласа и бе заглушен от музиката, но накара момичето да изтръпне.
Когато двете момичета се отдалечиха, тя седна срещу двамата и с най сериозния си тон каза ...-
- Трябва да поговорим .... сериозно ...

Казвайки това тя без покана се тръшна на съседния стол.
- Е, казвай – подкани я малко грубо Дийн. Никак не беше доволен, че Изабела беше провалила вечерта им. – Какво е толкова важно?
Тя придърпа стола си към масата, наведе се напред и тихо заговори.
- Заради вас пострадах. Донесохте ми големи неприятности и....
- Я чакай малко! – прекъсна я отривисто Дийн. – Идваш тук и започваш да сипеш обвинения!
- Да, ядоса се Изабела, - защото това нещо го получих заради вас двамата!
С тези думи тя рязко дръпна деколтето си настрани и разголи лявото си рамо. Върху бледата гладка кожа имаше огромен, грапав, червен белег от изгорено. Като дамга от времето на Инквизицията.
Сам тихичко подсвирна.
- Добре те е подредил Краули...
- Аха! – обърна се тя към него и в очите и просветна ярост. – Досети се значи от кого ми е този мил сувенир за спомен. Ако не бяхте вие двамата това нямаше да ми се случи.
- Виж какво, скъпа – каза Дийн и опъна краката си под масата, - това сама си си го направила. Никой не ти е крив, че си се забъркала не с когото трябва.
- Не смей да ме съдиш! – изсъска тя в лицето му. – Бас държа, че и ти не си ангелски чист...
Дийн повдигна рамене. Което си беше истина, си беше истина.
- И какво искаш от нас? – попита Сам.
- Ако обещаете да сритате задника на нещастника, аз ще ви дам информация за него.
- И как точно си я получила тази информация? – намеси се Дийн. – Краули е доста потаен...
Изабела се усмихна лукаво.
- Потаен е, да... Но в моменти на екстаз не можеш да си представиш какви неща говори... И така, съгласни ли сте аз да почеша вашите гърбове, а вие моя? Можем да си бъдем полезни.
Казвайки това тя опря лакти на масата и ги загледа очаквателно.

# 81
Добро утро!
Дейна, голяма   love001 за новото клипче!
Е как пък никой друг освен Дийн няма вяра, че Сами ще се справи с душата! И не стига това ами с техните съмнения само хвърлят Дийн в разни терзания.  Crossing Arms

Сега малко спойлери за каста ББ:
According to imdb, Raphael will be Supernaturals episode The French Mistake played by an actress named Lanette Ware.
Also Brian Doyle Murphy will be portraying the alternate world's Bobby.

Ей го на новият Рафаел  Laughing

А този ще бъде алтернативният Боби.  Thinking

Източник - http://www.spoilertv.com/2011/01/supernatural-episode-615-french-mistake.html

А този спойлер  е специално за Розичка  Wink. Rob Benedict at the 68th Annual Golden Globes Awards Give Back Hollywood Giving Lounge ББ: "After last season my character kind of disappeared, and then it looks like I might come back later this season. So right now they're working but I'm not currently, and I go back in a little bit."  newsm44

# 82
  • КиТ
Ето го най-после и дълго чаканият снийк - пийк на предстоящия епизод: "Like a Virgin" http://www.spoilertv.com/2011/01/supernatural-episode-612-like-virgin_24.html 1:08 минути нетърпение! Mr. Green

Ох нямам търпание вече,ма вече се вижда най-сетне края на седмицата Crazy Party Party Party Party

# 83
  • гр. София
Златеее  Hug
Аз спойлери не чета, ма като каза, че е специално за мен...  Heart Eyes  newsm44

# 84
Розичке,  Hug!

Вчера намах възможност да се включа активно в темата и в снимковото постване (пак болно дете  Sad), но днес ще компенсирам с тези.  Heart Eyes Heart Eyes

А сега нещо тъжно  Sad. Днес се навършват две години от смъртта на Ким Манърс.
Supernatural : In Memory Of Kim Manners

# 85
Злата аз съм благодарна за тези горните две картиник, чудеси са да си ги плесна на монитора, от кога търся нещо подобно  newsm44

# 86
  • # супернатурална #

Мир на праха му!

Злате, и на мен вече ми писна от тези болести... Sad (пък какви гомца стават...)

Дейна, благодаря за клипчето. Оо, милото Сами  Tired

Вчера попаднах на този сайт, има много снимки в задоволяващ размер, поразгледайте, после ще разцъкваме  Laughing

# 87
   bouquet за Dana и за Злата за новините. Резултатът за мен от гледането на клипчето е, че се засили още повече *** ми към мъжки ръце Crazy . За полегналото Сами... въобще... Whistling
Не ми се вярва проблемите със самината душа да свършат с връщането й - та кога момчетата са успявали да изтеглят дълга клечка Tired ?!

Ким Менърс. Вечна му памет. В моите спомени той ще остане с """кървавата""" случка при заснемането на 4.01 Lazarus Rising, с тази с окачването на моторините.

Плами,
Поздравления за поредния взет изпит Hug . 'Това е моето момиче!' Wink Колко остават?

Галче,
Този сайт и аз го знам като особено задоволяващ Joy .

Злате,
Скорошно оздравяване на малкото злато Hug .

И накрая: цък Wink .

# 88
  • КиТ
А сега нещо тъжно  Sad. Днес се навършват две години от смъртта на Ким Манърс.
Supernatural : In Memory Of Kim Manners

Това Режисьора ли е Thinking,вечна му памет и мир на праха му много хубаво клипче са спретнали в негова памет Peace

Импалка от твойто цък ми потрябваха възглавничките на Розето Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,страшни са тука!И следователно да подсилим момента:
Ох
цък smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

п.п Това ме трогна  Blush : 'Това е моето момиче!' Embarassed Embarassed Embarassed  love001  love001  love001  love001
Още 2 изпита имам да боря Twisted Evil,вижда му се края Crazy

# 89
Да, Плами, беше един от режисьорите. Сега прочетох, че е режисирал 17 епизода от 1-4 сезон. Характерно за стила му като режисьор е било желанието/предпочитанието да заснема сцените още от първия дубъл, за да се запази спонтанността.

Аз реших генерално въпроса с непрекъснатия *туп* и постоянната нужда от възглавнички – няма да мъча Розето Hug все да тича насам-натам. Взех си една от нейните възглавнички и си я прикрепих на д-то по следния начин: горния край затъкнах в кожения колан, който свих от Самито - дамм, и 'сувенири' събирам Whistling -, а долните два ъгъла – в чизмите. Не е особено красива гледка hahaha когато съм вертикална, но, първо, това се случва рядко Flutter и, второ, многофункционално е Joy .

п.п Това ме трогна  Blush : 'Това е моето момиче!' Embarassed Embarassed Embarassed  love001  love001  love001  love001
Още 2 изпита имам да боря Twisted Evil,вижда му се края Crazy
Е как иначе Hug .

Общи условия

Активация на акаунт