SUPERNATURAL-To talk about

• 27 150
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Относно подписа на Бела, все се чудя какво ми се иска повече - да отвия или да завия Дийн с одеалцето  Joy

Галче, коя е бившата на Джаред, прилича ми на латина. То какво ли питам, ама пусто фенско/ женско любопитство  Mr. Green А във връзка със спора за 19 епизод само мога да кажа, че много си подхождаха с момичето, повече от всякаквите Рубита. Честита ти практика насън   bouquet   И аз снощи изгледах Обсебени-те, няма какво да му коментирам. Младежът ми се видя  като ранно копие на Дийн - погледи, сълзи, преживяване, отговорност. Като гледах баща му и се чудих от къде всъщност Дженсън е взел толкова красота  Mr. Green.

Благодаря ви за всички спойлери и факти  Hug  И не остана, почти, ей изчакахме го

# 226
... на Сам голите гърди, не приемате, че е топнал чушлето (това е реплика на мъжът ми, не моя, и е по повод въпросната сцена  Mr. Green)

Галче, паднах Joy Joy И моят така се изказва - "топна чушката в горчицата"  hahaha Joy hahaha

# 227
  • # супернатурална #
Ми като им е беден речника и езиковата култура  Whistling Ние романи можем да изпишем по темата, а те... ooooh!  Joy Че чак и умалително!

Люс, за бившата само знам, че се казва Сандра Маккой (латино-шотландка, най-вероятно), че се е снимала в една серия като кръстопътен демон (Сам я опука, ама буквално  Mr. Green) и че си скубе ваклите коси от яд, че го изпусна този мъж. Ето я:

Как ще те накаже Самито

Как?  Rolling Eyes (ако Главната се завърти, ще каже, че ще ме накаже, като...не ме накаже Laughing)

# 228
Гaлинчe, кaк чyдecно cи знaeш нaкaзaниeто Laughing

# 229
  • # супернатурална #
 Tired
Не стига, че почти никога не ме наказва, ами все ме поощрява, поощрява...Това не е хич възпитателно  Naughty

# 230
  • КиТ
Верно снощи сте се поразгорещили Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Краули ха съмняваме и мен тая опознавателна мисия на сън Thinking Joy Joy Joy Joy

Импалка само от леко любопитсво къде е това у вас Thinking,мое се окажем съгражданки,малко вероятно но се пак Mr. Green Joy Joy Joy Joy,като открих една съгражданка в дневничарста тема чак не вярвах Mr. Green  hahaha hahaha hahaha hahaha Та мога и аз да се самопоканя,ша изям бамята ако има такава Mr. Green Blush

Бившата на Джаред ни ми допада добре че я е опукал Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire hahaha hahaha hahaha

Накрая Импалка честит подпис отнво и текта е много добър  bouquet  bouquet  bouquet
Много добре си ги направила браво Hug Hug Hug

Моя е от едно британско сериалче (за вампир,вълк и дух Mr. Green),в тази връзка Краули айде би няма ли да го гледаш Mr. Green или чакаш субс?,който не знайно кога ще излязат ooooh!

# 231
Благодаря за разясненията, значи най-късно в неделя, ще имаме чисто нова серия + субс  Laughing

Момичета Миша е пуснал невероятно сладки снимки в туитъра. Много е готин!!!! Адски ми харесва!

Цък за големи...

И пускам едно мое забавно излияние Simple Smile По-скоро като комикс :
This is my candy story, дано се забавлявате, защото аз се заваблявах много, докато го правя Simple Smile

# 232
Добър вечер,
изчетах ви на две на три и бързам най напред да кажа .....
  Миркааааа    комикса е просто велик (може да незнам перфектно английски, ама това си го преведох) .... отивам пак да го гледам и после да ви изчета подробно и тук .....

# 233
  • # супернатурална #
Леле Мирка!!! Ще повторя bichito , ама това наистина е страхотно, страхотно! Личи си че е правено с много любов, труд и въображение! Трябва да го покажеш и другаде, повече хора да му се порадват!  bouquet

Плами, наистина чакам субс и ме е яд, че Папи не е фен и на другите три сериала, които следя Grinning

# 234
  • КиТ
Ллеле Мирка невероятно Crazy Joy Joy Joy Wink Peace,браво че си преживяла Мечо(Роб) Mr. Green,доста хора го направиха Mr. Green,последно Мишето го направи в гьола hahaha hahaha hahaha

Май повечето тук сте фенове и на Здрача newsm78,аз леко го недолюбвам Whistling

Плами, наистина чакам субс и ме е яд, че Папи не е фен и на другите три сериала, които следя Grinning

Ми ша почакаш да ти кажа,няма мераклии да го превеждат тъй като гледам Thinking,ни епочнахме да обсъждаме,че ни сърбяха вече ръцете Rolling Eyes Кой е Папи тука ме опхвана любопитството Rolling Eyes И само 3 Shocked,ха мойте не смя да ги преброя че става страшно hahaha hahaha hahaha

# 235
Е, моите са официално двама- трима  Mr. Green   Тенденцията е към намаляване на възрастовата граница, което малко ме притеснява, но само малко  Shocked   Та, Ми, отново си сътворила нещо сладко, забавно и смислено   Grinning    bouquet  Преди малко го гледах за последно  Grinning  Добре си го разгърнала Роберто  Joy   Малко е участието на Сами, но лирическата героиня си знае   Grinning 

Реших, ще започна да гледам "Да бъдеш човек", навих се. Но ще карам кротко и бавно, когато имам време.

Ааа, тази бившата на Джаред я помня като демона, струва ми се изкусителна. Да, но въпреки това, е изтървала голямото парче  Mr. Green  Лека и уинчестърска  на будните все още  Hug

# 236
Момичета много лоши новини! CW Programming changes - Supernatural and Smallville both get bumped this Friday!
 По ягодите! RageЕпизода "Like a virgin" се отлага за 4-и февруари!
"CW'S FRIDAY LINE-UP CHANGE: NO NEW SUPERNATURAL THIS WEEK! "Like a Virgin" will be airing next week (February 4th)"
източник

Moмичета благодаря ви за страхотните отзиви и думи!   bouquet

Хахахах Люска такива са дилемите в душата ми. За Сами имах малка дилема от 2 сезона, преди да се появи Кас Simple Smile И аз се навих за тоя сериал а и след тези гадни новини, очевдно няма какво да се гледа Sad

Супер ми се стъпняса, толкова го чакахме  smile3518

ПП-Феновете в тъмблр и туитър организират утре световно гледане на Lazarus Rising  в 9 часа вечерта като знак на протест. Всички заедно по едно и също време ще гледат един и същ епизод. Звучи много готино нали? В момента се чудят как да превъзмогнат  часовите зони и разлики  Laughing

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 01:17 от Mupka

# 237
  • # супернатурална #
Ей, това вярно ли е? Close Twisted Evil Tired Защооо?

"Да бъдеш човек" ще ви е утеха. Вижте готиния пушач в подписа ми  Wink

# 238
Срам ме е да чета какви ругатни и каква ярост се изсипва върху CW последните часове. Направо туитъра ми и тъмблрто са почервенели. Направо са вбесили феновете и с право.  И накрая споменават, че видиш ли утре може да ни пуснат нов постер с Джаред, Дженсън и Миша. Чудят се как да замажат /срам ме е да кажа думата ос***нето/ омазването което постигнаха. За постера източник ми е туитъра им - @CW_network Burbank, CA

ПП- Момичета тази снимка се казва, че е от сета на каубойският епизод и че е истинска, вижте я.Дано да е истинска наистина Simple Smile Цък за голяма Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 01:58 от Mupka

# 239
Плами, Hug

Моето 'тук' е едно много малко градче, така че щях да знам, ако имаше и други сънародници Sad . Но всички сте поканени на гости, макар и виртуално.
Благодаря Hug за комплимента! И твоят подпис ми харесва - да можех и аз така да танцувам, ама не би - завършено дърво Cry .

Mupkabouquet   bouquet   bouquet
Страхотен комикс с много правилно и по вкуса ми Wink решение на проблема. Не разбрах само защо наричате Мечо Crazy онова високото слабото newsm78 , но сигурно е някакъв здрачен жаргон.

Еее, не Shocked ! Чак на 4 февруари #Cussing out ! CW трябва да имат адски добра причина, в противен случай рискуват, много. И да гледат поне постера да е хубав, че... нали Mr. Green ...

Общи условия

Активация на акаунт