Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Да ви дам малко килограми от мене  Mr. Green ,моите сигурно са станали вече +11кг.

# 361
Луси, в момента ТСХ ми е ОК - 1.72, след увеличаване на дозата от декември. Този път ендокриноложката ми даде и ФТ4 да изследвам, че можло и там да има проблем, но за щастие е ОК..
Друго не помня някой дали ме пита, та моля пак да си кажете, ако има нещо Simple Smile)

Исках да попитам тези, които са качили повече кг - променил ли се е хранителния режим по някакъв начин, откакто сте бременни? Аз и предния път и сега нямам особена промяна, не знам дали на това само се дължи некачването.. аааа и многото повръщане с предната бременност и многото гадене със сегашната. Откакто поспря да ми се гади дори имам апетит, но пак не качвам. Към днешна дата - 22-ра седмица, 900 гр., броя си го за цяло кило.

# 362
и аз вчера като се премерих ми стана лошо.почти 8 съм отгоре.Все се успокоявам,че може и повече да бяха Laughing щом акушерката каза,че е добре,не се притеснявам

# 363
  • Burgas
Didi_Hris с удоволствие приемам малко килограми  Crazy Laughing

# 364
 Hug благодаря момичета, винаги нещо като ми докривее и идвам тук да намеря утеха   bouquet
за сега всичко е наред с бебка, отговаря си на седмиците, три скана минаха, но докато не я видя няма да намеря спокойствие, обвинявам се понякога, че като не качвам кг тя няма от къде да се храни  ooooh! което е идиотско знам...

mam_adi аз имам слабост към имена започващи с гласни  Blush а пък и моето лично име е с Е  Heart Eyes

jenny_b сега вече се успокоих  Hug аз спрях да ям сладки неща и шоколад, получавам убийствени киселини от тях и готвено не ми понася също заради олио и подправки  Sick ям основно неовкусени салати, зеленчуци на пара, плодове, мляко, ориз с мляко, варени картофи, хляб и сирене

забравих  Laughing около мен ме бъзикат, че ще родя морски обитател, вместо да му давам храна аз го поя непрестанно  Laughing три литра вода ми е минимума, без другите течности  Whistling

# 365
Ето това са днешните многократни пелени

Winy как си мечтая и аз да съм +4 само  Rolling Eyes
Не се притеснявай , нали всичко е наред с бебето  Hug

Предпочитам памперса пред тези вариянти за многократни пелени си мисля че е много по хегиенично с еднократни отколкото с тези, незнам лично мнение.  newsm32  ylinfant

# 366
  • София

Предпочитам памперса пред тези вариянти за многократни пелени си мисля че е много по хегиенично с еднократни отколкото с тези, незнам лично мнение.  newsm32  ylinfant
Да и аз предпочитам памперсите. Това с прането и гладенето изобщо не ми допада. Напоследък доста майки предпочитат многократните пелени защото така не се замърсява околната среда. Другото което изтъкват като минус на памперсите е веществото който слагат вътре за да става течността  на гел - предизвиквало алергии. Да чукна на дърво Алекс добре понасяше памперсите,  не се е подсичал никога  и за сега няма алергии към нищо.   

# 367
АЗ използвам ПУДРА против подсичане  Wink

Не мисля,че е отживелица.Някой си сега решил,че било отживелицаа....и всички на хорото  ooooh!
Факт е,че винаги спасявам децата си с пудрата накрая,няма кремове-мремове...и затова преминах изцяло на нея.Само след едно пудрене и то с най-елементарната пудра от лев и нещо.....дупето на Вико на сутринта е чисто бяло и спокойно  Peace

Аз също мисля,че памперсите са за препочитане...защото малко или много течността попива и отгоре си остава сухо,а с тези пелени...каквото и да правиш винаги е мокро,то си е напрактика плат  Wink Абсолютна отживелица са за мен. А от еко-гледна точка...ми не ми пука  Laughing

# 368
Simple Smile май днес повече ми се спи от обикновено и речта не ми се получава Laughing

притеснявам се, че са малко  Laughing винаги съм се борила с кг. и когато забременях една от първите ми мисли, след като мина шока беше лелее ще кача поне 20 кг  ooooh! просто винаги съм свързвала бременност с много кг.  Blush

menyanthe много хубави заглавия  Laughing чак нямам търпение да дойде времето да ги ползваме

А бе да ти кажа, аз днес съм доста сънлива, та най-вероятно, пак не съм разбрала  Crazy

# 369
  • Velingrad
То като се замисли човек и с двата вида пелени се замърсява пряко или косвено.  С многократните хабиш ток, разхищаваш вода, препарати, пак ток за гладене и пак същата вреда. Освен ако не жулиш на ръка с калъп домашен сапун hahaha

# 370
  • София
То като се замисли човек и с двата вида пелени се замърсява пряко или косвено.  С многократните хабиш ток, разхищаваш вода, препарати, пак ток за гладене и пак същата вреда. Освен ако не жулиш на ръка с калъп домашен сапун hahaha

hahaha hahaha hahaha
Права си

Елфи, пудрата вече почти не се използва не защото не е ефикасна. При напудрянето се вдига прах която бебето вдишва и не била полезна за белите му дробове.

menyanthe сложила съм заглавията в първия пост да не ги затриеме  Peace

# 371
Тоny st много ти благодаря   bouquet   bouquet   bouquet
Аз лично ще пробвам с пелените за многократна  употреба, ако детето се чувства добре, ще пера.

# 372
Да се включа и аз с темата по памперсите и пелените - вярно не опитна съм!!! Ноо пък помня непрекъснатото пране на пелени и сушенето и гладенето когато сестра ми беше бебе (разликата ни е 7г. и 6 мес), тааа от това занимание на майка ми, аз все се мъчех самичка над уроците, вместо да ми помага, все аз трябваше да ходя за мляко, за храна, за незнам си какво, а бебето все ревеше ли ревеше (щото майка ми трябваше да пере,суши,глади, готви и чисти къщата) добре че си имаше и мене  - първа помощница!  Peace

Пък казват някои от еко гл. точка, ми тоооооо все майките нападат - памперсите замърсявали, а автомобилите, а заводите (те ги няма много ама все пак), ами найлоновите торбички... и куп други човеци, които замърсяват много повече околната среда, от нас майките с памперси!  Peace

# 373
newsm10 newsm10 newsm10 остава сега и домашни сапуни да правим, как пък не!!! Да не съм луда!!!  rotfImao

# 374
В подкрепа на многократните - съхнат значително по-бързо от бархетните от едно време Peace
Не съм ползвала, мисля да взема няколко бройки за проба.. не виждам защо не. А и сме оставали доста често без памперси, защото просто забравяме да вземем..
Иначе съм далече от идеята за ЕБХ и т.н... и слагане на бебето на гърне от няколко месечно. Все пак не съм толкова работлива и да трябва да го дебна и т.н.. не е за мен това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт