SUPERNATURAL-To talk about

• 27 220
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
E не, пак бирени бутилки! И то две едновременно smile3544 и smile3544 . Издевателство над липсващите ми 'ангели' #Cussing out !

Ми да, Галче, борят ме всеки път Joy .

За теб, но само ако я споделиш, една неземна красота:
(цък и после пак цък за задоволително Wink  голяма)
Очи, поглед, коса, вратле за хапане, устни и едно палаво езиче за разкош - *туп* *АХ!*

# 361
  • # супернатурална #
Импалко, ако знаеш колко романтично ме настрои с тази снимка  Heart Eyes Ето толкова романтично  Rolling Eyes

# 362
Юхуууу искам и аз романтични поздрави, не ме забравяйте, щЪ плача...

# 363
  • гр. София
Импалко, ако знаеш колко романтично ме настрои с тази снимка  Heart Eyes Ето толкова романтично  Rolling Eyes

Като каза "романтично" и се сетих да те поздравя с това http://www.youtube.com/watch?v=hcRlypUPvGI
и по-специално с действията на лирическата героиня към лирическия герой  Whistling
Ако не отговаря на твоя романтизъм, пък извинявай Blush
И все пак си мисля, че много ще ти ходи ТОЧНО ТАКАВА червена рокля!

# 364
  • # супернатурална #
Ех, как обичам като започнем да се поздравяваме! Grinning
Розе, интересна представа Joy Точно такава рокля никога не съм имала, може и да ми ходи, но повече ще ми ходи вързан Сам  Laughing
Инче, веднага откликвам на романтичния ти зов! Только для тебя Знам, че можем да открием романтика в прозата и проза в романтиката.

# 365
КъФ ми е проблема незнам. Не мога да видя нито един от поздравите на Розичка  newsm45. Явно грешката е в моя телевизор PC.

# 366
  • гр. София
Бичитоspoko,
защо така? Да нямаш проблем с ютюб? Confused

# 367
 Joy Joy Joy
Портретът над 'олтара' на руското лейди в червено е един път: много правилна в наши дни ориентация.

Настоящата съпруга на Абрамович е една от многоброоойните бивши на моята голяяяма любов Марат Сафин Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .

Цък! hahaha

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:40 от Impala

# 368
  • Разпиляна във въображението
О, боже, няма ли да продължите с историята ни?
tmbl

# 369
Пишете, пишете, аз ще свестявам Самито Mr. Green .

Днешни спойлери от spoilertv.com - link
BrunetteNoel (via Twitter): Supernatural!
This Friday's episode of Supernatural (preempted from last Friday) is destined to be a classic installment of the series. We're not supposed to divulge too much about the Sam stuff, but we can tell you that the best of Dean and Sam's brother dynamic is in play. Despite that fact that he's now a huge scary Sasquatch, we saw a lot of season-one Sam in Jared Padalecki's performance. Oh, and the Dean stuff is high-larious, as it involves a fight with a large rock. God bless Jensen Ackles for being able to deliver the silliness as well as the one-single-perfect-tear sentiment.

Joy Joy Joy

В друга публикация в spoilertv открих това клипче резюме. Много ми хареса Heart Eyes .

И още доста спойлери за 6.12 в еxaminer.com – link, включително реплики:
“What kind of thing likes virgins and gold?” – Sam Winchester
“P. Diddy?” – Dean Winchester Joy

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 19:49 от Impala

# 370
Последните дни се чувствам малко така и за жалост не по причина на кендита  Grinning  Но иначе следя ви настроенията и слава Богу остават 3 дниии!  Харесва ми романтичната нишка в днешния разговор.

Направо крещи за романтични чувства и платонична лИбов  Mr. Green 

# 371
Пишете, пишете, аз ще свестявам Самито Mr. Green .

Днешни спойлери от spoilertv.com - link
BrunetteNoel (via Twitter): Supernatural!
This Friday's episode of Supernatural (preempted from last Friday) is destined to be a classic installment of the series. We're not supposed to divulge too much about the Sam stuff, but we can tell you that the best of Dean and Sam's brother dynamic is in play. Despite that fact that he's now a huge scary Sasquatch, we saw a lot of season-one Sam in Jared Padalecki's performance. Oh, and the Dean stuff is high-larious, as it involves a fight with a large rock. God bless Jensen Ackles for being able to deliver the silliness as well as the one-single-perfect-tear sentiment.

Joy Joy Joy

В друга публикация в spoilertv открих това клипче резюме. Много ми хареса Heart Eyes .

И още доста спойлери за 6.12 в еxaminer.com – link, включително реплики:
“What kind of thing likes virgins and gold?” – Sam Winchester
“P. Diddy?” – Dean Winchester Joy

Импалка, Hug Спойлерите, които си ни пуснала, са един път! А как се хилих на репликата, не е истина! Grinning Нямам търпение, едва ли има нужда да ви го споменавам, това ще са най-дългите 3 дни на месец февруари.

Аз напоследък не оставам свободна достатъчно, че да ви пиша редовно, но пък за сметка на това ви чета най-щателно и не съм пропуснала това:
Имам персонално обръщение към Дейна:

Дена, Дейна, стига вече!
Втори месец как изтече,
а от тебе разказ няма....
Пишеш или е измама?
Тъй не може, засрами се!
В скоро време поправи се
и творбата тука давай
(хич не ми се ти скатавай!),
че ще има наказания,
глоби тежки, порицания.
Бързо ти в ръце се вземай,
отговорност ти поемай
и до ден, най-много три,
тука разказ представи!

Розе, слънце, толкова си търпелива, мила, снизходителна и т.н. и т.н., както ти, така и останалите тук. Моят фен-фик си стои на 7-ма страница (от някъде към 10-12, така както си го представям), но обещавам най-тържествено този път и се извинявам от дъното на сърцето си за огромното забавяне. Нещо музата ми е в отпуска напоследък и мисли за други неща, горката... Cry

Галче, Hug на теб за малко да забравя да благодаря за забавното настроение, което ми създаде, докато четях за Любов Йовкова. Направо си представих, ако наистина решат да понаминат да снимат тук, какво чудо от подивели като нас щеше да обсеби летището за посрещането им. (Ех, тоз Джаред за малко как се размина с ролята на Конан, иначе щяхме да го видим в БГ само след месец),  

# 372
Dana, Hug

За теб: (цък сравнително внимателно)

Един прекрасен Дженсън, който пак дава гласа си Heart Eyes за озвучаване на игра ('The 3rd Birthday').

Повече инфо тук.

М! Като казах 'глас' си спомних за момента от някаква конвенция, когато попитаха Джаред за сешоара, който използва Joy . После Дженсън обясни за фризьорката от екипа на SPN и как когато тя приключи той се вижда в огледалото възклива: ' 'О, ето го Дийн!', всъщност 'Дийн' (с преправен, по-дълбок глас)' Много сладко.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 02:38 от Impala

# 373
Хаха, това със сешоара трябва да е било много смешно. Аз пак съм бляла някъде и не съм го чула/видяла. Simple Smile  Да не би да става въпрс за това: http://www.youtube.com/watch?v=0k5T7H1YqQQ ?

Ето и малко размисли и предположения за Сезон 7: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/will-there-be-a-sup … aspx?btvnocache=1
Може ако искате, да пуснете по един глас в полза на 7-ми сезон, разбира се.

A за любителите на Миша, ето и едно негово много дълго и подробно интервю, дадено за руския сайт Supernatural Russia. http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/news-and-announcement … tural-russia.html
Mиша си е Миша!

И за "лека нощ" едно палаво Дийн-видео: http://www.youtube.com/watch?v=buRsZ1xU4aI&feature=player_embedded#

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 23:06 от Dana_Scully

# 374
Хахахахха интервюто е уникално! Няма как да ви изразя колко ме кефи тоз човек -Миша  Heart Eyes Както казва той "смърт за нормалното", той е олицетворение на това изказване!

Дейна МЕРСИ за споделеното интервю

Moмичета аз се губя, че имам гости тия дни, но ви чета  Hug

ПП-Пуснах глас за 7ми, все се надявам на Кас с рошава коса и по разпасана риза, добре де запасана ама поне разкопчана леко Simple Smile

ПП2- Ако на някой му е инетересно името му на Енокийски. Моето е кратко и ясно - Famgisgundruxgontalgondonun

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 00:00 от Mupka

Общи условия

Активация на акаунт