SUPERNATURAL-To talk about

• 27 173
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Eхааа Зимна роза, благодаря, втората снимка /колажа/ е страхотна, запазих си всичко Simple Smile

Eто още прекрасен Сам Simple Smile

И малко Дженсън за равновесие :

и ето го моят Кастиел от 7ми сезон Simple Smile

За спойлерите - много благодаря за тях- ББ : Само не Боби, не мога без репликата "Booolls"  Laughing
Е каква е таз гад, нечувана? По-лоша от Луци? Хм интересно  newsm78  

Ангелката е много хубава Simple Smile
Аз повтарям сериала и съм вече до 6ти сезон, но наистина е нужно да се завтори, доста неща "виждам", който преди съм пропуснала Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 22:52 от Mupka

# 166
 Shocked Shocked  Joy http://uk.eonline.com/uberblog/hwood_party_girl/b222617_danneel_ … al_hubby_her.html

ДА Й ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ НА ДАНИЙЛ! : (цитирам цялото интервю, защото имам доста коментари за правене) Mr. Green

You may know Danneel Harris from One Tree Hill, but she's also starring in The Roommate, a new thriller in which she makes out with Leighton Meester.

So when asked whether she's had to cohabitate with any crazy people in real life, she said that her Supernatural hubby Jensen Ackles is actually the scariest:

Леле! Голям страх бере значи!  Mr. Green С удоволствие бих я отменила, като я е страх толкоз!  Mr. Green Mr. Green

"Everyone keeps asking me that and I just say 'No, just my husband!'" she told me during a special screening of the new movie at Soho House, clearly joking (right?).

In all seriousness, Danneel says married life with Jensen is...

"Really good!"

А - в това го предполагам и без да ни го казва. То "with Jensen" въобще, изобщо, хич не мога да си го представя "Not good"  Twisted Evil

She says her favorite part of being married is letting it all hang out.

"Walking around with no makeup on all the time!" she told me, adding, "I know that you're not supposed to do that. I hear later in life, your wife is always in sweatpants and hanging out. But that's what I like about it right now, it's just really comfortable and fun. In this chaos, it's nice to have someone you can veg out on the couch with."

Това с но-мейкъп-а е яко, защото всички го правим, но пък чак само по размъкнати анцузи ако се виждаме..... Горкото той, повлекана вкъщи (joking), която го тъпче с разни fast-food, от които си е развалил пер-фект-на-та фигура (справка - летните футболни снимки) А там беше женен едва от 2 месеца...  Thinking

But apparently, Danneel and Jensen aren't watching Twilight when they're curled up.

А, последното (ама наистина в дъното на списъка), което бих правила на нейно място "curled up with Jensen" е гледане на Патисън!  Mr. Green Mr. Green На първата секунда ми идват поне 70 идеи какво ДРУГО да се прави в подобна ситуация  Mr. Green Heart Eyes

When asked if her Roommate costar Cam Gigandet ever mentioned Twilight (which he starred in) on set, she feigned ignorance.

"What's Twilight?" she joked. "I haven't seen it, so I don't know. Maybe I would be [a fan], but no."

Guess she prefers the paranormal to the undead?

Не го е гледала, ами добре, в една точка си приличаме значи. Simple Smile (ех, една прилика да открия и аз)  Rolling Eyes

Read more: http://uk.eonline.com/uberblog/hwood_party_girl/b222617_danneel_ … tml#ixzz1CAvzVXwb

"No offense"  Hug Peace, пак да си спомена, че миналия път като ви загризах по врата, наскачахте да ме биете с камъни  Flutter

Мирка, страхотни снимки! А докато сме на вълна "рисувани красавци", ето и един Дийн:
(click 4 larger)

# 167
 Joy интересно интервю
Във въпросният филм участва и нашето момиче Нина Добрев от Дневниците на вампира  Wink

# 168
И линк към последното (май) нещо, в което Дженсън е участвал, а ние не сме го гледали (по обективни причини). Simple Smile Зализанкото ми то е хубаво и във флотска униформа! Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=oRBGSfdFnvA&feature=player_embedded#!

Joy интересно интервю
Във въпросният филм участва и нашето момиче Нина Добрев от Дневниците на вампира  Wink
Това беше ново и за мен. Ми, ще се тегли този трилър като излезне, да видим дали госпожата изневерява на станалата вече семейна традиция членовете на семейство Екълс да се снимат в тъпи хоръри-трилъри. Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 23:17 от Dana_Scully

# 169

Това беше ново и за мен. Ми, ще се тегли този трилър като излезне, да видим дали госпожата изневерява на станалата вече семейна традиция членовете на семейство Екълс да се снимат в тъпи хоръри. Mr. Green
по-добре да се снимат наште момчета, поне да си ги гледаме
иначе си права - и двата филма с Джнесън бяха пълна боза, но пък и бози ще гледам заради него кво да се прави ще се жертваме  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=ZCQuzq8tpfQ&feature=player_embedded
eто тук на 22 секунда се вижда нина с нейния специфичен глас  Grinning

# 170
Чета по-внимателно това: ББ Here are 5 reasons you should stay home on Friday night, DVR "Fringe," and watch "Supernatural" at 9 p.m. EST on The CW. We'd recommend you have your tissues handy.

1. Meet the next Big Bad. While the focus of Season 6 thus far has been retrieving Sam's soul, Friday's episode introduces viewers to a new villain who is, dare we say it, more formidable than those who have come before. Lucifer was scary mostly because of his name and the history around it, but when you find out how the next foe is released, there will be no "Sympathy for the Devil" involved.

..... и се чудя - дали Дядото няма да е новия супер-гад на Ада? Кой, защо, как и с каква цел го е върнал в играта иначе? Много плоско ми се вижда обяснението да е искал да върне Мери... Thinking

# 171
О дядката всички го ненавиждаме, може това да е вдъхновило сценаристите  Wink
Само се надявам да не е Адам, ще бъде съвсем скофтено положението  Sad

# 172
Aми, обещаха, че Адам пак ще го видим (по-нататък в сезона), обаче от дотук присъстващите, Дядката ми е най-странен за какво ли са го върнали, нищо чудно да е заместник на Краули като King of hell. (Жалко, че Краули няма да го връщат повече, според интервюто на Zap2It).

И без връзка с горното:

Joy

# 173
а за двамата дето ще ги трепят понеже не можах да си го преведа съвсем както трябва не ми стана много ясно точно какви персонажи са, обаче съм готова да заложа на братовчедката, особено ако дядката е новата мръсна гад т.е. старата мръсна гад  Mr. Green

# 174
Добър вечер,
Дейна не ме разочаровай така .... Как така Краули няма да го връщат  newsm45 Големи са гадняри. Не можаха да разчистят дядката и Лиса, а ми Краули  Crossing Arms . Ще правя гладна стачка.
До колкото знам аз, Дженсън не сме го гледали в униформа (A Few Good Men) защото е театрална обстановка.
Благодаря на всички ви за спойлерите (които слабо си превеждам) и най вече за прекрасната тема която сте направили днес (аз нали съм си 1/2 русначе  Rolling Eyes, та ми е бая на сърце тяхната музика).
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Hm, ще си умра от любопитство не само за новата серия, ами и за 16-ти епизод: Mannequin: The Reckoning" - в какъв ли проблем ще да се е забъркала Лиса, че да трябва да бъде спасявана? И то Бен да се обади на заместник-татко си??

Предположение 1: Лиса излиза с някой друг и на Бен това не му харесва - обажда се на Дийн да дойде да я вразуми и той заварва другия там - следва меле. (Твърде много "а-ла латино сериал", малко е вероятно да е това);

Другото, което направо ме накара да погледна ей-така  Shocked беше ето този коментар на една мацка във лицевата книжка:
Kristen Perry I know, so cute! And personally, I don't care what Lisa said, I think Ben is Dean's son. I'm curious to find out what's going to happen in "Mannequin 3: The Reckoning," the write up said that Ben calls Dean because Lisa is in trouble, but what's waiting for him when he gets there isn't what he expects. I want to know what that is!

Nancy Brooks Lynch Lisa is pregnant again with Dean's son.....remember he was living with her before Sam returned (just a guess)
(това пък не ми беше хрумвало, защото е още по-откачено и нетипично за СПН отколкото всичко останало! Тук даже  и латинсоериал би бледнял).

Финалния коментар е: Kristen Perry That would definitely be unexpected...I personally hope not, just because that would mean she'd be around more, but that sounds like a very feasible guess.

# 176
(Жалко, че Краули няма да го връщат повече, според интервюто на Zap2It).

E за Краули и мен ме е яд, че няма да го гледаме. Той е един от любомците ми, а и Марк Шепърд играе брилятно  Flutter

ето нещо мн готино /може ли да я виниш малката девойка, ориентирано момиче  Laughing/ Цък
Eто нещо за лека нощ /ама Джаред как пуска ръка да гали нежно Миша  Mr. Green/
Цъкккк

# 177
Тази вечер явно е поредната вечер на дългите, напоителни и пълни със спойлери интервюта на Сера Гембъл! А вас ви няма да си играем - броим се на пръсти пишещите! Ето ви и второто интервю:http://www.tvsquad.com/2011/01/26/supernatural-sam-dean-winchester/ Mmm, нямам търпение Heart Eyes

Мирка, много е сладка тази скалъпена сцена с девойката и пускането на ръка под масата! Mr. Green

И от Buddy.TV побързаха да ни подгреят за предстоящия епизод със 7 причини защо не трябва да го пропускаме. (Не че бихме направили подобно нещо) Накрая на прелюбопитната статия има и снимки от предстоящия епизод: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/7-reasons-to-get-ex … -for-t-39189.aspx (от сега я чакам сцената с въпросния меч, трябвало да е много смешна) Май ще има доста хумор в оставащата част от сезона.  Wink Ха-дано освен хумора, да вземат да върнат и хубавата музика в любимия сериал! :rock:   Все пак освен заради майтапите, които непрекъснато се получаваха между момчетата в началните сезони, се влюбихме в СПН и заради размазващата музика, нали? (Както и поради още 101 причини, които няма да изброяваме сега, защото го правим вече 22 теми Mr. Green)

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 00:49 от Dana_Scully

# 178
  • # супернатурална #
А вас ви няма да си играем

Ами до преди малко гледахме „Devour”  Laughing На мен ми хареса филмчето (май съм станала всеядна по отношение на момчетата) даже го нареждам на второ място след "10 инчов герой". Не успях да схвана съвсем, но може причината да е в детето, което още не беше заспало и ме разсейваше. Дейна, ще си играя с теб, ако говориш на български...или поне на полски  Laughing
Иначе си преведох отчасти словоизлиянията на Госпожата. Мого приказлива  Whistling Нашата нещо по- се спотайва  Laughing

# 179
 ooooh! верно днес беше филма .... и аз без мъж днес, щях да си го прекарам супер, наслаждавайки се нескрито на г-н Екълс ... ама, че съм шматка.
И аз искрено се надявам най накрая да чуем хубава музика, майтапи м/у момчетата и най вече малко по свеж декор. Омръзна ми все да е тъмно, мрачно и подтискащо.
А, и да ви покажа новите ми неща ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт