Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 214
  • 735
  •   2
Отговори
# 285
  • София
spasdidi, това с цветчетата от менчето не беше ли обратно?  Rolling Eyes Или поне на мен така ми ги бяха "нарекли" на моята сватба - понеже излезе червеното и ми казаха "момиче"! Но едва ли е толкова важно де...

А за името Петко - на мен ми харесва повече във варианта Петър. 

# 286
Хи-хих явно е 50 на 50  Joy
Ще казваме, че поверието е вярно-при тези враианти все от някой край на БГ ще познаят!
А иначе мисля, че бялото се свързва с нежно, бяло, невинно - жена, а червеното - буйна кръв - мъж!

# 287
  • София
Ето тук ги пише червено за момиче, бяло за момче - но не пише пък защо...  
http://svatba.elegance-garden.com/content/view/25/47/

Но в интерес на истината дотук всичко ми е на момиче - всичките възможни начини на изчисляване - май бяха 4 - инки, маи, китайски, смяна на кръвта, на 2 различни ехографа (един 2д и един 3д), това с цветчетата на сватбата... Никакъв шанс не дават за момче и това е... А и имаше в един руски сайт още един вариант за изчисление, но там пък беше прекалено малка разликата момче-момиче и май само там даваше маалко повече за момче... Ама аз и си искам момиче, де. Така че съм доволна...  Laughing

# 288
Мамчета и при нас това с името е голям проблем-аз искам Виктор и нищо друго не ми харесва а мъжа ми като е рекъл Антоан и не мога да го убедя че не ми харесва и това не е името на моето дете Sad
От ла редут днес ми дойде пратката от 14/01/2011 и сега си чакам тази от 24/01,но още не са я пуснали Simple Smile
И аз съм си харесала едно одеало с маймунка но не знам как да ви го покажа,мисля че така ще стане:
http://www.novobebe.com/kids-line-boa-odealo-ecru-s-maimuna-bg-1054.html
направо съм влюбена в него,само да ми преведат болничния и отивам да си го купя:)
Иначе съм купила почти всички дрехи които са ми необходими за бебчо Simple Smile
Един въпрос имам,тъй като пропуснах цяла тема-какво става с Креола?Беше много активна а сега никаква я няма!!!

# 289
kamaria, аууу, много сладко това одеало с маймунката. Явно и по наШте сайтове сега трябва да гледам!  Mr. Green
Дръж на Виктор! Това Антоан да не е на някоя баба?!? Сещаш се за кой питам!!!  Mr. Green
Креола мисля, че се е разсърдила и предполагам, че само чете.

# 290
  • София
За Креола - тя ми беше писала на лични, че смята да не пише повече в темата - беше се засегнала от едни безсмислени спорове, които се бяха разразили по едно време тук. Аз се опитах да я разубедя тогава, но явно не съм успяла. Дори не съм сигурна дали все още чете темата...

А като каза Антоан - за момче на мен ми харесва името Антон!

# 291
Не е на никоя баба всички са избирани с конкурс за най гадно име и моите родители и на мъжа ми.Ако беше момиченце щеше да е с буквичката на майка му ,но той си е направил момче,аз не съм виновна  Laughing .
За Виктор даже и основателни причини му изтъкнах,но на  него не му звучало(преди време сестра ми пък ми вика само Виктор не го кръщавай!Ще я видя нея като тръгне да ражда как ще си кръсти горкото дете-фаворити са й Имат и Нида,така че...)
А одеалцето съвсем случайно го открих но е прекрасно и нали си нямаме още легално име и аз на бебчо  му викам малката маймунка-тъй като баща му е голямата Simple Smile и така малка маймунка с одеалце с маймунка Simple Smile
Това винаги ме е изумявало как се караш с хора които реално познаваш(и то познаваш в повечето случай е силно казано) от няколко месеца.В крайна сметка и аз не съм съгласна с някои мнения,но пък всеки си има мнение и не е необходимо да го налага на другите!Не знам за мен това е много странно!!!
Да ви се похваля  имам 6 по Италиански за 1 семестър  newsm44
Днес на теста малчо подсказваше Laughing и преподавателката ми каза че и на него трябва да му пишем оценка Simple Smile

# 292
Аз явно съм пропуснала, може би докато бях болна, но така и не разбрах какво точно се е случило, че Креола не пише вече. Наистина беше много активна и правеше темите с много желание, даже ми беше направило неприятно впечатление, че някой я смъмри веднъж, че била искала данни от кой град са записалите се за да ги добави в началото. Някак неуважително ми се стори на мен. Не стига, че прави темите, ами и сметка и държим, ще каже човек, че кой знае какво е поискала като данни или пък, че ги иска за себе си....Както и да е.
Отново ще и кажа, ако чете- Креола, не само аз мисля за теб, безмислено е да се сърдиш, не сме деца, ще се радвам ако размслиш и се върнеш   bouquet

Ето го вашето одеалце с маймунката

Аз съм харесала и това. Казвам И това, защото вече съм купила две- едно плетено на Бенетон и ето това със Снупи, което ми е любим герой още от детството  Heart Eyes

Малко се страхувам, че прекалявам вече... Три одеалца не са ли ми много?  Rolling Eyes
Едното смятам да го ползвам само за количката, примерно това с жирафчето, че ще и отива на цвета  Thinking

Ако позволите искам да вметна и нещо за имената-по-напред в темата попаднах на коментар на Донна Ани (дано не бъркам ника  Blush ), че иска и двете и деца да са с еднакви имена. И аз като повечето смятам това за странно. Още повече, че има такива прекрасни момичешки имена, сигурна съм, че ще може да измисли нещо уникално за малкото си момиченце без да се налага да го кръщава на сестричката му...

# 293
  • София
Момичета, сега гледах, че навън в София в момента температурата е минус 16 градуса!!!  Shocked
Който може - по-добре да си стои вкъщи и да не излиза!
Ето и едно топло чайче да се посгреете малко:

А за разни одеалца и разни други работи още не съм мислила - мисля първо да купя леглото с 4 чекмедженца и като имам къде да слагам разните неща, тогава ще почна да купувам по-дребни работи като дрешки, чаршафчета, одеалца, шишета, помпи и всякакви други джунджурии - даже и аз още не знам какви точно  hahaha

# 294
Добро утро!
Колко ранобудна съм станала чак се изумявам  Laughing Ако бях казала на някой преди 5-6 месеца нямаше да повярва.
МериЛу Много хубави снимки!Бъдете все така щастливи!  bouquet
Нели Май наистина по-добре да се радваш,че не ти изписват витамини.На мен доктора ми каза,че ги изписва когато жената и бебето не наддават нормално и равномерно и когато хемоглобина е нисък.Все пак ми каза ако искам да пия-но не е наловително.
А магнезия ми го предписамзащото му казах,че понякога ме свива корема.Но това се случва много рядко.Последно беше преди седмица.Чудя се дали въобще да го започвам Thinking
За ритуала с цветята на мен Диджея ми каза,че на различни места в България е различно.Ние ги нарекохме бяло-за момиче и червено за момче.Категорично беше момиче,но очевидно няма да е така(ако няма изненади)
Днес наистина е много студ.Ще се стои вкъщи  Grinning

# 295
Гери С. аз точно там ходя на консултации, води се Св. Анна, но не съм сигурна все още дали там ще раждам и дали да избирам екип. Общо взето съм решила след 30 г. с. да мисля относно начина и мястото на раждане, зависи преди всичко от медицинските показатели за мен и бебчето.

И аз ходя там, ти при кой лекар си?

Аз съм при д-р Славчев. Не мога да кажа дали съм доволна или не, нямам база са сравнение. Ходя всеки месец, две кръвни изследнвания съм имала до сега и първата фетална морфология правих при него. За втората бях при доц. Балев. Даде ми и болничен от средата на януари и сега се надявам да ми дава на всеки 30 дена докато не родя.
А ти при кого си? И доволна ли си?

# 296
Аз също мисля, че не трябва да се пият хапчета за щяло и нещяло. Но моят хемоглобин започна да пада, не драстично, но има доста време преди да родя, а плода сега черпи най-много. При последното ми кръвно изследване установих че е 112, на което сестрата при доктора ми казва - е че ти ставаш за кръводарител направо  Shocked Честно казано ми се струва, че понякога лекърите подценяват ситуацията и вместо самитне те да ми кажат, че трябва да взимам малко по-сериозни мерки и да се храня с храни с повишено съдържание на желязо, те обясняват, че като ми падне под 100 щели да ми изпишат хапчета за по-лесно. Че аз няма да ги чакам да се разболея от анемия и тогава да се опитвам да поправям пораженията.
Ето защо на своя глава си купих едни сокчета на Хип натал, които са обогатени с желязо, цинк, йод и др. Някои от вас има ли опит с тази добавка? Ето и линк към сокчето (първото) http://hipp.bg/index.php?p=products&c=17&id=7 

# 297
Добро утро момичета Hug
Много хубави одеяла сте показали. Аз чакам само малко да се постопли и продължавам с пазаруването:)
Иначе при мен нищо ново - кашлям ужасно и не мога да спя никак.
От два дни не съм мърдала навън, но и днес съм в къщи на чайчета.
Усмихнат ден на всички Hug

# 298
Добро утро от мен Simple Smile
Джей, хубаво, че се завърна  Peace

За одеалцата - никога не са излишни Crazy
За хемоглобина - моя падна от 138 на 107 за близо 2 месеца, но вече има от любимата ми храна и се надявам бързичко да го вдигна пак и да не пия лекарства.. Док каза, че е ОК. Излязоха ми изследвания и за Хашимотото - ок съм, в норма.. та няма да се притеснявам за сега Simple Smile
Донесоха ни вчера нов матрак и съм спала като къпана, кръста грам не ме боля цяла нощ, направо съм за завиждане Mr. Green
Много бързичко върви темата наистина.. няма изчитане.

# 299
  • София
[color=red]pil4ata [/color] аз през първата бременност пих такъв сок-доки ми беше казала,а сега не пия нищо ,дори спрях преди 20-тина дни и фолиевата киселина.Бебето расте дори е със седмица напред.Аз се чуствам добе.Последните изследвания -хемоглобин=127

Общи условия

Активация на акаунт