SUPERNATURAL-To talk about

• 27 239
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
 hahaha hahaha hahaha
Убавица е той убавица. Ако като мъж разбива женските сърца и ни кара капачките да омекнат .... Като жена незнам какво може да направи на мъжете. Глей само к'ви устни, кви очи ....  4470

Импалка  Hug , Розе  Hug благодаря ви за поздравите. Особено този на Импала .. музиката ме накара да настръхна.
Аз да ви кажа усилено от няколко месеца търся една песен, да видим можете ли да ми помогнете.
Значи, пее я мъж и гласа е м/у Аксел Роуз и James Hetfield. Един такъм много дълбок и напевен ... уфффф не мога да се обясня. Та песента е почти акапела. И има едно голямо мъкане Мммммммммм Ммммммм Мммммм Абе с две думи много е яка. Ама пусто му не мога да се сетя ни как се казваше песента, ни певеца. А я слушам почти всеки ден по радиото  Rolling Eyes Та ако ми помогнете да я намеря, ще ви обичам още повече  Hug

# 331
Бичито, случайно да е тази - http://www.youtube.com/watch?v=gDsZMHW1wMM

# 332
Злате, и аз мисля, че е тази Grinning

# 333

Златееее обичам те многооооо  Hugцък точно тази е. Ох днес Ще си я сваля. Малииии разтреперих се  Embarassed

# 334
Розе, Heart Eyes
Благодаря   bouquet за поздрава.

PS. Извинявай Blush , но късно го видях - явно съм по-разсеяна отколкото очакавах ooooh! . Коригирам се, но пак си ме е срам Embarassed .

Страшна песен - и в пряк Cry и в преносен смисъл.

Ах, какъв голям подарък за Златото. Особено когато го цъкнах за 100% view... Розе, време е за тазседмичните възглавнички Laughing .

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 10:49 от Impala

# 335
  • гр. София
Импалка, вярно....

Ето, направо валят...

It's raining men pillows, hallelujah, it's raining pillows.... Whistling

# 336
Импалка скъпа,  и за тебе имам  Hugцък даже и възглавничка Ще ти дам

# 337
Ха-ха Joy !
Розе Heart Eyes , благодаря   bouquet . Наистина е по-добре да валят възглавници, 'щото ако са мъже кой знае какъв ужас ще ми падне отгоре да ме затисне безвъзвратно Crazy . А аз съм скромна - искам само 3-5 точно определени капки дъжд, Галче!!!

bichi, Heart Eyes
Как знаеш как да ме 'отстреляш' Joy !!! БУХ! (A Shocked ! Чак сега забелязах надписа на стълба точно пред ръката на Диййн с колта. Дали е случайно Thinking - не вярвам Mr. Green !) Благодаря   bouquet . Има ли смисъл да ти казвам пак колко те обичам?!

PS. Знаех си аз, че с включването в темата ще открия нови хоризонти Wink .

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 21:14 от Impala

# 338
И аз Импалка, и аз   bouquet
Ето за това изтрелвам последните си два куршума за сега (и после чак довечера)
Бум ... Бум ... и Бум

# 339
  • гр. София
И аз Импалка, и аз   bouquet
Ето за това изтрелвам последните си два куршума за сега (и после чак довечера)
Бум ... Бум ... и Бум

Аз ли не мога да броя или куршумите са три  Rolling Eyes
Винаги съм била зле по математика, ма пък чак толкова...

# 340
Ми така де останал е един в барабана на револвера ....  Whistling
Грешката е в мен  Embarassed  Mr. Green

# 341
Съвзех се Laughing !

Поздрав за кастиелките: http://www.youtube.com/user/wolfpup2000#p/u/0/R9VNFaQ2apY

# 342
O мерси за поздрава, страхотен е  Hug
Ето и от мен нещо много готино ала Дженсън Simple Smile

# 343
Здравейте, нямам време в момента да ви пиша подробно, но не мога да не споделя тази красота с вас:

До утре, когато ще мога да пиша по-спокойно.

# 344
Здравейте!

Понеже липсвах няколко дни от комп и интернет, одеве се прибрахме и след като разтурих багажа се засилих да тегля нова серийка, и останах  Shocked Прерових Замунда и Арена и накрая реших, че вие със сигурност ще знаете какво става... И не излъгахте очакванията ми, както винаги! Благодаря ви, на всички! Страхотни сте  bouquet

Тъй значи... Чак на 4-ти! Само прекрасно прекараните последни 4 дни ми пречат да се ядосам както само аз си знам Crossing Arms Уф, така се бях настроила да гледам тази вечер серия, ама нъцки. Сега ще трябва да компенсирам с Хъскито Mr. Green

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 22:22 от Red Sonja

Общи условия

Активация на акаунт