Грижа за косата - 82 - място за всякакви въпроси

• 59 184
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Извинявам се, че може би ви връщам назад в темите, но си взех тривитаминол...и си намазах косата за пръв път с него ..не съм го смесвала с нищо. След малко ще отида да си измия косата...та..исках да питам трябва ли да го смеся с нещо чух, че не е хубаво да го смесвам с оцет или ракия както знаех от една рецепта. newsm78 newsm78 Thinking Hug

# 616
  • в 1001-та нощ
продуктът е предназначен за прилагане на животни - инжекционно  newsm78

понеже не е предназначен за хора - няма и указания ка да се прилага и в какви концентрации  newsm78

# 617
O.o инфекциий.../// ... още в първите теми имаше маски именно с тривитаминол..а и попринцип съм чувала че от него косата става хубава и дори познавам жени които го ползват  О.о

# 618
и натуралните бои и безамоня4ните и амоня4ните са един дол дренки.Минала съм вси4ко от 1 до 100 лв де що има по магазини и фризъори.Даже от натуралните и безамоня4ните ми окапа косата и понякога даже не се задържаше цвета и една седмица.Затова съм си казала-ве4е само амоня4на@!Край! Flutter

# 619
Здравейте,
Спешно ми трябва натурална боя за коса. До сега съм чувала само за Логона от биомагазините. Моля споделете знаете ли за друг вариант на естествена боя за коса, която да е лесно достъпна, имам предвид днес/утре да вляза в магазин в София и да си я купя.
Предварително благодаря на който отговори   bouquet

Зависи в какъв цвят искаш да се боядисаш. Ако търсиш червено, кестеняво или черно препоръчвам ти натурална къна с или без индиго и амла. По-натурално от това няма накъде, от личен опит препоръчвам. Можеш да провериш темата Хенапристрастени, там е описано много подробно. Други "натурални" бои не мога да ти препоръчам, а и съм мнителна към тях. За русо или за изсветляване на косата не е възможно само с натурални съставки.

# 620
Здравейте, имам върпос относно маска за засилване растежа на косата - маската се прави с 3-4 с.л. мед и 1 с.л. ситно смлян лют червен пипер. Нанася се на току що измита коса, седи се 30-40мин. и се измива с вода. Правила съм я досега 2 пъти и затова питам някой, ако е правил пълния курс, да каже дали действа. Маската се прави 2 пъти седмично в продължение на 2 месеца, като се твърди, че косата пораства с около 6 см за това време. Моята съквартирантка я пробва и сега след 6 седмици вече сигурно са й пораснали цели 5 см коса Shocked, обаче нейната по принцип расте по-бързо от моята. Моята е значително по-бавна и за месец едвам покарва 0,5см без стимулиране. Та, някой пробвал ли е? Какво мислите за стимулиращото действие на лютия пипер?  Simple Smile Мерси предварително и браво за страхотната тема!  Peace

# 621
  • в 1001-та нощ
засилва кръвообращението, но ако си с чувствителен скалп - може да ги дразни  newsm78 има риск от пресушаване, люспене ... внимавай  Peace

# 622
засилва кръвообращението, но ако си с чувствителен скалп - може да ги дразни  newsm78 има риск от пресушаване, люспене ... внимавай  Peace

Мерси, ще имам предвид!  Sunglasses

# 623
Моля помогнете искам нещо за обем  Hug

# 624
tochiica Аз за обем ползвам Keranove желе за коса  Peace придава обем в корените - доволна съм  Peace и Nivea балсам мус - за обем по дължината на косата (прави я по-подредена и да изглежда по-дълго нарешена, а и мирише страхотно  CrazyPeace

Мили дами имам един въпрос. Моя приятелка, която е възхитена от косата ми (благодарение на споделените от вас методи) иска да изпробва и на нейната някои от маските, които ние тук си правим. Главно тази с тривитаминола. Но има една особеност при нея - тя е със заболяване на скалпа, по точно себорея (себорея нещо си, но не го запомних).  Sad Мен ме притеснява да използва маски за скалпа, защото има рани по него и големи червени области. Но тя се е посъветвала с дерматолог, които и е казал, че нямало страшно да си прави маската, но се опасявал от използването на маслата да не и се омазни повече от необходимото косата (тя е с мазна коса). Много ме съмнява този мним дерматолог, защото я е гледал като трактор когато е казала тривитаминол, а пък той ще и дава компетентни съвети дали да го използва или не!  Naughty Thinking newsm78 #Crazy

Затова се обръщам към вас. Надявам се някоя от вас да е запозната дали тази маска с тривитаминола (или която и да било, нанасяща се в скалпа) може да използва. Благодаря ви предварително!  Hug

# 625
Здравейте!Искам да попитам маските за коса,които са с отмиване нанасят ли се в корените на косата или само по дължината й без корените ?Благодаря предварително Simple Smile

# 626
Здравейте, имам върпос относно маска за засилване растежа на косата - маската се прави с 3-4 с.л. мед и 1 с.л. ситно смлян лют червен пипер. Нанася се на току що измита коса, седи се 30-40мин. и се измива с вода.

На суха или мокра коса се нанася?

# 627
tochiica Аз за обем ползвам Keranove желе за коса  Peace придава обем в корените - доволна съм  Peace и Nivea балсам мус - за обем по дължината на косата (прави я по-подредена и да изглежда по-дълго нарешена, а и мирише страхотно  CrazyPeace

Мили дами имам един въпрос. Моя приятелка, която е възхитена от косата ми (благодарение на споделените от вас методи) иска да изпробва и на нейната някои от маските, които ние тук си правим. Главно тази с тривитаминола. Но има една особеност при нея - тя е със заболяване на скалпа, по точно себорея (себорея нещо си, но не го запомних).  Sad Мен ме притеснява да използва маски за скалпа, защото има рани по него и големи червени области. Но тя се е посъветвала с дерматолог, които и е казал, че нямало страшно да си прави маската, но се опасявал от използването на маслата да не и се омазни повече от необходимото косата (тя е с мазна коса). Много ме съмнява този мним дерматолог, защото я е гледал като трактор когато е казала тривитаминол, а пък той ще и дава компетентни съвети дали да го използва или не!  Naughty Thinking newsm78 #Crazy

Затова се обръщам към вас. Надявам се някоя от вас да е запозната дали тази маска с тривитаминола (или която и да било, нанасяща се в скалпа) може да използва. Благодаря ви предварително!  Hug
Себореен дерматит да се къпе с низорал и катранен шампоан една приятелка имаше същия проблем беше ужасно  Sick Shocked имаше пърхот на миглите на веждите на челото абе ужас  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 628
ох много неприятно бееее Confused

# 629
HollywoodGirl, за купешка маска ли говориш? Много зависи от самата маска и от състоянието на косата ти, ако е мазна не е много добре да слагаш в корените, за да не ти се омазнява и утежнява допълнително. Ако си със суха и изтощена коса - мажи смело, резултата е много добър Peace

еxtasy_kn , за себореен дерматит горещо препоръчвам Selsun Blue и Кетозал - шампоан Peace

Общи условия

Активация на акаунт