Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
за мамите от Варна - днес минах през магазин DIBO за кошарки и легла. Жената каза, че го закриват и няма да има вече такъв магазин във Варна. В момента разпродавт мострите, които са в магазина - всичко има намаления по 10% и по 30%, малко се обърках на кое по колко е. Споделям го, защото някой беше казал, че си е харесал там кошара. Има и изгордни неща наистина. Но аз някак си минах с нагласата просто да погледам, а не днес да решавам и утре да е в нас кошарата!!! Ошашавих се доста. Сякаш ми се оглежда още, но то и няма супер много избор...
За кафенцето - и аз съм ЗА, хайде само да уточним ден и час и да се мятаме Simple Smile
Сега излизам пак, довечера ще пиша още каквото съм видяла днес.

# 346
Nellily, има хора които повиват, дори скоро една мама питаше за многократните пелени. Знам че са отживелица, но все пак нека има и тази информация пък всеки да си отсява това от което има нужда.

# 347
Някой питаше за размера на дрешките - първите дрешки се носят много малко от бебето - омаляват за около месец, месец и половина.
благодаря, че отговори  Hug значи ли това, че по-добре по-големички дрешки да взема? размер 3-6 м?  newsm78

winy, първите 2-3 месеца бебето почти не се цапа, а наистина расте доста бързо. Мога да ти кажа от моят опит до сега - имам точно 3 бодита и 3 гащеризона от най-малкия размер - 50. Не смятам да взимам повече, защото ще умалеят още на втория месец. Аз затова вчера взех 2 бр. 56 размер и 2 бр. 62 размер. Така ще имам и бодита малко по-големички за лятото, а за есента направо взех 68 размер, с дълъг ръкав, че май ми се разминават малко големините на дрешките за лято и зима... Тя, Рая си е февруарско бебе...та затова напазарувах вчера. Peace

nellyli, аз ползвах с Рая прахче Топоцин.  Peace

# 348
  • София
Lussy и ти ли си с Хашимото? аз от 5г съм на Еутирокс, в момента се следя при Начев

за размерите смятам да пазарувам за 3-6 месеца; баткото ни се роди 4.020 кг и дрехите, които бяхме купували за от 0-3 месеца въобще не му станаха.

# 349
  • Burgas
Здравейте мамчета!
Добре дошли на новите мами. Мери Лу страхотна булка си била, пожелавам ти дълъг и изпълнен с много любов семеен живот.
За име се спрях на Емил, как ви се струва това име? Искам да е кратко, защото с бащиното и фамилното име ще става едно писанеееее  Laughing Видях, че Емил празнува имен ден на 30 май и  затова името ми допадна още повече.
За стволовите клетки, ако имах възможност финансова щях да запазя и не само стволови клетки, но и пъпна връв. Сестра ми роди миналата година и съхраниха стволови клетки и пъпна връв. То е един вид застраховка, която пак не е 100% сигурна. Всичко е много относително.
За хемоглобина, направо ми е болна тази тема, какъвто и лекарствен препарат да вземам винаги съм под 100.  ooooh!
Бебо напоследък е много активен, не само вечер, но и следобяд  рита все повече и по-силно.  Laughing
На болните майчета пожелавам бързо да се оправят и скоро да почнем с разходките навън.  
Днес времето в Бургас е слънчево, снега се топи, лошото само е, че е кално навсякъде и разкопано, но се преодолява щом след това ще стане новичко.  Hug

# 350
  • София
Nellily, има хора които повиват, дори скоро една мама питаше за многократните пелени. Знам че са отживелица, но все пак нека има и тази информация пък всеки да си отсява това от което има нужда.

Дона Ани пелените за многократна употреба нямат нищо общо с бархетните пелени от едно време . Новите пелени приличат на памперси. Това което пишат там е от преди 20 години. Не мисля , че тази информация би била полезна за която и де е майка в днешно време.  

Ако някоя друга мама иска този материал да се сложи на първа страница ще го направя, но на мен определено не ми допада .

# 351
Тони, Петинка благодаря  Hug не ми се иска да се затрупам с дрешки, които няма да може да износи бебка  Embarassed

Дона Ани, извинявай, сигурно аз не те разбрах за многократните пелени, но как така са отживелица  newsm78

малко ме тревожат малките килограми, които съм качила от началото - 4 кг са а вече почнах 24 седмица  Confused ще си видя акушерката чак след десетина дни и ме е страх да не ме подпука  Embarassed

mam_adi Емил е много хубаво име  Hug не знаех, че има имен ден

# 352
  • София
winy, и аз съм качила толкова от началото, не се притеснявай....

Ето ви още 2 предложения за имена на бъдещи теми (едната като гледам е подходяща за април-май месец, ама карай да е весело - по-добре да я запишем отсега, че дотогава 10 пъти ще съм я забравила  hahaha):

МАЙско бебе тук се крие, с нетърпение чакаме го ние!
Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край!

# 353
Тони, Петинка благодаря  Hug не ми се иска да се затрупам с дрешки, които няма да може да износи бебка  Embarassed

Дона Ани, извинявай, сигурно аз не те разбрах за многократните пелени, но как така са отживелица  newsm78

малко ме тревожат малките килограми, които съм качила от началото - 4 кг са а вече почнах 24 седмица  Confused ще си видя акушерката чак след десетина дни и ме е страх да не ме подпука  Embarassed

mam_adi Емил е много хубаво име  Hug не знаех, че има имен ден

Ти не си разбрала, Нелли имаше впредвид че бархетните и тензухените пелени ( тези които се повиваха бебетата едно време , но и сега някои така си ги повиват и все още ги продават - е въпрос на личен избор ) те са били отживелица.

Не се притеснявай и съм качила 5 кг до момента, но към края ще започнеме да качваме и от въздуха и до края не се знае колко в + ще сме, но това не е важно, да сме живи и здрави и ние и бебетата, а килограмите после ще ги мислим. Hug

# 354
Winy, не виждам за какво да се притесняваш 24 седмица това си е кажи речи 6 месец, и да си напълняла от началото само 4 кг, даже е малко  Peace Хич, не се тревожи!!!

# 355
  • София
Гери С., тя точно заради това се притеснява - че са малко!
Аз заради това й казвам да не се тревожи - аз съм +4 пък съм почти 3 седмици по-напред от нея  Laughing

# 356
 Simple Smile май днес повече ми се спи от обикновено и речта не ми се получава Laughing

притеснявам се, че са малко  Laughing винаги съм се борила с кг. и когато забременях една от първите ми мисли, след като мина шока беше лелее ще кача поне 20 кг  ooooh! просто винаги съм свързвала бременност с много кг.  Blush

menyanthe много хубави заглавия  Laughing чак нямам търпение да дойде времето да ги ползваме

# 357
  • София
Здравейте, мамчета...

Ще ми се и на мен да съм +4. ... Благородно ви завиждам. Вече съм отчаяна с моите килограми, но няма какво да направя

# 358
  • София
Ето това са днешните многократни пелени

Winy как си мечтая и аз да съм +4 само  Rolling Eyes
Не се притеснявай , нали всичко е наред с бебето  Hug

# 359
  • Burgas
winy  радвам се, че ти харесва това име . Пише в нета, че празнуват на 30май деня на Св.Емилия. И аз толкова съм качила. Миналата бременност с баткото общо качих 10 килограма. А той се роди 3,500кг. 51см, така, че не се притеснявай.
Аз все още нищо не съм купила за бебо, чакам да позаредят по летни неща, че сега ми се струват много зимни и есенни нещата. Може би като изляза края на април в болнични по майчинство ще се спусна по магазините. Сега мисля само да взема  комплекти за леглото и обиколник . Дори си мисля, ако намеря хубав плат да му ушия, че креватчето е с нестандартни размери ( свекървенска работа  ooooh!  150/60)

Общи условия

Активация на акаунт