SUPERNATURAL-To talk about

• 27 227
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Галче, на чист български си говоря. Simple Smile Английските интервюта, сори, ама нямам време да ги превеждам, затова ги пляснах директно  Embarassed (къде да помагам с английския, готова съм да откликна веднага)

Иначе "Devour" по принцип си се нарежда на 2 място след Ten Inch Hero - просто поради липса на кой друг филм да сложим на второто място и поради още по-плоския сюжет на "Кървавия св. Валентин". Mr. Green

# 181
  • # супернатурална #
Танче, шегувам се мило, няма да ми превеждаш. Hug Исках да кажа, че много искам да се намеся компетентно, ама не мога  Laughing
Абе на мен филмите, които е снимал Дженсън повече ми харесват. Например "Кървавия" е по-малко зле от Петъка. Защо така на това хубаво момче не му дават добри филми-не знам  Tired Сигурно на единия гол талант, Импалко, разчитат да им продава продукцията. 

# 182
Танче, шегувам се мило, няма да ми превеждаш. Hug Исках да кажа, че много искам да се намеся компетентно, ама не мога  Laughing
Абе на мен филмите, които е снимал Дженсън повече ми харесват. Например "Кървавия" е по-малко зле от Петъка. Защо така на това хубаво момче не му дават добри филми-не знам  Tired Сигурно на единия гол талант, Импалко, разчитат да им продава продукцията. 

Колко си мила и добра, казвайки че Дженсън имал по-хубави филми (мен ако питаш, на Джаред "Петъка" е в пъти по-добре от Devour)
Я да те поздравя с това: http://www.youtube.com/watch?v=CgoVuxvMAI8&feature=player_embedded и особено с момента от 0:42 - 0:48! Simple Smile

Иначе да се намеся, наистина на един гол.... талант и много красУтЪ разчитат из филмите на Дженсън, за да се гледат. Ако не беше той едва ли някой щеше да се трогне да ги гледа.

Я, сега като изгледала "Девауър"-а, дай мнение биваше ли така русата мацка да претупва Джейк (Джейк се казваше, нали?) и да не го удостои с ... хм, нужното време и внимание? Mr. Green

# 183
Я, сега като изгледала "Девауър"-а, дай мнение биваше ли така русата мацка да претупва Джейк (Джейк се казваше, нали?) и да не го удостои с ... хм, нужното време и внимание? Mr. Green
Да Mr. Green .

bichi, Hug
Новите ти произведения са страхотни! Рогата на Краули ти ли му ги сложи Whistling ?

Дженсън в 'A Few Good Men': нахлувам на сцената, късам униформата на парчета, разрошвам косата и го засилвам ударно на шофьорското място, ааа-ма-ха Crossing Arms !

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 01:27 от Impala

# 184
  • # супернатурална #
Joy

Не. Имаше хляб в това момче. И салам имаше  Laughing И обучителен потенциал, ама не попадна на когото трябва. Малко ме притесни това премигване след...претупването.  Laughing

Юхууу! Гол талант и коланче за разкош. И на Звездев предаването да води, пак ще го гледам  Laughing
И понеже обичам да си връщам...цък

# 185
Joy

Не. Имаше хляб в това момче. И салам имаше  Laughing И обучителен потенциал, ама не попадна на когото трябва. Малко ме притесни това премигване след...претупването.  Laughing
Да, с примигването направо развалиха целия обучителен потенциал! Имаше как още малко да го пообучават.... Simple Smile А че и хляба и салама са в него, спор няма! Wink

Дженсън в 'A Few Good Men': нахлувам на сцената, късам униформата на парчета, разрошвам косата и го засилвам ударно на шофьорското място, ааа-ма-ха Crossing Arms !

Представям си те как правиш десант на сцената и го поваляш по гръб, победоносно късайки бели офицерски ризи и пагони и размятайки ги насам-натам Laughing

# 186
Представям си те как правиш десант на сцената и го поваляш по гръб, победоносно късайки бели офицерски ризи и пагони и размятайки ги насам-натам Laughing

Така ще го тръшна, че няма да има време да мигне даже Joy !

# 187
  • # супернатурална #
 Joy
Е направо си проси и тръшкането, и рошенето и стайлинга дето си му замислила. Ако мига след диверсията, репете до откат Grinning

# 188
Точно! И А каже 'Анкор!', А пак го почвам Joy Joy Joy .

# 189
Точно! И А каже 'Анкор!', А пак го почвам Joy Joy Joy .

Joy Joy Joy Ами "На война като на война". Тръшване на земята по очи (може и по гръб), после щателно претърсване за скрито оръжие и т.н. и т.н. военните стъпки по устав трябва да се спазват.

# 190
Аа, по гръб, по гръб, как по очи?! Не съм егоистка bowuu . И задължително Фнимателно боравене с оръжието Mr. Green ... 'щото сигурно е заредено и без предпазител Joy Joy Joy .

PS. Чудя се има ли област или дума, която да не мога да опороча ooooh! ...

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 02:13 от Impala

# 191
Аа, по гръб, по гръб, как по очи?! Не съм егоистка bowuu . И задължително Фнимателно боравене с оръжието Mr. Green ... 'щото сигурно е заредено и без предпазител Joy Joy Joy .

С оръжието винаги се борави Фнимателно! Ще му е нужно във втората част на офанзивата Mr. Green А след претърсването следва бърз опознавателен езиков курс с "врага" - препитване по френски, немски, италиански и накрая за финал - полски! Все пак - "опознай врага, за да го обикнеш", нали така? Simple Smile  Ако издържи и на този тест, се минава към тежката артилерия - измъкване с прибежки и припълзявания от сцената на бойните действия и лекуване на раните в някой бар с лечебна доза "Пърпъл нърпълс".

# 192
  • # супернатурална #

PS. Чудя се има ли област или дума, която да не мога да опороча ooooh! ...
Е ти пък какво си виновна, че така очарователно-порочно размахват (малко)смъртоносните си оръжия пред нас Rolling Eyes

Не произведе изстрел, ама добре му седеше  Laughing

OMG! ГОЛЯМ НОЖ  Laughing

Айде до утре, че ми оправиха леглото  Heart Eyes

# 193
Лека!
Да не ви е тясно на туй креватче Mr. Green с габаритите на Джаред има риск отвита да останеш, а върлува грип. Измисли там някакъв алтернативен начин за сгряване, ако се наложи Simple Smile

# 194
  • # супернатурална #
Много се надявам цяла нощ да ме завива със...себе си Flutter То и тази позиция е единствения вариант за побиране. Та...ще се наложи... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт