Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Ценка, и аз съм така с настроенията  #Cussing out знам, че трябва да се мисли позитивно, но понякога просто не могааа Close
Даная, и ние след тримесечно мислене измислихме Борис, но на четвъртия месец се оказа, че ще имаме момиченце  Laughing
Магнезият, моя е магнерот и една кутия е към 25лв., ама са 4 големи блистера  Peace
Джей, дано да се оправиш скоро  Hug

# 256
да кажа и аз относно магнезия, аз пия магнерич и в различните аптеки е на различна цена от 4,50 до 7 лв  #2gunfire
 nellyli и на мен Ема ми е много на сърце и много се надявам това име  Simple Smileда остане до края Simple Smile

# 257
  • София
mushence за такова одеяло ли говориш

Ако е това ние го имаме в зелено. Много е сладко и топли. С Алекс го ползвахме до 1,5-2 годинки. Да не говорим , че изобщо не му личи колко е прано и ползвано, като ново е . Взимай смело ще ти потрябва със сигурност, ако не през май есента и зимата ще си го ползвате.

# 258
Благодаря ви момичета за топлото посрещане.

Джей стискам палци тези контракции да изчезнат и всичко да се оправи, и на края да се появи едно хубаво и здравичко бебче.

nellyli , от Варна съм, първа бременност, термин 16-ти май    bouquet
pil4ata и моя термин е 16-ти засега.Къде мислиш да раждаш?Варненки ходихме на отворени врати в Окръжна аз обаче ще раждам в АГ-то.Къде ходиш на консултации?
 Леле засипах те с въпроси ooooh! Embarassed

Не се притеснявай, все пак е важно да сме информирани кой и на къде  Wink
На ЖК ходя в Св. Анна (Окръжна болница). На отворени врати до сега не съм ходила, до колкото знам утре пак се провеждат в Окръжна, но май ще пропусна и този месец, но от следващия ще ходя, тъй като все още не съм се насочила къде да раждам. Към момента събирам мнения и информация и приемам всякакви коментари. Има още време, ще си изберем къде да е нашето местенце  Hug

П. П.Видях от другата тема за йогата за бременни, че се интересуваш, така че ако дойдеш в събота ще се запознаем  Grinning

# 259
Гери имаше ли проблеми с болничния? Ти без да взлизаш болницата ли го взимаш?Аз сега на 4.02 трябва да приготвя багажче и да се качвам за 3 дни. 2-я и 3-я ден се падат събота и неделя и се надявам да ме пуснат да си ходя  smile3506

Джей добре дошла отново, лягай и почивай Naughty

Ценка Шопова недей се разтройва , обади се на някоя приятелка да се видите, да и се оплачеш, да и поплачеш на рамо и да се посмеете после. smile3503

# 260
pil4ata засега ще идвам в събота,ако не се случи нещо непредвидено Simple Smile Още една май-ска мама ще идва Maria I.Ще се запознаем  bouquet

# 261
nellyli  не е точно такова одеалцето, но подобно на това. Като поларено но по-дебеличко и мекичко. Но няма копчета да става на baby sac, а аз мислех за такова да взема. Това е само одеалце. Ох, май утре ще отида да го закупя, да не ме е яд после, че не мога да си харесам нищо Sad

# 262
  • София
nellyli  не е точно такова одеалцето, но подобно на това. Като поларено но по-дебеличко и мекичко. Но няма копчета да става на baby sac, а аз мислех за такова да взема. Това е само одеалце. Ох, май утре ще отида да го закупя, да не ме е яд после, че не мога да си харесам нищо Sad
mushence ми то няма смисъл да е с копчета. Вaby sac се ползва само първите месеци. Лятото няма да ти трябва . По добре си вземи без , а и тези с копчетата са по малки

# 263
Гери имаше ли проблеми с болничния? Ти без да взлизаш болницата ли го взимаш?Аз сега на 4.02 трябва да приготвя багажче и да се качвам за 3 дни. 2-я и 3-я ден се падат събота и неделя и се надявам да ме пуснат да си ходя  smile3506

Диди, нямах никакви проблеми за болничния, той ми е продължение, минавам през доки бие ми печата давами листчето и с него и с личния картон при сестрата да ми го напише, другата седмица ще отида да си го взема... Понеже винаги са ми продължение и досега все така съм практикувала, а първият болничен - бях влезнала в болницата ДА за три дни, ама аз тогава си имах и проблеми с повръщането. НАй  - добре питай доки как стоят нещата с 30 дневния болничен за бременност при него. На мене епикризата ми от втория болничен насам е заплашена от аборт. Всичко служебно се прави, другият лекар който подпечатва изобщо не ме е гледал, иначе го познавам и него де, аз съм си контактна  Mr. Green все се запознавам.. Че и във фейсбук ги намерих докторите да са ми подръка  Mr. Green

Хей, Цеци, не изпадай в дупки .... мисли позитивно, за да се чувстват и бебоците добре и спокойни. Изпращам ти една силнааа прегръдка  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Ах, имената Мая, Ема, Ева - са много сладки!!!  Heart Eyes

# 264
Пилчата, аз също съм се ориентирала към Окръжна болница във Варна, ти смяташ ли да избираш екип или не? Ааа и не разбрах къде ходиш на консултация? Grinning

А този магнерич във Санита е най-скъп към 7 лв, иначе от Марешки го взимам на 5 лв. На това му се вика свободна конкуренция  Crazy

# 265
Гери С. аз точно там ходя на консултации, води се Св. Анна, но не съм сигурна все още дали там ще раждам и дали да избирам екип. Общо взето съм решила след 30 г. с. да мисля относно начина и мястото на раждане, зависи преди всичко от медицинските показатели за мен и бебчето.

# 266
Зу,и аз Валентин го харесвам,а освен това празнуват и на хубава дата имен ден,но мъж ми нещо се дърпа за него,иначе щеше да е лесно  Simple Smile
Владислав ми е първа резерва  Joy,аз засега съм се спряла на Венцислав,много го харесвам това име от край време,но някак си като дойде момента до името на моето дете взех да усещам колебания  Mr. Green
Постоянно се ровя в именници,но нещо никое не ме грабва от пръв поглед  Twisted Evil
Сина ми е Венцислав с огромно желание го кръстих така много си му харесвам името.Венцислав също имат имен ден на Стефанов ден 27.12.

# 267
Ценка, и аз съм така с настроенията  #Cussing out знам, че трябва да се мисли позитивно, но понякога просто не могааа Close
Даная, и ние след тримесечно мислене измислихме Борис, но на четвъртия месец се оказа, че ще имаме момиченце  Laughing
Магнезият, моя е магнерот и една кутия е към 25лв., ама са 4 големи блистера  Peace

и аз пия магнерот,това ми предписаха на излизане от болницата,лекарката каза да го пия 20 дена.вие от колко време го пиете?

# 268
Много благодаря за информацията.Няма да си го купувам тогава този скъпия.Само ще се посъветвам за дозировката.
Спокойна нощ от мен!

# 269

Аз също пия магнерот 3по1  5 блистера в червена кутия но е 15лв.

Общи условия

Активация на акаунт