Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 213
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Намерих един вариант:
http://www.mebelikirev.com/koshari/index.php

Само дето цветовете въобще не ми допадат, но ще го преживеем някакси... Може да си купя мебелно фолио и да я облепя... А и пак е малко по-скъпа - 290лв, но със сигурност не е 560!

Цветове: Орех, Круша, Бук, Синьо, Зелено, Розово, Лилаво, Бяло
Има избор, на мене определено бук ми трябва! Всичките другите мебели са ми бук, че и килима е в тези цветове!  Heart Eyes

# 436
Луси честита количка!  bouquet
mushence аз бих избрала облегалката да се сваля,а не да му се вирят краката,иначе и четирите модела ми харесват!
nelka_bg ще те искат разбира се!И на мен ми беше много мъчно,че трябва да спра работа Sad даже малко завиждам на хората които могат да работят през цялата бременност

# 437

Тази първата я знам отлично,у свекърва ми има точно такава.

Хубава е кошарката,но ми е малко малка/за моите схващания/ и чекмеджетата се издънваха 100 пъти  ooooh! То вярно,че моите деца стъпваха в тях,но все пак.....всяко едно дете потенциално може да стъпи вътре...и са дотам  Crazy Някак си не са стабилни.
И въобще цялата конструкция при едно по често експлоатиране....става на нищо.Дупките и дюбелите на нивото..... веднага се разхлабиха  Tired

И за талашитена кошара,с тези малки размери...тези пари....множко ми се виждат  newsm78

Аз бих взела Арбора...защото е масивна дървесина все пак и елегантна по един ретро начин  Peace

# 438
  • София
За цветовете - да, има избор, но аз не исках да е от дървените цветове и не исках розово и синьо. А лилавото е много тъмно (гледах го на другите снимки), пък зеленото ми е прекалено крещящо и отровно и не ми харесва... В крайна сметка ми хареса единствено крушата, но от линка, който къщичка в гората даде, си харесах един вариант на Umit 70/130 за 279лв. - и те имат доста богат избор от цветове... Там зеленото повече ми хареса - по-нежно е.
Ще видим, де - дето се вика не съм се разкупувала все още...  Joy

# 439
Много хубави са количките, които сте показали!   bouquet
Честито на мамите, които вече си ги имат в къщи! Браво, голям проблем сте си решили. Другото е в пъти по-лесно. Поне за мен. Предполагам защото си имам кошарка от бъдещия батко и ми трябва само количка!  Mr. Green
Джей, какво става? Как си? Наглеждаш ли ни?  Wink

# 440
ох елфи и аз много го харесвам, но на живо е  обемен а ние  сме с много малко пространство иначе е разкошен направо и точно заради дървесината много ми е под кожата ...
http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/ - всъщност за това  си мечтая аз ... ама ми казаха че не  били качествени ... ще се побъркам направо

# 441
Здравейте момичета тъкмо се връщам от преглед най после моята лекарка видя поне пола на едното е ние си го знаехме от другата лекарка ама се правим че не знаем каза за едното че със сигурност е момче а другото може би е момиче но не се виждало ясно. Били и двете по около 600 грама много шавали и нз защо каза че отговаряли на 21 седмица луда работа хем отговарят по размери на 24 хем пък били 21 май и тя не знае но с нейния видеозон може и 1 седмица да ги изкара.А декември месец като ходихме на 4 измерен  някъде към 20 отговаряха на 19 седмица и 4 дни както и да е.
Взех си изследванията миналия месец хемоглобина ми беше 124 а сега е 111 изписа ми желязо и мисля да почна да го пия от колкото да чакам да падне още.
RBC(Ery) e 3,69 а стойности те  са от 4,2 до 5,4 за това нищо не ми каза
HCT Е 31,63 СТОЙНОСТИТЕ СА ОТ 37 ДО 47 за това също нищо не каза
MPV Е 7,1 СТОЙНОСТИТЕ СА ОТ 7,8 ДО 11  ЗА ТОВА СЪЩО НИЩО НЕ КАЗА
Вече нямам бактерии чудно ми е как сами са се махнали след като нищо не съм пила

# 442
X-lander XA 2011 Нови цветове  http://www.novobebe.com/media/wybrane_kolory_x_lander_2011.pdf определено се влюбих в тази количка

Страхотни са тези колички! Очите ми останаха! Приличат ми на Макси Кози Мура 3 и Мура 4, които са ми паднали на сърце, но Мурата тежи 18 кг.  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Такова жУвотно някой чувал ли е? 18 кг. само летния вариант!  ooooh!

Колко тежи  X-lander-а?  Rolling Eyes

# 443
 И нашата кошара е Арбор, страхотна е, от тази с дъгите отдолу и с колелцата, с решетки отвсички страни (тъмната череша) . Преди 6 години като я взимахме нямаха сайт, съвсем случайно попаднах на тях като фирма, обадихме им се и ни изпратиха кошарата по пощата. Само те изпълняваха моето условие кошарата да е от масивно дърво, с решетки от всички страни и с чекмедже отдолу. Разбира се и цената беше страхотна, по-евтина отколкото всичко друго, което бяхме гледали, но за сметка на това по-качествена. 119 лв я купихме тогава...

Някой беше показал количка в бял цвят, страхотна е! Светло бежовото също е страхотно, ние такъв цвят взехме. Не ме притеснява прането, поне на тази дето взехме ние всичко се сваля лесно, на борда отпред, където ще се цапа най-много се сваля с цип за секунди, останалото е с капси  Grinning
Преди 2 години си бях взела яке, бяло, за зимата и позната възкликна, че било бяло и щяло да се цапа и да се вижда  Crazy Е, като е черно, питам аз, не се ли цапа? Но като не се вижда, значи е ОК?!  Stop

Честито на тези сдобили се с количка (наистиина изборът е голям зор, оказа се..)  Grinning

# 444
X-lander XA 2011 Нови цветове  http://www.novobebe.com/media/wybrane_kolory_x_lander_2011.pdf определено се влюбих в тази количка

Страхотни са тези колички! Очите ми останаха! Приличат ми на Макси Кози Мура 3 и Мура 4, които са ми паднали на сърце, но Мурата тежи 18 кг.  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Такова жУвотно някой чувал ли е? 18 кг. само летния вариант!  ooooh!

Стига бе, възможно ли е?!  Rolling Eyes
Моята е 10.3 кг, това 18 си е направо колкото две колички?!  Shocked

# 445
Къщичка....ами може да я вземеш в малкия размер 120/60  newsm78 Нали има такава опция.
Или и тя е обемна?

Иначе за решетките.....някой каза,че не харесва...този модел го има и в този вариант :
http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/25/3/%D0 … 0%B3%D0%BB%D0%BE-

Все ми се струва,че ще е по-стабилна конструкцията след като е масив...особено чекмеджето  newsm78

И другото ,което мога да споделя като опит е ,че е ужасно удобно кошарата да е на колела...защото само с едно движение се почиства всичко хубаво отдолу с прахосму и парцал и няма никога никакъв прахоляк.Едната кошара у нас е на колела и винаги съм я харесвала най-вече заради това.

А тази другата/Бейби Дизайна/ си е застопорена на земята и ела да видиш какво става отзад,колкото и да се опитваш да почистиш  ooooh!

# 446
http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/23/3/Детски-легла/Детско-
Нашата, за която писах е точно такава. В този вариант както е снимана, ако се махнат колелата става на люлка. Но е доста екстремно това люлеене, дъгата идва някак си доста извита и буквално ти се струва, че може да се обърне. Ние бяхме я застопорили от едната страна и се клатушкаше поносимо. Колелцата също ги махнахме след време, но за начало е супер удобна наистина.
Саши иска да спи с бебето е нея, щял да му направи място от вътрешната страна към решетката, за да не падне от външната бебето Simple Smile

# 447
И аз се присъединявам към Елфичка за леглата на Арбор, страхотни са. Малката спи на такова при майка ми Simple Smile Лесно се почиства и е мн практично.  Peace
Сега живот и здраве и ние ще си купим такова...само за цвят се колебая още...... и това което Елфи показа с гръбче не е лошо, няма да минават бибероните и да падат отзад Stuck Out Tongue
За помпите, някой да е ползвал на Медела ????

# 448
За помпите, някой да е ползвал на Медела ????
Медела мини електрик само не е за препоръчване. По-добре или голямата, или ръчна. Но пък пред ръчна на Медела и на Авент пак можеш да помислиш Simple Smile т.е. само голямата Медела електрическата е заслужаваща парите си помпа.

# 449
http://www.estestveni-idei.com/prod/video/maternity-wards.html

Страхотно! Има светлина в тунела!!!  Laughing  Laughing  Laughing
Дали ще ни огрее и нас?!? А дано!  Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт