SUPERNATURAL-To talk about

• 27 163
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Ех, bichi Heart Eyes , благодаря че ми припомни тази прекрасна песен и страхотния финал на 2.12.

Галче, Heart Eyes
Ти добре пишеш ‘(Фнимателно на А-то!)’, но аз първо да цъкна, да не се мина нещо случайно Joyтa даже два пъти, за голям размер Crazy –  и пак се изложих със звучно кратко издишане, наподобяващо едно друго нещо Shocked . Пуууу, за трети път ми е ooooh! !

Благодаря Hug , много си мила. И на мен ми липсваше първият ми аватар. Наизневерих се Grinning за месец и половина, и сега нещата са пак така, както трябва да бъдат bowuu . Да приемем, че съм се опитала да поема контрол върху пълното си и твърде страстно отдаване, но не ми се е получило и Уинчестър са надделели Party . Ми двама са и са силни, да им се не види, като ме подпрат и от двете страни аз какво мога да направя Crazy ? Кърша ръце и викам: ‘Нее! Нее!’, но кой ти да слуша... Следва избиване на изневерителски наклонности и помисли до откат и после още веднъж за всеки случай Flutter .

Поздрав с нещо, поне според мен, наистина добро: Daughtry - You Don't Belong  Peace .

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 21:05 от Impala

# 451
Бягай на поправка по 'Уинчестърова анатомия'

искам и аз да се явявам на този предмет на поправка...

и все да имам нужда от преговаряне

и най-вече от практически упражнения по предмета...

# 452
Добре, Bella.
Това чие е?

# 453
Добре, Bella.
Това чие е?

Аз знам, аз знам Laughing

и само във връзка с предишния урок, понеже аз съм една отлична ученичка Laughing , искам да кажа, че прелестна ръка като Джаредовата не мож да се сбърка Heart Eyes

# 454
  • КиТ
Само се шмугвам за да илюстрирам това

Renegade (Styx) звучеше тихо в колата.
 с един от най-яките финали http://www.youtube.com/watch?v=JfHa0Ts8X2s&feature=related.

Ох невероятна песен наистина и какъв финал на самия епизод,аз си знаех,че нашите момчета ще успеят да се измъкнат Wink Peace

Импалка аз продължавам очевидно с похвалите къв теб,ма се налага,много добър аватар,бил ти е стар ми що въобще си го махала(кой беше тоя стария ти в същност?),бъди винаги с него че така най то ходи  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Та продължавам с кой станах френд в ФБ? що си мълчи сега Flutter Flutter Flutter
Импалка ти искаш ли ма за приятелка бииии Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes?

# 455
Сещате ли се за постера новият, дето щяха да  ни го пускат, да ни залъжат дето не ни пуснаха серията, ето го!

Аз го приемам като подигравка  #Cussing out Къде е Миша? Бяха писали в туитъра, че ще има съвсем нов постер с Миша, Джаред и Дженсън, това е някакъв стил е ужасно малък размер  #2gunfire Излизат с изказването, че бил постер-стил от предстоящият епизод  Stop

източник

# 456
# 457
Ех, Fairy, таз кошмарна служебно наложена цАлувка Mr. Green ... Колко подробности си запомнила Mr. Green Mr. Green Mr. Green !

Пламка, Hug
Радвам се, че ти харесва новият ми стар аватар. Напълно права си, че той е пъти, пъти по-хубав и най-подходящия за мен Peace . Няма да го сменям, почти обещавам.
Искам те, но нямам регистрация във FB - невероятно Shocked , но факт.
PS. Ще пиша на жената, от която свих стария аватар, за да я питам кой е мускулестия.

Е к'ъФ е тоя """постер""" Shocked ?! Това е една от промо снимките за епизода в петък! Ненормалници, гадняри Crossing Arms ...

Bella,
Браво Hug ! Взе 'изпита', но това не пречи да се отдадеш на още малко много практика с гордия собственик на това вратле, с тази побъркваща вдлъбнатинка Heart Eyes *туп* ...

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 20:51 от Impala

# 458
Супер, една част от тялото позната...

остават още толкова много за опознаване  Embarassed

подписът ти е върхът!!!!!

не мога да му се нагледам

# 459
  • # супернатурална #
Я, само аз ли ще взимам допълнителни часове при професорите  Rolling Eyes Щото и за гушката не познах  Outta Joint Grinning

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 22:44 от Г. Краули

# 460
  • КиТ
Пламка, Hug
Радвам се, че ти харесва новият ми стар аватар. Напълно права си, че той е пъти, пъти по-хубав и най-подходящия за мен Peace . Няма да го сменям, почти обещавам.
Искам те, но нямам регистрация във FB - невероятно Shocked , но факт.
PS. Ще пиша на жената, от която свих стария аватар, за да я питам кой е мускулестия.

Hug Hug Hug Hug Ще следя обещанието ти Mr. Green
Ха какъв пропуск верно,цепиш се от колектива това е очевадно Mr. Green,нищо колко хора прилъгах да си направят,та ще чакам и ти да се прилъжиш да та уловя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ок искам да знам къв и тоя та така да те е потикнал да изневериш на браточкике Shocked Joy Joy
Joy

# 461
  • # супернатурална #

# 462
Хм, няма да спра да се учудвам как всякакъв (буквално) вид музика може да бъде направен така, че да се връзва съ СПН. Вижте нещо много забавно: http://www.youtube.com/watch?v=RZd-g4ERGmI&feature=player_embedded#

# 463
  • # супернатурална #
Абе щом Васил Найденов намерих с клип на СПН, и беше страхотно... Laughing

Нещо красиво за сънуване

# 464
Episode 6.19 will be called "Mommy Dearest" (източник).
Има филм с подобно заглавие, но каква точно ще се препратката/заигравката – не знам Rolling Eyes .

Bella, Hug
Изучавай мат'рЯла много бавно и нежно - той обича. И редовните преговори са задължителни.
Хм, като нагледни образователни пособия търсих гифчета, фокусирани върху ръцете на Сами, но ги намерих само държащи чашка, заети с Пачули (‘айде нЕма нужда) иии... - о, радост! - оковани:
- Да! И още как бих се възползвала от възможността Peace !

Пламка,
Не се цепя, мила. Прецених че форумското общуване ми е по-лесно и понятно. И засега то ми е достатъчно.
PS. В понеделник ще спретна съобщението и ще го изпратя на синьорината Peace .

Галче,
Ти, за да ходиш на допълнителни частни Wink уроци, сигурно ще казваш, че и тази снимка е на Сами, нали?

Дали Самито ще издържи още цял един ден в това ахА-почти състояние Thinking ?! Сигурно е болезнено Whistling .

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 12:26 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт