Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Pil4ata добре дошла много хубаво име си избрала аз съм Майя но се пиша по този начин ,нашите така са го измислили за по интересно , трудно ми е да обяснявам всеки път но пък всички го помнят и се впечатляват много +-ве ми е донесло. Празнувам имен ден на 1 май , шегувам се че цял месец Май имам Simple Smile имен ден и си ме глезят.Не знам дали си втълпих но МАй месец си е моя месец , Май се ожених и сега Май чакам бебчето си .
А относно имената бяхме решили че ако е момче ще е Атанас хубаво българско име е и двамата дядовци са Атанас.Но сега чакаме момиченце и ние малко сложно харесват ми Ема, Елина, Емили или Емилия,Моника .Но момиченцето няма да го кръщаваме на никого.

# 241
Благодаря ви момичета за топлото посрещане.

Джей стискам палци тези контракции да изчезнат и всичко да се оправи, и на края да се появи едно хубаво и здравичко бебче.

nellyli , от Варна съм, първа бременност, термин 16-ти май    bouquet
pil4ata и моя термин е 16-ти засега.Къде мислиш да раждаш?Варненки ходихме на отворени врати в Окръжна аз обаче ще раждам в АГ-то.Къде ходиш на консултации?
 Леле засипах те с въпроси ooooh! Embarassed

# 242
Джей,много се радвам,че са те изписали най-накрая,не можахме никъде да отидем с тебе значи,но дано се оправяш бързо,това е по-важното  Hug

Тези имена сте ги обсъдили всичките вече,дайте ми и на мен някакви предложения за мъжко име с В,аз както казах имам едно предвид,ноооо още не мога да свикна с него напълно и съм в процес на размисъл  Thinking

Добре дошли на новите момичета,много станахме май-ките,браво,лятото е било доста плодородно  Laughing

Нелили,регистрирах се в ларедут,но съм дотам,сега нито за кодове ми е ясно,нито за самите поръчки,абе за нищоооо.Може ли едно рамо,ако е удобно да ти пиша на ЛС и да ми разясниш,за да не си изпусна нещата накрая  Mr. Green

# 243
И моята дъщеря е Геновева,а и казваме Ева.
Сега съм решила, ако е момиче да е Калина и да и викаме Ина.
Много харесвам кратките имена,ама понеже мъжът ми не им е фен,търся варианти Mr. Green

# 244
Lussy имена с В които аз харесвам Велизар,Валери,Вилиан,Владислав,Валентин познавам хора с тези имена и много ми допадат,дано ти хареса някое  bouquet

# 245
Зу,и аз Валентин го харесвам,а освен това празнуват и на хубава дата имен ден,но мъж ми нещо се дърпа за него,иначе щеше да е лесно  Simple Smile
Владислав ми е първа резерва  Joy,аз засега съм се спряла на Венцислав,много го харесвам това име от край време,но някак си като дойде момента до името на моето дете взех да усещам колебания  Mr. Green
Постоянно се ровя в именници,но нещо никое не ме грабва от пръв поглед  Twisted Evil

# 246
 За Венцислав не се бях сещала,но много ми харесва също.Когато родих каката се колебаех между Венислава и Владислава-избрах второто,а то си й отива на моята дунда де Mr. Green

# 247
Ох момичета вече не знам какво ми става  smile3518 само от най малкото ми се реве  newsm45 и се ядосвам  smile3511 до сега не съм била толкова зле  badcomp

# 248
Добре дошли на новите мами!  bouquet
Джей радвам сече вече си вкъщи  Hug дано и болките минат
За имената-така като си говорихме-за сега само Мартин ни харесва и на двамата.Но има още време за размисли.Иначе кръщелника ми е Станислав и накратко-Стаси.
А за момиче ние много си бяхме харесали Николета,,но уви-другия път може би

Отидох днес да ме види доктора.Пусна ми микробиология като междувременно ми изписа вагинални таблетки за 3 дни.Дано няма нищо по-сериозно
Изписа ми и магнезии,но в аптеката като ми казаха 55лв и ми стана лошо Shocked Вие какъв магнезиев препарат пиете?

# 249
Зу,страхотно име сте избрали за малката,много е готино,но както и ти самата казваш,много е важно името на човека да му отива  Peace Това искам да постигна и аз и дано успея в крайна сметка  Grinning
Ценка,спокойно и аз съм така на моменти,хормоните ще ни побъркат накрая,но трябва да изтърпим още някой друг месец  Hug
И ние си имахме име за момиче,но ни изненадаха и сега затова сме малко в шах и мат  Mr. Green

Между другото днес серията на Забранената беше тъпа,но то нещо започне ли да се разтяга така става  Twisted Evil

# 250
Здравейте майчета Simple Smile

И аз да се включа днес. Но вие наистина изписвате бързо темите.
За Ларедута и аз пуснах няколко поръчки вече, включително и тези комплектчета за изписването -2бр Simple Smile още не са дошли, но ги очаквам скоро. Дори днес е идвал куриера, но ме е нямало и ще звъня да се уговоря кога ще съм в нас Simple Smile Днес пуснах още две поръчки, но този път за мен и за татито няколко тениски.
За имената, ние нашето го измислихме още преди да знаем какво ще е, четях един списък с имена, видях нашето и питах татито дали е съгласен, каза - да и готово. Странното е че е с М, аз съм с М и моите родители и двамата са с М. Та си мисля, да не би да си помислят, че сме го кръстили на тях. А ние сме го харесали и просто ще е кръстен на себе си. Извинявам се, ама не искам да го казвам още (не ми се сърдете!) А така и не можахме да изберем женското, защото ни казаха че е мъж и айде отпадна това мислене.

Момичета, днес пак обикалях аз магазините, сдобихме се с още 2 гащеризон4ета, няколко лигавничета и чорапки. Харесах и одеало, но дебело Sad Искам съвет от опитните мами - за майско бебе, за в началото трябва ли ми по-дебеличко одеало, или само от тези тип пелена, които са???? Останаха ми очите в картинката на това одеалце с едно меченце е Simple Smile))) Но сякаш ако е чак за есента, няма смисъл от сега да го вземам. Кажете какво мислите, моля!

# 251
Джей в къщи е най-добре..почивай си и дано всичко да е наред.
За имената,ние мислехме ако е момче да се казва Борис,но ще си имаме момиченце живот и здраве и ще я кръстим Михаела на двете баби.

# 252
  • София
Cenka SHopova това е от хормоните . Успокой се малко , че така не е хубаво за  бебчетата. Мисли позитивно и не обръщай внимание на нещата или индивидите които те дразнят  Hug

Lussy пиши ми спокойно на лични , с каквото мога ще помагам   Peace

И пак да се включа за имената Аз съм Нелли с 2 Л , така си е решила майка ми - името ми да е с 5 букви , а не с 4 (не било на хубаво според нея). Наистина прави впечатление  и много хора го помнят.  Иначе тя е искала да ме кръсти Аксиния - типично руско име (майка ми е рускиня), но баща ми държал да съм с буквата Н на дядо ми.

bonbonkata-maia Ема много ми харесва. Звучи много нежно  Heart Eyes

# 253
Tedy аз пия Нутри Маг , цената му е около 20-22 лв. Една опаковка стига за един месец.

# 254
 Cenka SHopova голяма прегръдка от мен  bouquet Аз преди често изпадах в такива състояния.Положителните мисли и кроене на планове за бебето много помагат  bouquet
mushence и аз си мисля за по-плътно одеялце нищо че е май месец мисля да си взема едно такова и една две по-плътни дрешки,че не се знае може и да е хладно май месец-времето е непредсказуемо Naughty А и все пак ако одеялцето не е съвсем малко и есента може да се ползва,когато бебчетата са по-големи Simple Smile
 за магнезия аз пия мегнерич струва към 7 лева 30 хапчета са в опаковка-аз пия по едно на ден сега,но в началото пиех 3 пъти по 1.

Общи условия

Активация на акаунт