Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • До морето :)
Аз за мъжко име много харесвам Теодор. Даже ако е момче, много искам така да го кръстим  Heart Eyes, но няма да ме огрее. Харесват ми още Стефан, Мартин, Валентин, Ивайло, Владимир. Моят мъж предлага Константин, но нещо не ми е на сърце, не знам.

# 211
Аз за мъжко име много харесвам Теодор. Даже ако е момче, много искам така да го кръстим  Heart Eyes, но няма да ме огрее. Харесват ми още Стефан, Мартин, Валентин, Ивайло, Владимир. Моят мъж предлага Константин, но нещо не ми е на сърце, не знам.

Ще му викат Коце,което за мен е ужасно  Rolling Eyes

Моля те настоявай за някое от твоите  Praynig Валентин или Ивайло например  Heart Eyes

# 212
Е, не е задължително... Мъж е Константин и му казват Коси, или Косьо. На мен много ми харесва и това беше първото ми хрумване за име, но като го обмислихме и решихме друго. Peace

# 213
Ще настоявам, най-вече да е момиче  hahaha Иначе ако на 21 май наистина се роди (както ми е по термина) ще се прежаля, но пък нали доки каза ДЕВОЙКА  Laughing Все пак няма да е зле да имаме резервен вариант. Мъжът ми хич не приема на сериозно това с имената. Закучи се на Елена и до там. Като му кажа да измисли нещо той, все едни смотани и несериозни   ooooh!
Тони, не го приемай лично  Peace Просто не мисля, че това е името на моето бебе  Grinning

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 15:47 от nelka_bg

# 214
На мен пък Константин много ми харесва, дори искам да си кръстя детето така, но съпругът ми не иска. Константин означава твърд, силен и може да му викам Коко например. Но мъжът ми се е запънал на името Петко, коеот на мен хич не ми харесва и направо ми се къса сърцето като си помисля, че може да се казва така и всички ще му викат Петьо. Но до май трябва да измисля нещо, за да не е това име, нищо че баща ми и свекърът ми се казват Петко. Склонна съм да бъде Павел, но мъжа ми не иска Sad
А за момиче искам София или Йоанна Simple Smile
Като цяло аз не искам да си кръщавам детето на никой Simple Smile

# 215
brilqntin21 добре дошла  Hug

За Константин на галено може и Коста , Коце и на мен не ми харесва.

# 216
Коста е по за Костадин, а и аз започнах да мисля рими вече  Laughing  Joy Joy Joy

# 217
Е,да,ако му викат по друг начин ,а не КОЦЕ е добре  Peace Всъщност името само по себе си цялостно изписано е много добре,но галените са малко притеснителни.

Но вижте Костадин няма сила,която може да ме убеди,че е хубаво/извинявма се ако нечий мъж се казва така  Praynig /.

Петко..... скъпият ми дядо,който обожавам се казва Петко ,но не го възприемам за съвременно малко бебе  newsm78 Някак ми звучи като за дядо,а и е малко балкандижийско и като че ли не особено популярно вече  Crazy

# 218
Константин като цяло е много хубаво, но наистина с друго умалително, не Коце   Peace Баща ми е Петко и като за неговата "преклонна"  Mr. Green възраст си е супер, но и на мен ми е архаично като за малко дете  Peace Павел е супер, ако трябва да е с П е най-хубавото мъжко име с тази буква / за мен де/  Simple Smile
Нелка, това с напиването го пробвах, ама ударих на камък  Grinning От както вече ми личи и най-вече от както разбрахме, че ще е момиче и моят любим се дърпа на тема секс, миналата седмица излизаме и му викам сега ще те напия и ще се възползвам  hahaha ама не поддаде  #Crazy
Ивайло много ми харесва  Peace

Добре дошла на Brilqntin21   bouquet

# 219
Харесвам и Даниел, Тихомир (нали ми е мъж) и Мирослав.
Станислав и Станимир въобще не ми харесват, нямат галени форми  newsm78
Ох, Polita, не ме обезнадеждавай  Laughing

# 220
Харесвам и Даниел, Тихомир (нали ми е мъж) и Мирослав.
Станислав и Станимир въобще не ми харесват, нямат галени форми  newsm78
Ох, Polita, не ме обезнадеждавай  Laughing

Е...как ще нямат...."Стан"  Laughing

Не гледаш ли "Забранена любов"   Joy

# 221
Нелка, никакво обезнадеждаване  Peace Успех  Peace То и аз няма да се отказвам де, все ще направя пробив в системата  Mr. Green

# 222
  • Стара Загора
Сядам за малко да пиша...а ве доста сте поизписали през деня..умора нямате...темотрошачки такива Joy
АЗ много харесвам името АНтон но мъж ми се казва така и не ще да е на него...ако ще Crossing Arms
Със Слави наистина се бях вкаменила доста и не купувах нищо.....сега обаче съм пообзавела бебко малко за начало. Обичам да пазарувам и направо ме е страх, че ще опустоша нечий сайт отново Mr. Green Количката ще я вземе като лезна в 7 месец....запазена е само.
Днес ходи на Отворените врати в държавното АГ - първо ни заведоха с стола на родилното...там и поговорихме с акушерката доста и за това какво ни е необходимо при раждане там, за кърменето. После ни показа две стаи с родилки /едната беше моята бивша стая където бях със Слави Heart Eyes/, заведе ни в родилна зала...на ме чак зъбите ми затракаха там. Добре че нямаше раждаща, че сигурно щях да се гътна съвсем Joy Показаха ни и ВИП стаите ама те са същите като другите само дето си сама. Едната бъдеща мама беше с Хипатит Б та показаха и тази родилна в интезивен сектор...и стаята в която стои после родилката с малкото

# 223
Тони, не го приемай лично  Peace Просто не мисля, че това е името на моето бебе  Grinning

Изобщо не го приемам лично. Просто казвам, че по мое мнение името е прекрасно и на галено не звучи зле - имам си пример в къщи. Peace А Рая още не може да казва К и казва на баща си "Тоси". Joy

# 224
Как да не гледам "Забранена любов" Довечера ще видим дали Митито ще остави Кавърмичката  Laughing Иначе може и Стенли и Съни  Laughing (това са производни на много лиготии  Joy )
polita, аз вярвам Simple Smile  Joy

Общи условия

Активация на акаунт