SUPERNATURAL-To talk about

• 27 164
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Да живее tmbl-то

Успешен ден!

Преправям се. В момента проклинам tmbl-то. Стана ми лошо и в момента вдишвам и издишвам дълбоко.

# 196
  • # супернатурална #
Добро утро!

Явно снощния филм доста ме е впечатлил, защото сънувах младата Дженсънова версия  Laughing В свое оправдание ще кажа, че и аз като Фейчето служебно, с обучителна мисия. Започнахме от А и Б, щото ми се стори, че и целуването му куцаше и...до там. По сънищата с чуждите мъже само се  целувам и танцувам   Tired  Не си спомням похвалих ли го след урока или го наплясках  Laughing

# 197
Добро утро Simple Smile

Бичи страхотно се справяш с шопа, браво, продължавай все така  Grinning

Мириел страхотни неща си напускала, това тъмблр е мана небесна, там има наистина гениални хора  Peace

Краули рисунките са уникални  bouquet

Момичета тъй като не съм следила досега, кажете сега, утре дават серията вечерта, и до към полунощ трябва да я има из нета, а субс кога излизат. Цве ми беше казала, че мацката дето превежда ги прави за 2-3 часа. Ако е така поклон пред нея  newsm20

# 198
  • Разпиляна във въображението
Абе да ти кажа, не ще го пусна линка, ноооо, там има и ... Без коментар. Обаче има и много талантливи, а и хора с леко болно съзнание.

# 199
Tази жена ми е много позната като физиономия нещо Thinking Някъде съм я гледала, ама къде ли? newsm78
Сега разгледах в IMDB, играла е в Dark Angel, обаче изобщо нямам спомен за нея от там. Явно се бъркам с друго лице Rolling Eyes
Явно сориозно я обидих дамата, като я нарекох световно безизвестна. Сега и аз й разгледах IMDB-то - доста си е поиграла. А това си е същия Дарк Ейнджъл, дето го гледахме. И аз не си я спомням от там, ама като я гледам каква е хубавица най-вероятно ще да е била някоя от трансгенетичните.

Дейна, голямо благодаря за всичката интересна информация, която си издирила!  Hug  love001

ДА Й ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ НА ДАНИЙЛ!
hahaha Дейна и аз се присъединявам към теб. Милата измъчена душица, как ми стана жал за нея.  Laughing
За гледането на новия й филм, първо ще изчакам вие да го гледате и ако дадете добри отзиви - тогава. Сакън да се не мина!  hahaha

И линк към последното (май) нещо, в което Дженсън е участвал, а ние не сме го гледали (по обективни причини). Simple Smile Зализанкото ми то е хубаво и във флотска униформа! Heart Eyes
Това не е ново - от април 2007 година е постановката. А че е хубаво - спор няма  Heart Eyes.

ББ: Не смея да предполагам кой може да новият голям гад, ама не ми се вярва да е Адам. Нали все пак Михаил е в него, той не че от най-добричките  Mr. Green, ама чак пък да е голямат гад  newsm78. Дядката също не ми се вярва да е. Той си е просто човек. Ще поживеем и ще видим.  Grinning

Дейна, ти направо ми събра очите с теорията за бременната Лиса  #Crazy. И аз никога не бих се сетила за това.

Бичито, много надобря ти във фотошопа!   bouquet Рогите на Краули са един път!

Явно снощния филм доста ме е впечатлил, защото сънувах младата Дженсънова версия  Laughing В свое оправдание ще кажа, че и аз като Фейчето служебно, с обучителна мисия.
То вие градинарките всичките така се оправдавате  hahaha.Наложило се било, от чист професионализъм и таквиз ми ти работи. Срама си нямате, ей! Поне си признайте с ръка на сърцето колко много ви е харесало.  Crossing Arms  Laughing

Аз Девауър-а пак го пропуснах  Embarassed

# 200
Каиши! smile3544 И мечове! smile3544

Галче,
Ужас! Какви кошмари сънуваш ooooh! ... Да ти изпратя отчетата да ти четат?

Mupka,
Гледам епизодите не от zamunda, но ще се изкажа компетентно Laughing . Епизодът се излъчва към 2-3 часа българско време през нощта в събота. Качен и със субтитри го има сутринта. Ако греша и подвеждам, моля, някой да ме коригира Peace .

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:57 от Impala

# 201
явно вчера след филма с Дженсън е било много активна вечер, изписали сте сто страници...

хайде прочетох всичко

и видях всички снимки

така че съм достатъчно затоплена да изляза навън

тръгвам да търся мъже с якета за сваляне (дали мъжете или якетата избирате вие)

# 202
  • # супернатурална #

Ужас! Какви кошмари сънуваш ooooh! ... Да ти изпратя отчетата да ти четат?

Е, чак пък кошмари.. Rolling Eyes Не се събудих с писъци, изпотена и задъхана...но, и утре е ден Grinning А отчетата каква точно религия изповядват, да не вляза в грах нещо, като им дам да ме...напътстват  Thinking
Злате, ми хареса ми...малко  Blush Но каквото и да правя с Дженсън на сън, все се озъртам за Джаред  Laughing
Сега, да ви питам нещо. Имаме един спор със Ситито, а залога е честта на една от двете. Шегувам се. Не, не се шегувам Grinning Става въпрос за края на 1:19 - играха ли шах младите или само се поцелуваха?

Бела, поразходих се и ни един мъж навън, който да си струва свалката...на якето. Стой си тука и сваляй безопасно и на воля  Laughing

Ето една снимка с бившата, която не бях виждала.

# 203
Да, само запотена и задъхана, видях те аз Wink .
Ако съдя по ръкавите Laughing , отчетата изповядват универсалната религия на любовта - доста високо съм в йерархията на клира й bowuu . Затова не се притеснявам за душата ти - ще отиде дойде точно където трябва.
За 1.19 ще ти отговоря ако ми кажеш коя от вас на кое залага Crossing Arms .

# 204
  • # супернатурална #
А, добре, аз пък си помислих, че ще питаш коя КАКВО залага  Laughing Ще кажа, но обещай да си безпристрастна. Аз залагам, че и се отвори парашута, целия Grinning

# 205
Amore-то """печели""" Sunglasses . Бързо да ме зарадва с нещо Joy !

# 206
  • # супернатурална #
Искам и второ мнение  Crossing Arms Как бе, Импалко, по пътя на логиката ще го пуснеш ли това след такава целувка  Grinning

# 207
Аз не бих го пуснала, ще го стегна в желязна хватка (и с крака) Mr. Green

Здравейте значи Sunglasses Галче Hug

# 208
Sonja, точно Peace : само да ме погледне, така ще го стисна, че ще извика от болка, а после и от друго bowuu bowuu bowuu . НО това е друга тема. В конкретния случай, Галче, мисля че видяхме всичко. Което обаче не пречи да си представяме евентуалното продължение Whistling , но без Сара Naughty .
PS. Хм, защо пък трябва да ме поглежда?! Мятам се и в гръб: ох, какъв гръб...

# 209
  • гр. София
Здравейте и от мен в този мразовит ден.

Имам персонално обръщение към Дейна:

Дена, Дейна, стига вече!
Втори месец как изтече,
а от тебе разказ няма....
Пишеш или е измама?
Тъй не може, засрами се!
В скоро време поправи се
и творбата тука давай
(хич не ми се ти скатавай!),